How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gs Protezi olup da Silikonu Eliyle hisseden var m?

lalara seni ne kadar oldu peki yaptirali? benim de normal durdugum zaman ustler yumusak ama altta bir agirlik var..sadece kollarimi arkaya ittigimde gogus dokusu normal olarak arkaya gidiyor ama silikonlar aynen kaliyor ve sert oluyor..sende bole bir durum var mi yoksa benimkilerde bir gariplik mi var?

Ben 6 ay duzenli masaj yaptim. halada yapiyorum. yaptikca yumusak oluyor. evet cohesive sanirim adi.silikon jel degilde jelibon gibi bir sey. benim ki en serti.:))) valla ben ne olursa olsun memnunum. esimde memnun.
duzenli yillardir spor yaptigim icin gogus kaslarim gelismistir benim.belki o yuzden normalden dahada sert ust taraflar. baska sorunuz olursa yardimci olurum seve seve.

Ben 6 ay duzenli masaj yaptim. halada yapiyorum. yaptikca yumusak oluyor. evet cohesive sanirim adi.silikon jel degilde jelibon gibi bir sey. benim ki en serti.:))) valla ben ne olursa olsun memnunum. esimde memnun.
duzenli yillardir spor yaptigim icin gogus kaslarim gelismistir benim.belki o yuzden normalden dahada sert ust taraflar. baska sorunuz olursa yardimci olurum seve seve.

teşekkür ederim sharman cevabın için. Estetisyenlerin verdiği bilgiye göre cohesivler üç tip oluyormuş; birinci, ikinci ve üçüncü tip. Birinci tip olanlar, ki benimki ondan, akışkan ama akmayan oldukça cıvık, ikinci tip daha koyu kıvamlı, üçüncü tip ise damla protezler için kullanılan türler olup en sertleri. Benim ki birinci tip olmalarına rağmen daha yumuşak olmalılar gibi geliyor. Doğal göğüs dokunuşu hissi almak istiyorum ama sanırım ya protezlerde ancak bu kadar yumuşaklık elde edilebiliyor ya da değin gibi masajlarla daha da yumuşayacaklar. Masajları göğüslerimi alttan kavrayıp yukarı doğru iterek ve birbirlerine yapıştırmaya çalışarak yapıyorum. Her hareket 15- 20 kez olarak. Bu sayı yeterli mi bilmiyorum, siz nasıl yapıyorsunuz?

panedlla damla protezler için kullanılan türler en serti demişsin , emin misin öyle olduguna?nerde okudun hatırlıyor musun ?

evet öyleymiş bir medikal sitesinde okudum şimdi.. en katı olan damla silikonmuş.. ee ben damla istiyodum şimdi kafam karıştı yaaaaaaaa

evet öyleymiş bir medikal sitesinde okudum şimdi.. en katı olan damla silikonmuş.. ee ben damla istiyodum şimdi kafam karıştı yaaaaaaaa

tatlım, ameliyat olmadan önce 10'un üstünde estetisyenle konuştum, 4'üne muayene oldum. Talebim doğal göğüs yumuşaklığına ve şekline en yakın göğüslere sahip olmaktı. Çok araştırdım ve işin ehillerinden bilgi aldım. Damla protezlerin şekillerini koruyabilmesi için daha katı içerikli cohesivlerle yapılandırılıyor.
Kafan hiç karışmasın. Benim de çok karışıktı; akademik ünvanı olan estetisyenlerle de görüştüm, olmayan fakat çok hastası olanlarla da. Sonunda akademik ünvanı olan bir isimi tercih ettim ve ameliyatımı oldum. Maşallah memnunum. Yuvarlak 325 cc protez konuldu. Şekilleri gayet iyi. Çok da doğal duruyor. 3 ayı geçti inan ki normal göğüs gibi görünüyor. Üstten top gibi değil. Sanırım öncelikle doktorumun ehilliğinden sonra da anatomimden kaynaklanıyor.
Sevgiler..

