- Konu Sahibi selinyildirim
-
Ben 6 ay duzenli masaj yaptim. halada yapiyorum. yaptikca yumusak oluyor. evet cohesive sanirim adi.silikon jel degilde jelibon gibi bir sey. benim ki en serti.:))) valla ben ne olursa olsun memnunum. esimde memnun.
duzenli yillardir spor yaptigim icin gogus kaslarim gelismistir benim.belki o yuzden normalden dahada sert ust taraflar. baska sorunuz olursa yardimci olurum seve seve.
evet öyleymiş bir medikal sitesinde okudum şimdi.. en katı olan damla silikonmuş.. ee ben damla istiyodum şimdi kafam karıştı yaaaaaaaa
kizlar sizinkiler sirtüstü yattiginizda nasil görünüyorlar?
valla canım surtüstü pozisyonda yattığımda açı uyuşmazlığından nasıl göründüklerini bilemiyorum :)) ancak göğüslerim daha önce forumda okuduklarım gibi hareket etmeden tavana bakmıyor; tam normal göğüs gibi olmasa da yanlara yığılıyor. Senin nasıl memnun musun?
tatlım, ameliyat olmadan önce 10'un üstünde estetisyenle konuştum, 4'üne muayene oldum. Talebim doğal göğüs yumuşaklığına ve şekline en yakın göğüslere sahip olmaktı. Çok araştırdım ve işin ehillerinden bilgi aldım. Damla protezlerin şekillerini koruyabilmesi için daha katı içerikli cohesivlerle yapılandırılıyor.
Kafan hiç karışmasın. Benim de çok karışıktı; akademik ünvanı olan estetisyenlerle de görüştüm, olmayan fakat çok hastası olanlarla da. Sonunda akademik ünvanı olan bir isimi tercih ettim ve ameliyatımı oldum. Maşallah memnunum. Yuvarlak 325 cc protez konuldu. Şekilleri gayet iyi. Çok da doğal duruyor. 3 ayı geçti inan ki normal göğüs gibi görünüyor. Üstten top gibi değil. Sanırım öncelikle doktorumun ehilliğinden sonra da anatomimden kaynaklanıyor.
Sevgiler..
valla canım surtüstü pozisyonda yattığımda açı uyuşmazlığından nasıl göründüklerini bilemiyorum :)) ancak göğüslerim daha önce forumda okuduklarım gibi hareket etmeden tavana bakmıyor; tam normal göğüs gibi olmasa da yanlara yığılıyor. Senin nasıl memnun musun?
kızlar ben gecen gümn doktora gittim tek göğsümdeki şikayetten dolayı ve doktor protezin iyi yerleştirelemediğini kaydığını söyledi, tekrar ameliyatla düzeltitlmesi gerekiyormuşo göğsüm sert ve slikon hissedilior,, dedim kapsül oluşumundan korkuorum ben, doktor da kapsül oluşsa göğsün hareket edemez çok sertleşir dedi,,, korkmayın ama tedbiri de elden bırakmayın tabii,
kızlar ben gecen gümn doktora gittim tek göğsümdeki şikayetten dolayı ve doktor protezin iyi yerleştirelemediğini kaydığını söyledi, tekrar ameliyatla düzeltitlmesi gerekiyormuşo göğsüm sert ve slikon hissedilior,, dedim kapsül oluşumundan korkuorum ben, doktor da kapsül oluşsa göğsün hareket edemez çok sertleşir dedi,,, korkmayın ama tedbiri de elden bırakmayın tabii,
sen de benim gibi aynayla incele:) benim de tavana bakmiyor hafif de olsa yanlara kayiyor ama sag gögsüm digerine göre yatinca daha da sert oluyor ,su kapsül durumundan korktugum icin randevu aldim bakalim doktor ne yorum yapacak
tuğrul turanın yorumlarını fazla abartılı buluyorum ben. bu kendine güveni aşmış diğer doktorları küçümsemeye ulaşmış bana kalırsa. benim arkadaşım da ona ameliyat oldu ve ne masaj verdi ne taktığı silikon hakkında bilgi. sadece o doktorlar beceremiyor ben harika yapıyorum şeklindeki gereksiz ukalalıkları konuşuluyor. bu işe yıllarını vermiş her doktor silikon gibi basit bir ameliyatı yapabilir. Çünkü gidişatı belli, silikon yerleşmemiş gibi bir saçmalık olamaz drlar zaten söylüyor oturana kadar hissetmen normal çünkü yabancı bir cisim artık göğsünde diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?