- 26 Şubat 2009
- 595
- 16
- 40
- Konu Sahibi no.comment
sabunla masaj derken kalıp sabunu göğsün üzerinde altında orasında burasında gezdiriyo muyuz? Ve bastırarak mı anlamadm
evet canım aynen anladığın gibi biraz bastır ama öyle ezme:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabunla masaj derken kalıp sabunu göğsün üzerinde altında orasında burasında gezdiriyo muyuz? Ve bastırarak mı anlamadm
slm kızlar...breast beauty göğüs büyümesine yardımcı kemer kullanan oldu mu?olduysa lütfen yazsın faydalı olup olmadığını...iyi bir ürüne benziyor ama kullanan birileri varsa yorum almak isterim...lütfen yazın...
canım dilersen bununla ilgili bir konu aç yada bu tür konu açan varsa oradan sor daha fazla bilgi alabilirsin.
Selam ben de göğüsleriyle sorun yaşayanlardanım.. Fark ettim ki yok saymak, tamamen yok ediyor.. Ben burada okuduktan sonra sabun masajına başladım, zaten yaklaşık 2-2.5 aydır banyodan çıkmadan önce soğuk su uyguluyordum , buna sabun masajı ve fındık yağını da ekleyince,göğüslerim mucizevi bir şekilde sertleşti,toparlandı.. Halen devam ediyorum..
Anladım ki vücuduma ihtiyacı olan bakımı gösterdiğmde o bana fazlasıyla ve oldukça kısa sürede karşılık veriyormuş.. 15 yaşında kızım var.. Ve ben artık kabullenmiştim göğüslerimin durumunu.. Ama kader değilmiş.. Bilgilendiren arkadaşlara çok teşekkür ederim..
Sevgiler!!..
AktarLarda bulunan fındık yağıyLa hergun goguslerinize fındık yağını yedirene kadar dairesel masajlar yaparak harika sıkı ve dik göğüslere kavuşabilirsiniz kız kardeşimde doğumdan sonra gogusleri yumusadı ve sarktı bu söylediğimi yaptıktan 1 ay sonra mukemmel goguslere kavustu deneyin memnun kalırsınız arkadasımın dediği gibi duşta soğuk suya tutmakta işe yarıyor öptüm..
ennn etkili yöntemi söylüyoruuuum: burda okuduğum bi paylaşımdan sonra uygulamaya başladım.banyoda KALIP SABUNLA göğsünüze yuvarlak bi biçimde masaj yapın................
muhteşem bi sonuç kızlar.deneyin......
ennn etkili yöntemi söylüyoruuuum: burda okuduğum bi paylaşımdan sonra uygulamaya başladım.banyoda KALIP SABUNLA göğsünüze yuvarlak bi biçimde masaj yapın................