Son düzenleme:
kizlar sizinkiler sirtüstü yattiginizda nasil görünüyorlar?

valla canım surtüstü pozisyonda yattığımda açı uyuşmazlığından nasıl göründüklerini bilemiyorum :)) ancak göğüslerim daha önce forumda okuduklarım gibi hareket etmeden tavana bakmıyor; tam normal göğüs gibi olmasa da yanlara yığılıyor. Senin nasıl memnun musun?

valla canım surtüstü pozisyonda yattığımda açı uyuşmazlığından nasıl göründüklerini bilemiyorum :)) ancak göğüslerim daha önce forumda okuduklarım gibi hareket etmeden tavana bakmıyor; tam normal göğüs gibi olmasa da yanlara yığılıyor. Senin nasıl memnun musun?

benimkiler üste doğru çıkıyor yatınca benneyaptımki

tatlım, ameliyat olmadan önce 10'un üstünde estetisyenle konuştum, 4'üne muayene oldum. Talebim doğal göğüs yumuşaklığına ve şekline en yakın göğüslere sahip olmaktı. Çok araştırdım ve işin ehillerinden bilgi aldım. Damla protezlerin şekillerini koruyabilmesi için daha katı içerikli cohesivlerle yapılandırılıyor.
Kafan hiç karışmasın. Benim de çok karışıktı; akademik ünvanı olan estetisyenlerle de görüştüm, olmayan fakat çok hastası olanlarla da. Sonunda akademik ünvanı olan bir isimi tercih ettim ve ameliyatımı oldum. Maşallah memnunum. Yuvarlak 325 cc protez konuldu. Şekilleri gayet iyi. Çok da doğal duruyor. 3 ayı geçti inan ki normal göğüs gibi görünüyor. Üstten top gibi değil. Sanırım öncelikle doktorumun ehilliğinden sonra da anatomimden kaynaklanıyor.
Sevgiler..

canım senin boyun kilon kaç, doktorunu da öğrenebilir miyim, bir de ne kadara mal olduğunu,,,

sen de benim gibi aynayla incele:) benim de tavana bakmiyor hafif de olsa yanlara kayiyor ama sag gögsüm digerine göre yatinca daha da sert oluyor ,su kapsül durumundan korktugum icin randevu aldim bakalim doktor ne yorum yapacak

benimde yatinca sert oluyor, kapsul olma riskini hic dusunmemistim, ama ayaktayken ole bir sorun yok, gerci iyice elimle dokundugum zaman icerlerde bir sertlik var ben silikonun sertligi diye dusunmustum..kizlar siz yatinca yumusacik mi? mesela yat yattigim zaman yumusacik ama yuzustu yattigim zaman cok sert..anlamadim gitti..bir de masaja ne kadar devam ediyorsunuz..yani bir sene gecti benim, hala devam eden var mi..ben sadece ilk aylar yaptim, sonra biraktim..acaba o yuzden olabilir mi?

kızlar ben gecen gümn doktora gittim tek göğsümdeki şikayetten dolayı ve doktor protezin iyi yerleştirelemediğini kaydığını söyledi, tekrar ameliyatla düzeltitlmesi gerekiyormuş:( o göğsüm sert ve slikon hissedilior,, dedim kapsül oluşumundan korkuorum ben, doktor da kapsül oluşsa göğsün hareket edemez çok sertleşir dedi,,, korkmayın ama tedbiri de elden bırakmayın tabii,

kızlar ben gecen gümn doktora gittim tek göğsümdeki şikayetten dolayı ve doktor protezin iyi yerleştirelemediğini kaydığını söyledi, tekrar ameliyatla düzeltitlmesi gerekiyormuş:( o göğsüm sert ve slikon hissedilior,, dedim kapsül oluşumundan korkuorum ben, doktor da kapsül oluşsa göğsün hareket edemez çok sertleşir dedi,,, korkmayın ama tedbiri de elden bırakmayın tabii,

geçmiş olsun canım ameliyat olduğun doktor kimdi?

