Gs Protezi olup da Silikonu Eliyle hisseden var m?

selinyildirim

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
38
3
286
48
İstanbul
Merhaba arkadaslar benim gogusle cok kucuk 70 B heralde .
Gogusumu buyutmek istiyorum ama zayif insanlarda konulan silikon elle hissedilebilir mis .
Bu durumda duyumlariniz var mi paylasirsaniz sevinirim

merhaba, silikon kasütsüne yerleştirilirse hissedilebiliyor, kasaltı yerleştirilirse silikon daha iyi gizleniyormuş. Ben de ameliyatımı kasaltı yöntemle oldum canım.

Gecen baska biirsey icin gittigim doktora sordum , isinde iyi bir doktor
Bana aynen dediki sen cok zayıfsın partnerin veya sen ellediginde hissedebilirsin ??
Zaten korkuyordum gogus ameliyatindan cunku agrisi cok fazla daha hic soramadım
Sizin burda goguserim cok guzel oldu mesajları okuyunca cesareteniyorum ama merak ediyorum iste boyle durum yasayan daha once ameliyat yaptirmis arkadaslar var mı?

merhaba ben dual plane teknigi ile ameliyat oldum. evet silikonu ozellikle masaj yaparken ilk baslarda hissediryosun. zamanla daha az oluyor. belki bana konulan silikon cesidinden de olabilir.3. tip high profil cohesiv kondu. ne esim ne ben rahatsiz olmuyoruz ellerken. umarim soruna cevap verebilmisimdir.

sharman sana jel slikon konulmadımı ondanmı biraz sertler acaba?

benim 3. tip sert jel silikon coheziv . jelibon formundaymis bunlar.dedigim gibi daha oncede ben bu konuda dr uma biraktim. cok buyuk olmayan gogus istiyordum. cunku yer cekimine yenilip tekrardan toparlama ameliyati olmakta var. benim fikrim tabi. alistim artik yuzustu rahat yatabiliyorum. esimde memnun gerisi onemli degil.saglik acisindanda kadin dr um her yil ultrason istedi. oda begendi cok dogal dedi. dual plan sistemi en son tercih edilen tekniklerden biri. gogus yapimda uygundu sanirim. ama hep soyluyorum ayni mzirdigim zamanki sertlikte. tas gibi degiller:))

merhaba geçmiş olsun ne zaman ameliyat oldun ben ameliyat olalı 1 ay oldu 345 cc takıldı dual plan yöntemiyle ama pek rahat değilim biraz ağrılarım devam ediyor.Ne zamandır yüzüstü yatabiliyorsun a.s.

ben yilbasindan once oldum.artik yuzustu yatabiliyorum. 2. hafta agrim kalmamisti ama 2. ayin sonunda masa falan silerken kol hreketinden gerilme bi rahatsizlik hissediyordum. 4 aydan sonra yabanci madde duygusundan kurtulmaya basladim.6 ay oldu sayilir artik daha rahat.ama dedigim gibi benimki sert olan bi silikon.yumusacik degil. 1 yil icinde daha yerlesip iyice yumusuyorlarmis.gorecegiz insallah. ama o gerginlik farkindalik 4 aydan sonra gecciyor rahatliyorsun.

bana moderate gel takildi ve sag gögsümün alt kisminda hissediyorum,benim üstüm cok zayif meme dokum da yok gibi birseydi bu durumda kasalti da takilsa hissedilebiliyor

bence kişinin kilosu ve göğüs dokusuyla ters orantılı olarak hissedilebilir. xxdenizxx in dediği gibi ben de çok zayıfım ve şu an bastırarak dokunduğumda kemiğimi bile hissediyorum . kemiği bile hissediyosam ameliyat olursam kas altı da olsa farketmez hissederim sanırım . kötü bi şey .

hımm bu durumda yani silikonu senin ve partnerinin hissetmesi guzel birsey degil
Hickimse bunun uzerinde cok durmuyor ama bu cok onemli bir konu degil mi .
Yoksa bu o kadar belirsiz bir hissetmeki rahatsiz etmiyor mu .

Bu arada arkadaslar bu operasyonu en hafif yapan doktor Tugrul turan mıdır dogala yakın
benım cok buyuk olsun bir kaygım yok ama sadece cok agrı cekmeden dogala yakın olsun ve tabiki gorunusude herkesi tatmin etsin:)

tesekkurler tebrubeleriniz paylastiginiz icin .

kızlar ben de 4 ay önce kasüstü damla protezle oldum,,, potezi malesef hissediorum,,, bir göğsümde hem görüntü itibariyle hem de dokunduğumda yerine oturmuş olduğunu anlıyorum,, ama diğer göğsümde protezi sertliğinden zaten anlıorum ayrıca kenarlarını da elimle yoklayınca hissedebiliyorum,, zaten canım cok sıkılıyor bu duruma,,, doktora gitmiştim 2 ay önce cok normal zamanla oturcak dedi,, şimdi tekrar gitmeye cesaret mi edmiorum, anlamadım,, bir de herkese göğsümü açmaktan cok sıkıntı duymaya başladım,,,
ama görüntü doğal,,, ve o farklılık bariz değil, dikkat edildiğinde anlaşılıyor,, yalnız partnerim de sertliği hissediyor ve o demese de bu durumun hoşuna gitmediğinin farkındayım,,,

kas üstü olduğu içindir belkide canım

Arkadaslar ben bu soruyu Tugrul Turana sordum iste yanıtı :

