- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
Fikrimin begenilmesine cok sevindim.Benim de bir anda aklima geldi.Dusunsene cok farkli bir gelin olunurdu:)Bayıldım bu fikre, benim gözlük takma mecburiyetim yok düğünümde ;ama inanın şu an ciddi ciddi yapsam mı diye düşünüyorum Ben, Justteacher'ın önerisini kesinlikle uygulayın derim, mutluluklar
ukala cevap verdiğimi düşünmüyorum Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın Sizin de üslubunuz hoş değil ama Anlatmaya çalıştığım gözlüğe alternatif lens vs öneriler değil Gözlükle olmak zorunda ama nasıl bir tercih saç gelinlik seçmeliyim Yardım istediğim konu buSizin gozunuz ileri derecede bozuksa milletin sucu ne her öneriye ukala cevaplar...diline nasil pabuç giydircen,düğünde gozlukle pabucla çok farklı olacaksin....
Desteğiniz için çok sağolun Insanların durumunu gerçekten anlıyorsunuzİnsanlari mutsuz etmek kaninizda var sanirim!
Biz arkadasa elindeki imkanlar dogrultusunda yardim etmeye calisiyoruz!
Lens takamam diyor zorla mi taktiracaksin!
Ukalalik yapmak icin yer ariyorsuniz resmen! Size laf soyleyen olmadi ne.diye alinti yapiyorsunuz?
Konuyu engele getirmemin.sebebi de gozlugu bu kabar abarti ve cirkin bulan insanlarin tekerlekli sandalyeyle evlenilmez diyebilecek kadar sacma zihniyette oldugunu dusunmemden anladin.mi?
Geriden ahkam kesmek kolay. Neymis efendim cirkin dururmus makyaj belli etmezmis. Etmesin arkadas! Kizcagiz gozluk takacagim diyor kime ne?
İnsanlara moral vermeyi bilmiyorsaniz susmayi deneyin bari!
Ha bu arada herkesin imkanlari bir degildir ve herkes ayni düşüncede olacak diye bir kural da yoktur. Kimseye kendi dusuncelerini zorla benimsetmeye caliamasin hic kimse!
Evet güzelmiş TeşekkürlerBu güzelmiş ama
Harikasının güldürdünüz beni :) SağolunTek önerim asla çerçevesiz ya da ince metal çerçeveli gözlük kullanma. Şeffaf sutyen askısı kadar gereksiz ve kıro durur gelinlik üzerinde. Sonuçta o gözlük orada ve yok etme çabasi saçma bence.
Arkadaşlar bolca örnek göstermiş. Siyah ya da soft renklerde kemik gözlük şahane duruyor bence de. Hatta uçları yukarıya doğru çekik olanlar da çok nostaljik duruyor. Ben kendi duğun fotoğraflarimin bir kisminda siyah çekik güneş gozlugu kullanmistim, cok da guzel olmustu:)
Bir de son olarak taşli, kuşlu, dantelli gözlük fikirlerinden koşarak uzaklas, bulent ersoy degilsin sen:)
Simdiden mutluluklar ^.^
Çok iyi resimler Teşekkürler
Estağfurlah terslemiyorum Soru yanlış anlaşılmış Gözlük kullanmak istiyorum ya da istemiyorum demedim Gözlük kullanmak zorundayım dedim Bunun için nasıl bi gözlük gelinlik saç vs tavsiye edersiniz diye sordum Gözlük konusunda tercih şansım yok malesef Bunu en başta belirttimKonu sahibi hem gözlük kullanmak istemiyorum diyor hem de çözüm öneren arkadaşları tersliyor. Ben amacını anlayamadım.
Ben de gözlük kullanıyorum gerçi takmıyorum sevmediğimden dolayı özellikle de düğünümde asla takmazdım. Bunu söyleyenlere neden düşmanmış gibi cevaplar veriliyor.. Herkes beğenmek zorunda mı ?
Sağolun moral verdiniz :)Çok saçma lens takın diyenlere kınıyorum.
İnsanın gözünün bozuk olması bir kusur değil. Gözlüklü damatlar oluyorda, gözlüklü gelin niye olmasın... Fotoğraf çekileceğin zaman özel pozlarınızda birkaç ta gözlüksüz çekilebilirsin.
Sen gelinsin o gün en güzeli de sensin. Tadını çıkart böyle şeyleri dert etme :)
Doğuma gitsen, gözlüğünü çıkartacak mısın merak ettim :) Aynı onun gibi bir şey yani :)