canım çok geçmiş olsun. protezini yerleştiren doktor ile kontrole gittiğin doktor aynı değil gibi konuşmuşsun. Ya da ben öyle anladım. Aynı doktor olduğunu düşünüyorum, ameliyatta doğru düzgün niye yerleştirmemiş? Bir daha ameliyata girmek zorunda bıraktı seni. Bu arada boyumu, kilomu sormuşsun, ha bir de maliyeti. 58 kilodayım, boyum 1,70. Ameliyatın maliyeti ise 3.000 TL idi bana biraz daha indirim yaptı doktorum.
Bu arada aleyna sen ameliyatını kime olmuştun?

sen de benim gibi aynayla incele:) benim de tavana bakmiyor hafif de olsa yanlara kayiyor ama sag gögsüm digerine göre yatinca daha da sert oluyor ,su kapsül durumundan korktugum icin randevu aldim bakalim doktor ne yorum yapacak

aynayla da baktım :) aynen dediğim gibi göğüslerim yana kayıyor, tavana bakmıyor. İnşallah kapsül gibi bir durumla karşılaşmayız. Ben de ondan tedirgin oluyorum. Masajları aksatmamak gerek ama çok üşeniyorum.

kızlar sorunuza özelden cevap verdim,,, kontrole gittiğim doktorla ameliyatımı yapan doktor farklıydı, başka bir şehirde ameliyat olmuştum,
kapsül konusunda doktorun dediğini yineliyorum göğüs çok sertleşiyormuş ve hareket etmiyormuş, ama tabikii bu kapsül oluşmuş durumu oluşmadan önce önlemini almak ve kontrolleri elden bırakmamak lazım,,,

tuğrul turanın yorumlarını fazla abartılı buluyorum ben. bu kendine güveni aşmış diğer doktorları küçümsemeye ulaşmış bana kalırsa. benim arkadaşım da ona ameliyat oldu ve ne masaj verdi ne taktığı silikon hakkında bilgi. sadece o doktorlar beceremiyor ben harika yapıyorum şeklindeki gereksiz ukalalıkları konuşuluyor. bu işe yıllarını vermiş her doktor silikon gibi basit bir ameliyatı yapabilir. Çünkü gidişatı belli, silikon yerleşmemiş gibi bir saçmalık olamaz drlar zaten söylüyor oturana kadar hissetmen normal çünkü yabancı bir cisim artık göğsünde diye..

tuğrul turanın yorumlarını fazla abartılı buluyorum ben. bu kendine güveni aşmış diğer doktorları küçümsemeye ulaşmış bana kalırsa. benim arkadaşım da ona ameliyat oldu ve ne masaj verdi ne taktığı silikon hakkında bilgi. sadece o doktorlar beceremiyor ben harika yapıyorum şeklindeki gereksiz ukalalıkları konuşuluyor. bu işe yıllarını vermiş her doktor silikon gibi basit bir ameliyatı yapabilir. Çünkü gidişatı belli, silikon yerleşmemiş gibi bir saçmalık olamaz drlar zaten söylüyor oturana kadar hissetmen normal çünkü yabancı bir cisim artık göğsünde diye..

Ben bu cumartesi kendisine ameliyat olacağım. Ve ameliyat sonrası bütün memnuniyetimi burada paylaşacağım. İçimde hiç korku yok çünkü, narkoz yemeyeceğim, ve ameliyat sonrası ağrım olmayacak. Eğer ameliyatım narkozlu olacak olsaydı, ve sonrasında ağrı çekecek olsaydım, düşündükçe vazgeçme noktasına bile gelebilirdim. Ben biraz hassasımdır o konularda. Neyse sizler sadece bana dua edin arkadaşlar..
Unutmayın cumartesi, sanırım 11 - 12 gibi ameliyata girmiş olurum.. Esen kalın.

Back