Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun üzüldüm inşallah sağlığınıza kavuşursunuz
Bendede hipotroidi var ama böyle birşey duymamıştım.
tatlım dr'un zehirli guatr çıktıktan sonra yeme demiştir ben hasta olmadan önce bol bol tüketin diyorum zaten hastalığa yakalandıktan sonra hiç önemi yok ki ben bunu troit rahatsızlığı olmayan arkadaşlar için söyledim a.s.Zeynep215 canim yazinii okudum ben hipertiroid bagli zehirli guatr oldugunu soyledidi dr sen diyosun balik tuketin kizlar diyosun dr. Tuketme balik ben diyene kadar dedi ( balik tuketirdim ama az tuz tuketiyordum)
Merhaba arkadaşlar bende graves hastasıyım 1 yıl önce oldu ameliyat oldum. ilk bu hastalık çıktığında gözümde bir bulgu olduğunu söylediler beni göz doktoruna yönlendirdi doktorum çok az bir belirti olduğunu söyledi. 1 ay sonra kontrole gittim ve gerilediğini söylediler. Sonrada zaten tiroid bezim alındı.yaklaşık bir ay önce göz kapağım şişmeye başladı önce enfeksiyon sandım ama şimdi tek gözüm daha büyük gibi duruyor bunu annem de farketti. Bu önceki gibi değil aynı gözde de değil zaten. Doktora hafta başına randevu alabildim. Tedavisi var mı yani geri dönüşü varmıdır bunun.
canım ben ameliyat filan olmadım ama ilaç tedavisinden sonra gözümdeki buyume tamamen geçti.çok uzun bir süreç aldı bu ama yavaş yavaş zamanla gözüm küçüldü ve zamanla tamamen yokoldu.geçmeyecek diye bişey yok.umudunu kaybetme
canım konuyu en başından okursan yazmış olmalıyım zaten
ben ilk gözümdeki değişikliği anlayıp göz doktoruna gittim.o da gözümde birşey olmadığını söyledi.endokrine gitmemi buyuk ihtimal hormonlarla ilgili birşeydir bu dedi.endokrine gittim ben de.bu arada ellerimde titreme tırnaklarımın kırılması filan gibi yan etkileri vardı ve zzayıflamıştım çok.ama spor yaptığım iç,n anlayamamıştım.spordandır diyordum.sonuçta değerlerim çok yüksek çıktı ve ilaç tedavisine başladık.yaklaşık 1.5 sene ilaç kullandım.gözüm biraz düzeldi.ilacı bıraktıktan sonra bi,le göz düzelmeye devam etti
şu anda diğerinden hiç farkı yok.merak etme.doktorun seni yönlendirecektir.ama iyi bir endokrine git
çok geçmiş olsun
arkadaşlar bendede hipertroid var ama bana doktor graves diye bişey demedi.hormonlarım yüksekti propycil kullanıyorum.günde 2 taneyle başladık şimdi 1 gün 1 tane,1 gün 2 tane içiyorum.çoklu nodüllerim var.sintigrafi çektirdim ameliyata gerek yok dedi doktorum hormonlarım düzeldi ama ekime kadar ilacı kullanıp kontrole gidicem.
Geçmiş olsun sanada. Bende 2 yıl propycil kullandım.Nodül yoktu. Bu ilacı 2 yıldan fazla kullandırmadıklarını söylediler yani 3 dr bana öyle dedi İlacı kestikten 4 ay sonra tekrar nüksetti zaten değer normale getirilince hemen ameliyat oldum. Ve bebek istediğim için yapılması gerekliydi Bir yıl oldu.