bayıındır istanbulun bir semtti mi?elifnaz başka doktorlarla da görüşmüş müydün?nasıl bir uygulama yaptı sana ? çok memnun musun?çok soru soruyorum kusuruma bakmazsan eğer?
sevgili elifnaz,
önerin için çok teşkkür edrim. aslında ben de söylenmesi taraftarıyım. söylemezsem psikolojim kötü yönde etkilenir. merak ettiğim için soruyorum ben de. göğüsü büyütenler illa ki söylüyorlar mı eşlerine veya erkek arkadaşlarına. bunu eşi öğrendiğinde ne gibi bir tepki veriyor. bu tepkiyi merak ettiğim için soruyorum. mesela sizin silikon var mı bilmiyorum ama. var ise eşiniz öğrendiğinde nasıl bir durum ortaya çıktı? bunu öğrenmek istiyorum. erkekler bundan rahatsızlık duyuyorlar mı?nasıl karşılıyorlar. bence bu çok önemli. silikonlu bir göğüse dokunmak bir erkek için nasıl bir duygu. ben erkek olsaydım istemezdim herhalde. bilemiyorum. çok kafam karıştı
panedla erkek arkadaşına hala söylemedin mi çok merak ettim
yukarı da yazdığın senaryo fena değil. ben de buna benzer düşündüm. en çok korktuğuum şu, yarın birgün olur da kaza falan olur.röntgen çeklimek zorunda kalırsam . o da görürse. ortaya çıkarsa. diye korkuyorum. ama olmaz inşallah kaza falan.. bu konuda düşüncesi olan ya da tecrübe si olan arkadaşlar varsa lütfen yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?