Grafik Tasarımcılar

benim bi dönem bi rahatsızlıgım oldu o zaman ya stres sinir yok çalışmıycaksın dedi doktor ya uslu uslu çalısacaksın gözleri bünyeyi beyni yormucaksın
bende bıraktım yeşil sahaları :) şimdi ailemden birinin yanında baskıya giden gelen işlerin renk ayarlamalarını yapıyorum tasarımda ancak şirketin kendi katalogu websitesi gibi ufak tefek şeyler.
müşteri yok telefon yok bi pc bi ben bide baskı makinesi var :/

Dijital Baskı mı ?

benim bi dönem bi rahatsızlıgım oldu o zaman ya stres sinir yok çalışmıycaksın dedi doktor ya uslu uslu çalısacaksın gözleri bünyeyi beyni yormucaksın
bende bıraktım yeşil sahaları :) şimdi ailemden birinin yanında baskıya giden gelen işlerin renk ayarlamalarını yapıyorum tasarımda ancak şirketin kendi katalogu websitesi gibi ufak tefek şeyler.
müşteri yok telefon yok bi pc bi ben bide baskı makinesi var :/

sağlığın herşeyden önemlidir tabi, geçmiş olsun... kafan rahat olduktan sonra ufakta olsa seni mutlu edecektir.
ah ne güzel bende tek başıma böyle yapabilmek istiyorum,gelecek o günlerde :)

Şu An İşlerim Yoğunlaşmaya Başladı.. :KK50:
Akşam Eve Gittiğimde Tek Tek İlgileneceğim Yorumlarınızla :KK34:
Güzel Paylaşımlar ..

evet dijital baskı
grafikerlikten baskı operatörlügüne geçtim gibi oldu ama napalım iyiyim böylede :)

saol esmer şeker :) bizim gibi beyindeki fosforu kolundaki eforu pc basında tasarımla harcayanlar ilerde hiç bişey olmasa boyun fıtıgı oluyor zaten :KK70:

arkadaşlar çok fazla çalışmam var aralarından rastgele bikaç tane yükledim soru sormak isteyen öğrenmek isteyen arkadaşlara tabiki yardımcı olurum. ama grafikerlik yapan arkadaşlarlada bilgi alışverişi yapmak isterim. bunlar geçen sene ve öncesine ait çalışmalarım. şu anda kurumsal bi firmada çalıştığım için burda yaptığım işleri yayınlıyamam maalesef :KK34:
$70x100.jpg $nextstar.jpg $mevlana hafta.jpg $brosur on.jpg $Picture 6.jpg $milangaz3.jpg $kozkar logo.jpg $iyd logo.jpg $divan mob.jpg $raket.jpg

merhaba ben de bu gruba giriyorum öyleyse :)
2010 yılında mezun oldum ben, birkaç ay sonra da işkur kursunda grafik tasarım öğretmenliği yaptım. ordan sonra da bi şirkette çalışmaya başladım. geçen hafta işten ayrıldım şu an çalışmıyorum.
adobenin grafik programlarını ve corel draw ı kullanıyorum. yalnız matbaa ve baskı aşaması olayında eksiğim olduğunu düşünüyorum. bu konulardaki bilgim sadece teorik. çalıştığım zamanlarda da matbaalık bir durumum olmadı hiç :/

merhaba ben de bu gruba giriyorum öyleyse :)
2010 yılında mezun oldum ben, birkaç ay sonra da işkur kursunda grafik tasarım öğretmenliği yaptım. ordan sonra da bi şirkette çalışmaya başladım. geçen hafta işten ayrıldım şu an çalışmıyorum.
adobenin grafik programlarını ve corel draw ı kullanıyorum. yalnız matbaa ve baskı aşaması olayında eksiğim olduğunu düşünüyorum. bu konulardaki bilgim sadece teorik. çalıştığım zamanlarda da matbaalık bir durumum olmadı hiç :/
Öncelikle Hoşgeldin..
Merak Ettiğin Bir Konu Varsa;
Baskı Öncesi - Baskı - Baskı Sonrası..
İstediğin Zaman Sorabilirsin.. :KK34:

