X
xxdenizxx
Ziyaretçi
- Konu Sahibi selinyildirim
-
arkadaslar ben yapıralı tam 2 sene oldu ve bende hıssedebılıorum.bu durum normal.benım dr.um mukemmel ustelık...zayf bırısı oldıum ıcın alt kısımdan hıssedebılıyorum..
ben zayıfım 21 gün olmasına rağmen üstler yumuşadı altlar sert ama hissedilmiyo silikon, zaten zamanla onlarda yumuşuycaklar belli oldugu emin ol doktora bağlı birşey
ilk günlerde benim de hissedilmiyordu, ben söyle 4.aydan sonra farketmeye basladim
benimde ameliyat olali bir sene oldu, goruntu cok dogal ama ben hissediyorum protezi..hatta yuz ustu yatip ellerimi havaya kaldirdigimda cok sert oluyorlar..bilmiyorum ben eger birazcik gogsunuz varsa kesinlikle yaptimayin cok pisman olursunuz derim..
benimde ameliyat olali bir sene oldu, goruntu cok dogal ama ben hissediyorum protezi..hatta yuz ustu yatip ellerimi havaya kaldirdigimda cok sert oluyorlar..bilmiyorum ben eger birazcik gogsunuz varsa kesinlikle yaptimayin cok pisman olursunuz derim..
yaklasik 7 ay once dual plane yontemiyle goguslerimi buyutturdum
silikonlarim 3. tip ve high profil.sanirim en sert silikonlar:)))
tabiki ilk gunku gibi degil. ellimede geliyor. zayifim gogus dokum az vardi. kucuk ama dik goguslerim buyuk ve dikler. hayal kirikligi yasadim ama o kadar menunumki seklinden goruntusunden hic pisman olmadim. masaja devam.sertlikte sut dolu gogusler gibi:))
benim ki 250 cc y di galiba. bende goruntusunden cok memnunum,hatta kimse anlamadi yaptirdigimi, gorenler goguslerin ne kadar buyumus dedi. inanamiyorlar ama evlendim diye buyudu saniyorlar, dogum kontrol falan saniyorlar.ben gogusu azcik olanlar yaptirmasin diyorum, benim pek yoktuyani yaptirirdim yine de ama gercekle bir olmuyormus. ben filmlerde gordugum sexi gercekci goguslere sahip olucam saniyordum, aynanin karsisinda ellerimi arkamda birlestirince top gibi gozukuyorlar.ve de sem sert oluyorlar..
benim ki 250 cc y di galiba. bende goruntusunden cok memnunum,hatta kimse anlamadi yaptirdigimi, gorenler goguslerin ne kadar buyumus dedi. inanamiyorlar ama evlendim diye buyudu saniyorlar, dogum kontrol falan saniyorlar.ben gogusu azcik olanlar yaptirmasin diyorum, benim pek yoktuyani yaptirirdim yine de ama gercekle bir olmuyormus. ben filmlerde gordugum sexi gercekci goguslere sahip olucam saniyordum, aynanin karsisinda ellerimi arkamda birlestirince top gibi gozukuyorlar.ve de sem sert oluyorlar..
inşallah hiç sorun çıkmadan meme protezlerinle bir ömür boyu yaşarsın.yaklasik 7 ay once dual plane yontemiyle goguslerimi buyutturdum
silikonlarim 3. tip ve high profil.sanirim en sert silikonlar:)))
tabiki ilk gunku gibi degil. ellimede geliyor. zayifim gogus dokum az vardi. kucuk ama dik goguslerim buyuk ve dikler. hayal kirikligi yasadim ama o kadar menunumki seklinden goruntusunden hic pisman olmadim. masaja devam.sertlikte sut dolu gogusler gibi:))
merhaba merak ettim de kas üstümüydü acaba protezleriniz...kuzenimde de aynı sorun vardı onunkiler kas üstü idi ikinciye ameliyat oldu ama yine kas üstü koydu doktor bir farkla çok daha büyüğünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?