Kontakt Lens Gözlüklü gelin olmak

Tek önerim asla çerçevesiz ya da ince metal çerçeveli gözlük kullanma. Şeffaf sutyen askısı kadar gereksiz ve kıro durur gelinlik üzerinde. Sonuçta o gözlük orada ve yok etme çabasi saçma bence.

Arkadaşlar bolca örnek göstermiş. Siyah ya da soft renklerde kemik gözlük şahane duruyor bence de. Hatta uçları yukarıya doğru çekik olanlar da çok nostaljik duruyor. Ben kendi duğun fotoğraflarimin bir kisminda siyah çekik güneş gozlugu kullanmistim, cok da guzel olmustu:)

Bir de son olarak taşli, kuşlu, dantelli gözlük fikirlerinden koşarak uzaklas, bulent ersoy degilsin sen:)

Simdiden mutluluklar ^.^

Kullanabilirsin neden olmasın. .
gayet doğal bir gelin olursun..
mutluluklar dileriz. .

Konu sahibi hem gözlük kullanmak istemiyorum diyor hem de çözüm öneren arkadaşları tersliyor. Ben amacını anlayamadım.
Ben de gözlük kullanıyorum gerçi takmıyorum sevmediğimden dolayı özellikle de düğünümde asla takmazdım. Bunu söyleyenlere neden düşmanmış gibi cevaplar veriliyor.. Herkes beğenmek zorunda mı ?

En azından fotoğraf çekiminde önünü görmesen de kullanma derim.

Bayıldım bu fikre, benim gözlük takma mecburiyetim yok düğünümde ;ama inanın şu an ciddi ciddi yapsam mı diye düşünüyorum Ben, Justteacher'ın önerisini kesinlikle uygulayın derim, mutluluklar
Fikrimin begenilmesine cok sevindim.Benim de bir anda aklima geldi.Dusunsene cok farkli bir gelin olunurdu:)

Sizin gozunuz ileri derecede bozuksa milletin sucu ne her öneriye ukala cevaplar...diline nasil pabuç giydircen,düğünde gozlukle pabucla çok farklı olacaksin....
ukala cevap verdiğimi düşünmüyorum Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın Sizin de üslubunuz hoş değil ama Anlatmaya çalıştığım gözlüğe alternatif lens vs öneriler değil Gözlükle olmak zorunda ama nasıl bir tercih saç gelinlik seçmeliyim Yardım istediğim konu bu

Desteğiniz için çok sağolun Insanların durumunu gerçekten anlıyorsunuz

Harikasının güldürdünüz beni :) Sağolun

Çok saçma lens takın diyenlere kınıyorum.
İnsanın gözünün bozuk olması bir kusur değil. Gözlüklü damatlar oluyorda, gözlüklü gelin niye olmasın... Fotoğraf çekileceğin zaman özel pozlarınızda birkaç ta gözlüksüz çekilebilirsin.

Sen gelinsin o gün en güzeli de sensin. Tadını çıkart böyle şeyleri dert etme :)

Doğuma gitsen, gözlüğünü çıkartacak mısın merak ettim :) Aynı onun gibi bir şey yani :)

Estağfurlah terslemiyorum Soru yanlış anlaşılmış Gözlük kullanmak istiyorum ya da istemiyorum demedim Gözlük kullanmak zorundayım dedim Bunun için nasıl bi gözlük gelinlik saç vs tavsiye edersiniz diye sordum Gözlük konusunda tercih şansım yok malesef Bunu en başta belirttim

Sağolun moral verdiniz :)

Ee pek seçenek yok gibi canım, zira gözlük yerine sadece lens takılır oda imkansız diyorsun, gözlük hiç takmasan o zamanda net görmen engelleniyor.
Ama çok hoş gözlükler var canım deneyebilirsin, yanlız Resim konusunda çok deneyimli birisi olması gerekiyor, gözlük camları reflekte edebilir dikkatli olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…