Kontakt Lens Gözlüklü gelin olmak

Ben gözlük istemiyorum demiyorum Aksine başka çarem yok dedim Ona göre de tavsiye varsa resim bekliyorum Nasıl bir makyaj nasıl bir saç nasıl bir gözlük gibi Anlatabildim umarım

Merhaba Gözlerim ileri derece bozuk Göz kuruluğu olduğu için lens kullanamıyorum Hiç gözlüklü gelin olur mu Sizce nasıl bir gözlük tercih etmeliyim
bende mıyopum düğünde herkesı bulanık gordum ama gozluk takmadım yınede bence hıc takmayın bırkaç saat ıdare edebılırsenız...

Gozluklu damat oluyor da gelin neden olmasin :)
bence her zamanki gozlugunuzu takin, suslu bir cerceve sizi rukus gosterebilir.
foto cekimlerinde cikarmama nedeninizi anlamadim ama esim 8 derece miyop ve goz tembelligi var, gozlugunu cikarinca burnunun dibini goremiyor ama foto cektirirken cikarir hep, dugun fotolarimizda da cikarmisti

kenarlarında çerçevesi olmayan gözlük düşünebilirsiniz.
fotoğraf çekiminde falan da çıkarırsınız gözlüğü

gözlük takmaya mecbursunuz, gözlüğünüzü gelinliğe göre revize etmek ya da o güne özel bir gözlük almak gerekecektir, sizin zevkinize kalmış.
çerçevesiz yan telleri ince bir gözlük kullanabilir, yan tellere gelinliğinize göre inci ya da taş ( silikon ile, el beceriniz varsa çok zor olmaz sanırım) yapıştırabilirsiniz.
ya da gelin çiçeğinize uygun ayakkabı rengi, bel kurdelası ve gözlük rengi ile gayet uyumlu görünebilir.

zaten fotoğrafa bakanlar ya da düğündeki davetiler sizi hep gözlüklü gördüğünden yadırgamayacaktır.
mutluluklar.

Merhaba Gözlerim ileri derece bozuk Göz kuruluğu olduğu için lens kullanamıyorum Hiç gözlüklü gelin olur mu Sizce nasıl bir gözlük tercih etmeliyim

cnm ben 5 yaşından beri gözlük kullanıyorum göz dereceleerim eskiden baya ileriymiş şimdi baya bi düştü ama hala kullanıyorum doktorum lense iizin vermiyor çünkü gelişim devam ettiği için gözlerim hala derece düşüyor ve iyileşiyormuş dereceler sabitlenmeden lens takarsam gözlerim ileerler ve bozulurmuş başka doktor söylese dahi takma dedi . ışın tedavisi de benimkinde işe yaramıyormuş o yüzden gözlüğe mahkum ve gözlüğü hiç sevmeyen biri olarak çerçevesiz gözlük kullanıyorum çerçevesizler en azından dikkat çekmiyo . çerçevileler yakışıyorsa aksesuar niyetine de güzel oablr ama bana yakışmıyo ben gözlük belli olmasında isteidğimden çerçevesiz kullanıyorum .
Düğünümde gözlüklerimi çıkartmıştım .

saf hidrojel lens kullanabilirisiniz. yapısı gereği lensi kayganlaştırır ve lensin sürekli nemli kalmasını sağlar. yani gece çıkardığınızda sadece %1 nem kaybetmiş olacaksınız. şimdi ki durumunuzdan çokta farklı olmayacak. internetten bir araştırın isterseniz.

Neden olmasın yahu, takılmayın bu kadar.. gözlüklü damatlar var, benim eşimde gözlüklü damat olmuştu çok da yakışmıştı :) siz mutlu olun yeter, eminim çok da güzel görüneceksiniz..

Gözlüklü gelin olmaz diyenleri anlamıyorum ben. Simdi siz "kör"ler de evlenemez dersiniz. Allah korusun sakat kalsak tekerlekli sandayleye mahkum olsak falan evden de cikmayin diyecekler var gibi geliyor bana.

Canim oncelikle mutluluklar. Gözlük konusuna gelince elbetteki olur neden olmasin. Gözlüklü gelin olmaz diye kural yok. Lens kullanamam demissin. O zaman sen de sadece foto cekilme asamasinda cikarirsin. Düğün boyunca takarsin. Bu konuda gozlukcuden de yardim alabilirsin onlar modellere daha hakim. Daha iyi yardimci olurlar.

Foto ekleyecektim ama eklemiyor ozelden deneyim bir de.

değişik ve güzel olursunuz bncede.bunun için daha çok tasarımcılaradan yardım alın bence.mutluluklar.

bende seninle aynı durumdaydım düğünümde lens taktım ve göz damlası kullandım mesela gelin odasında kuaforde arabada rahat geçirdim.

benim de gözüm bozuk lens kullanıyorum, göz kuruluğum da var, gözlük kullansaydım da evlenirken takmazdım.
eşim de miyop mesela, düğünde ve foto çekimlerinde gözlüğünü kullanmamıştı.

Ne kadar abarttınız engele nasıl bağladınız tebrik ederim. Çocukluğumdan beri gözlük kullanan biriydim. Sırf düğünümde sıkıntı çekmeyeyim diye hem tel taktırdım hem lazer yaptırdım. Neden güzel olmaz konusuna gelince de gayet dobra yazıyorum:
gözlüklü gelinin güzel olması için angelina jolie falan olması lazım çünkü gözlük her insana yakışmaz. Bende iğrenç oluyordu misal.
gözlükle gelinliğin tarzının uyması lazım, prenses puf puf bir gelinlikle kemik gözlük misal hayal bile edemiyorum,
gözlük numarası büyüdükçe gözleri küçültür ve makyajı da belli etmez.

Olur, neden olmasin ?

Gelinliginiz ne model, nasil bir sey?

Gozluk zaten dikkat ceken bir aksesuar, duvak takmazsinzi mesela.

Yukardaki yorumlarin birinde pembe gozluk vardi, onu cok cok begendim.

Pembe gozluk, gelinlige ayni tonda kusak veya kusaksiz, elinize de pembe gullerden buket alabilirsiniz mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…