- Konu Sahibi sibee_l
-
İlaç kullanırken çok tehlikeli evet. Ben 3 ay önce bebeğimi düşürdüm Tedaviyle hamile kalmıştım bende. Hayırlısını versin arkadaşım. İnş.Tez zamanda bebeğine kavuşursun
Merhaba arkadaşlar bu gün doktoruma gittim. Ameliyatımı yapan doktor takibimide yapıyordu.benden herzaman ki tiroid tahlillerini istedi birde Tsh Reseptör Antikoru diye bir tahlil. Tahlil sonuçlarına göre göz kapağımın şişliğinin nedenini söylüycek.ve göz doktoruna yönlendirecek. Büyük bir ihtimalle gravesten kaynaklanan bir şişme bakalım nasıl çıkıcak sonuçlarım.
canım işallah hayırlı sonuç alırsın.allah şifa versin.:Saruboceq:
Sağol cnm sen nasılsın?
iyiyim canım bende varya usandım ilaçlardan.bebek tedavisi için kullandım bi sürü o bitmeden bu çıktı(herşeyde bi hayır var.[/QUOT
Canım tedavi öncesi sana hiç bakmadılar mı ilaçlara başlamadan önce bir takım tahliller istemişlerdi benden tiroide mutlaka bakılır çünkü
Merhaba,
Ben de kendimde hipertiroid olduğundan şüpheleniyorum. Sizde huzursuzluk falan oluyor mu, ruh halinize etki ediyor mu? Ellerimde belli belirisiz bir titreme var ve kilo kaybı yaşadım. Geceleri de bazen çarpıntım oluyor. Kan tahlillerimi yaptırıcam. Bilmek istediğim kesin tedavisi var mı? Yoksa bi düzelip bir bozuluyor mu?
Merhaba,
Ben de kendimde hipertiroid olduğundan şüpheleniyorum. Sizde huzursuzluk falan oluyor mu, ruh halinize etki ediyor mu? Ellerimde belli belirisiz bir titreme var ve kilo kaybı yaşadım. Geceleri de bazen çarpıntım oluyor. Kan tahlillerimi yaptırıcam. Bilmek istediğim kesin tedavisi var mı? Yoksa bi düzelip bir bozuluyor mu?
arkadaşım ben de de hiç bi belirtisi yok diyodum ama kilo kaybını emzirmeye bağlıyordum zayıflıyordum gözümün şişmesini uykusuzluğa bağlıyordum bi gün aile hekimine başvurdum öylesine gitmiştim guatr olabilir dedi bi şüphe ile kan tahlili yaptırdım aşırı derece de tiroidlerim çalışıyormuş hiper tiroidmişim dün öğrendim hipertiroidimi hemen ilaç kullanmaya başladım bildiğim kadarı ile sağlık ocağında bedava kan tahlili yaptırıyorlar bi baktır hormonlarına, zarar gelmez en azından rahat edersin inşaallah bişeyin yoktur
genellikle kadınlarda tiroid hamileliktan sonra çıkıyormuş zaten.bende de doğumdan sonra çıkmıştı hipertiroid.çok geçmi,ş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?