How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gs Protezi olup da Silikonu Eliyle hisseden var m?

Sevgili deepgreen
Allah yardımcın olsun umarım hersey istedigin gibi olur .
Senden guzel haberler bekliyoruz .

Kas ustumu yapılıcak su anda gogus olcun nedir .

Merhaba. Teşekkür ederim. Evet, elbette kas üstü. Tuğrul Turan mecbur kalmadıkça kas üstü yapmıyor. Kas üstü yuvarlak, high profil. Kaç cc olacağını doktora bıraktım.
Şu anda 75 A. Aslında tam 70 beden sütyenin içini dolduruyorum ama o da sırtdan olmuyor.
Esen kal..

canım çok geçmiş olsun. protezini yerleştiren doktor ile kontrole gittiğin doktor aynı değil gibi konuşmuşsun. Ya da ben öyle anladım. Aynı doktor olduğunu düşünüyorum, ameliyatta doğru düzgün niye yerleştirmemiş? Bir daha ameliyata girmek zorunda bıraktı seni. Bu arada boyumu, kilomu sormuşsun, ha bir de maliyeti. 58 kilodayım, boyum 1,70. Ameliyatın maliyeti ise 3.000 TL idi bana biraz daha indirim yaptı doktorum.
Bu arada aleyna sen ameliyatını kime olmuştun?

panedllaa,sen kime oldun ameliyatı?3000 çok iyiymiş yaaa..memnun musun peki?
cvp yazarsan inan çok sewinirim...:1no2:

çok eski bir konuymuş ama yazmadan geçmiyim dedim ben protezlerimi hissediyorum ele geliyor yani, sıkıştırınca orta kısımlardan belki daha 4 ay oldu diye bilmiyorum, heryerden değil ama göğüs arasındaki kısımdan protez hissediliyor malesef

çok eski bir konuymuş ama yazmadan geçmiyim dedim ben protezlerimi hissediyorum ele geliyor yani, sıkıştırınca orta kısımlardan belki daha 4 ay oldu diye bilmiyorum, heryerden değil ama göğüs arasındaki kısımdan protez hissediliyor malesef

Canım bu sorunlar bazen zamanla düzeliyor.Protez tam olarak yerine oturmamış oluyor çünkü.Bence kötü düşünme biraz daha zaman ver kendine :54:

Yaptıranların hepsi hissediyor mu ? bazıları hissetmiyorum diyor ama .

peki gogus uclarinda ya da goguslerde his kaybi oluyor mu? ben de silikon taktiracagim. Boyum 180cm dr 400cc uygun dedi

UOTE=Lovelyyy;29253535]Yaptıranların hepsi hissediyor mu ? bazıları hissetmiyorum diyor ama .[/QUOTE]

ben de sol göğsümde yandan alta doğru hissediyorum,10 gün içinde mutlaka doktora görüneceğim , ihmale gelmez,umarım ters giden birşey yoktur
Merhaba bende 1 ay önce dual planla protez yaptırdım. Aynı sizin dediğiniz gibi sol göğsümde altta ve yanda hissediyorum. Doktora göründünüz mü. Ne dedi yada artık geçtimi

doktorunuz kim ?

Ben anlamadım , Naci bey zayif olanların hissedeilecegini soyledi .

Tugrul Turan Bey ise bunun silikonun hatalı yerlestirilmesinden kaynaklanabilecegini soyledi , kime inanalım sasirdim ?

Sunu sorayım o zaman ,

Zayıf olan ameliyatı Tugrul Turana yaptıran ama protezi hisseden var mı ?

Ben tuğrul beye ameliyat oldum canım.8 ay oldu,herşey güzel ancaaaaak boyun 160 kilom 51 ve ben o ne derse desin hissediyorum!ha bu beni rahatsız ediyor mu hayır ama hissediliyor.eğer meme dokun azsa kesinlikle de gissedileceğine inanıyorum!!

Ben tuğrul beye ameliyat oldum canım.8 ay oldu,herşey güzel ancaaaaak boyun 160 kilom 51 ve ben o ne derse desin hissediyorum!ha bu beni rahatsız ediyor mu hayır ama hissediliyor.eğer meme dokun azsa kesinlikle de gissedileceğine inanıyorum!!

Ya antilop bende Tuğrul Beye ameliyat olacağım ama kendisi hissediliyormu sorusuna şöyle yanıt verdi. Sen memeli olmak nedir bilmiyorsun dolayısı ile tabiki hissedeceksin orada artık bir meme olacak dedi:) Yani hissetmek nasıl hissetmek. Rahatsızlık verecek şekilde bir hismi yoksa...Mesela normal meme de homojen değil içinde bazı sertlikler var ele geliyor. Bu baya meme içinde yabancı madde hissediyor gibi mi...Uf ya olumsuz yorum okuyunca vazgeçesim geliyor...

bana doktorum zayıflasan bile hissedilmez yeterli örtü var dedi. ben hissetmiyorum. umarım ilerde de hissetmem ;) gerçi hissetsem de umrumda değil sonucu gerçekten herşeye değer :) :) :)

Back