arkadaşlar çok fazla çalışmam var aralarından rastgele bikaç tane yükledim soru sormak isteyen öğrenmek isteyen arkadaşlara tabiki yardımcı olurum. ama grafikerlik yapan arkadaşlarlada bilgi alışverişi yapmak isterim. bunlar geçen sene ve öncesine ait çalışmalarım. şu anda kurumsal bi firmada çalıştığım için burda yaptığım işleri yayınlıyamam maalesef :KK34:
Eki Görüntüle 323255 Eki Görüntüle 323263 Eki Görüntüle 323262 Eki Görüntüle 323261 Eki Görüntüle 323260 Eki Görüntüle 323259 Eki Görüntüle 323258 Eki Görüntüle 323257 Eki Görüntüle 323256 Eki Görüntüle 323264
Zahmet Ettin, Bizleri Kırmadın ve Ekledin Çalışmalarını..
Çok Teşekkür Ederim..:KK16:

Çalışmaların Çok Güzel..
Ellerine Sağlık..
Çok Özür Dileyerekten, Bende Yayınlayamayacağımı Bildirmek İsterim.. :KK17:
Ama Paylaşımlarınızı Takipteyim..
Bilgi Alışverişi Yapabiliriz..
Böylelikle Bu Mesleği Öğrenmek İsteyenlere Yardımcı Olabiliriz.. :KK34:

kızlar selam
bende grafık tasarımcıyım ama ewlendıgımden berı fulltıme calısmıyorum kendı ıstegımle bıraktım.
şimdi ewden calısmayı dusunuyorum etrafınızda warsa eger tekstıl grafıkerı arayan yardımcı olabılırım...

Merhabalarr,
yeni grafikerler topiği açılmış madem bende yazayım dedim :KK9:
Tam anlamıyla grafikerim diyemem henüz lise ve üniversitede 6 yıl eğitimini gördüm staj vs. derken bu işin içindeyim ne zamandır.
Yeni mezunum,henüz işe başlamadım:KK31:
Paylaşımlarınızı takipteyimm.

Merhabalarr,
yeni grafikerler topiği açılmış madem bende yazayım dedim :KK9:
Tam anlamıyla grafikerim diyemem henüz lise ve üniversitede 6 yıl eğitimini gördüm staj vs. derken bu işin içindeyim ne zamandır.
Yeni mezunum,henüz işe başlamadım:KK31:
Paylaşımlarınızı takipteyimm.

Merhaba,
Okulda Yaptığınız Çalışmaları Paylaşabilirsiniz..
Başlangıçta Olan Arkadaşlarımız Mutlaka Faydalanacaktır.. :KK34:

kızlar selam
bende grafık tasarımcıyım ama ewlendıgımden berı fulltıme calısmıyorum kendı ıstegımle bıraktım.
şimdi ewden calısmayı dusunuyorum etrafınızda warsa eger tekstıl grafıkerı arayan yardımcı olabılırım...

Konumuz Sadece Bilgi ve Görsel Paylaşım İçin Açılmıştır..
Bilginize..

SELAMM arkadaşlarr bende kullandığınız programları öğrenmek için aranıza katılmak istiorum :)) işim grafikerlik falan deil evhanımıyım :) evde denemek istiorum lütfen videolu paylaşımlar yaparmısınız :)))

Eki Görüntüle 323255 Eki Görüntüle 323263 Eki Görüntüle 323262 Eki Görüntüle 323261 Eki Görüntüle 323260 Eki Görüntüle 323259 Eki Görüntüle 323258 Eki Görüntüle 323257 Eki Görüntüle 323256 Eki Görüntüle 323264

çok beğendim emeğine sağlık :93:

X