- Konu Sahibi no.comment
-
aynı problem bende de var çok yumuşaklar şimdiye kadar bitek gym de aletli gym yaptığm zaman (kolunuzu açıp kapattığınız zerzevatla) haricinde hiç sertleşmedi.onda da çok bi etkisi olmadıdaha 23 yaşındayım ve bu kadar yumuşak ya pls mucize formül bilen varsa yazsın ya.kırk yıl dua ederim senağlama
ben de bugün aktara gidip çilek yada paçuli yağı sorucam.. greyfurt yağı bi de..bi de şerbetçi otu formülünü deneyelim..
bugün soğuk duş masajı yaptım buz yerine,evet çok farketti.. sabun olarak bildiğin kalıp sabun mu ? yoksa özel sabunlar falan mı
bunlara ek olarak çilek yiyin çilek yağıyla masajda etkili sonuç verecektir. hurmada göğüs büyütücü etkiye sahipmiş. kk da okumuştum ben yine.
ama en önemlisi masaj kan dolaşımını hızlandırıp dirileştirmek sizin elinizde:)))
Arkadaşlar yumuşamış göğüsü sertleştirmek için sallama poşet çaylardan limonlu yeşil çayı günde 1 veya 2 su bardağ için.Ben sağlık için içerken bunun çok güzel göğüs sertleştirdiğini,sıkılaştırdığını farkettim.Yalnız şekersiz içeceksiniz.Hem çok kolay hem de ucuz bir yöntem.Ancak yeşil çay içmek göğüsü sadece sertleştiriyor.Sarkıklığına bir etkisi yok.Yani dikleştirmiyor.Yaklaşık 3,5 aydır yeşilçay içiyorum ve göğüslerim sanki silikonlu gibi sertleşti.Ancak dediğim gibi hala sarkık.Şimdi de fulirim göğüs dikleştirici aldım.Burada bir arkadaş çok işe yaradığını yazmış.Deneyip göereceğim.ınşallah iyi sonuç alırsam burda sizinle paylaşırım.
bitki işte yeşil çay açıkta satılıo bildiğim aktarlarda ama poşet çay olarak daha kolay oluyor kullanımı
her şeyi deniyorum ama bütün yöntemler geçici :sinifsinif:
selam arkadaşlar.6 ay önce doğum yaptım ve maalesef gögüslerim hem aşırı yumuşadı,hemde küçüldüler sertleştirmek ve büyütmek için ne yapabiliim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?