Bu arada gogus ameliyatı olursam bu kadar kendıne guvenen bir doktordan olmak isterim :)

sen cok zayıfsın elinle hissedebilirsin"... cümlesi?.... Bu da YANLIŞ !??? Çünkü, silikon protezlerin hepsi de üretilirlerken "normal kadın memesini ortalama kıvamı" göz önüne alınarak hazırlanırlar?? :)))) Yani; ele geldiğinde normal kadın meme kıvamında his verirler??? Aksi nasıl düşünülebilir? Silikon su kıvamından sert tahta kıvamına kadar her kıvamda işlenebilmektedir ve kadınlarda kullanılan silikon meme protezleri NORMAL KADIN MEMESİ KIVAMINDA OLSUNLAR diye hazırlanırlar?

O halde, "ele geliyor" ya da "hissediliyor" gibi şikayetlerin kaynağı o silikonun varlığı ve kıvamı değil, doktorun o silikonu yerleştirme hatalarından kaynaklanmaktadır. Silikonun silikon olduğunun anlaşılmaması için farklı yerleştirme teknikleri ortaya çıkmamış mıdır??? Aslında en normal yerleşim, normal kadın anatomisine göre "kas üstü yerleşim"dir; ve resimlerinizden gördüğüm kadarıyla sizde de kasüstü teknikle mükemmel göğüsler elde edilebilir. Ancak, vücut yapısı nedeniyle kasüstü ameliyatın silikonu belli edeceği kişilerde (ki inanıldığının aksine bu kişilerle çok da sık karşılaşılmaz) kasaltı ya da dual plane ya da subfascial denilen yöntemlere yönelinir?

Bu mantıkla, herhangi bir doktorun daha en başından "elinle hissedebilirsin" demesi, onun daha önceki bazı ameliyatlarında doğru yerleştirmeyi başaramadığının kanıtı değil midir? Biz doktorların işi normal kadın memesi kıvamında hazırlanmış o silikonların silikon oldukları anlaşılmadan yerleştirmektir zaten? Bu anlattıklarımı anlamak için mutlaka doktor olmak gerekmez, biraz mantık ve sağduyu yeterlidir? Sanırım ne kadar farklı bir açıdan baktığımı anladınız.

Benim ellerimde göğüs ameliyatı olmak isteyen her kadınla yaklaşık 1,5 - 2 saat süren bir görüşmem vardır. Bu görüşmelerim ücretsiz ve son derece ayrıntılıdır; ancak mutlaka ve mutlaka önceden randevu almanız gerekir. Sizin ile ilgili ne karara varacağımı, ve vardığım bu kararın nedenlerini de o görüşmede öğrenmeniz esastır.

Herşey gönlünüzce olsun; en derin saygılarımla...

Dr. Tuğrul Turan
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi

Bende bu doktoru seçtim. Yaklaşık 1 ay sonra olacağım bende inşallah
Yalnız benim kafama takılan şeyler de yok değil. Tuğrul Bey için kesi yeri olarak meme ucu birinci tercihmiş. Ben ise en son orayı düşünüyordum. Hem emzirmede, (daha bekar bir genç kızım) hem evlilikte yaşanan cinsel hayatta, meme ucunun bıçak yemiş olması bazı şeyleri engelleyecekmiş gibi geliyor. Bu konuda tecrübeleri olanların beni aydınlatması acilen rica olunur:-(((((

Bundan yaklaşık 5 sene önce, kuyruk sokumumda kıl dönmesi olmuştu. Erken farketmem sayesinde ufak bir operasyonla o bölge temizlenmişti. Bir daha tekraretmedi, ve ameliyat gerekmedi (çok şükür).
Ama nede olsa orası sonuçta bıçak yedi bir kere. Ve aradan 5 sene geçmiş olmasına rağmen, o bölgeye ağda yaptırırken, yada kaşındığında tırnağım değdiğinde hafif bir sızlama hissediyorum. Göğüs büyütme ameliyatında da, kesi yerinde böyle acıma hisseden varmı acaba? Yada çabuk iyileşip hiç acı kalmaması için sürülen bir merhem varmı?

evt ben de tuğrul bey gibi düşünüordum, daha ameliyattan cıktığım andan itibaren hep dedim ki bir göğsüm daha cok ağrıyor,ve o göğsümde protezi hissediorum,,, diğeri daha rahat,sekli bile daha serbest,,,
doktor cok önemli gerçekten, ben,im doktorum böle bir beyfendi değildi,soru cevabı aşamıoduk biz, nasıl böle bir hata yaptım bilmiorum,doktorun genel basarısına aldandım ve öngörüşme yapmadan direk okeyledim,,,

aleyna sen nerde sertlik hissediyorsun ben de sag gögsümün altini digerine göre daha sert -dolgun buluyorum ve protezi cok rahat hissedebiliyorum

ben de sol göğsümde yandan alta doğru hissediyorum,10 gün içinde mutlaka doktora görüneceğim , ihmale gelmez,umarım ters giden birşey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…