- Konu Sahibi no.comment
-
kıslar egzersizde işe yarıo. burada okumuştum yine. gün içinde aklınıza geldikçe şu hareketi yapın. ilk önce sol elinizi yumruk yapın sonra öteki elinizi normal açıın ,bu yumruğu elinizin içine bastırın . bastırırken nefesinizi tutun içinizden 10 a kadar sayın . aynı işlemi diğer eliniizle yapın .
yine denildiği gibi gögüslerinize masaj yapın çok yararlı. bide benim kendimde gözlemlediğim bi olay daha oldu sütyen kullanmamaya çalışıorum evdeyken . egzersizde yapıorum baya sıkılaştılar. sütyen bence iyice yayıyo bilhasaada süngerliler
bu sabun kalıbı hangisi oluyor
bari marka ya da isim verinde tam olsun
hemen deneyeyim
hacı şahir olur duru olur beyaz banyo sabunu olması kafi.
sabunu bıraktığınızda eski haline dönmezmi...bırakmıycaksanız o ayrı tabii..
yani bence bunu bir kür gibi düşünmemek lazım sabun temizliktir zaten sünger veya lif ile sabunlanmaktansa sabunu direk sürmek hatta vücudu bile fit hale getirir diye düşünüyorum.ama bugün ben banyodan çıkınca farkettim fazla sabun sürdüm kepek kepek oldu.hemen bir nemlendirici sürdüm normale döndü.
onun demek istemedim sabun tabiki temizliktir ben cilti kuruttuğu için duş jeli kullanıyorum yani sürekli sabun mu kullanacağız diye yazdım.olmazsa dediğin gibi nemlendirici kullanacağız ne yapalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?