- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
İnsanlari mutsuz etmek kaninizda var sanirim!Ne kadar abarttınız engele nasıl bağladınız tebrik ederim. Çocukluğumdan beri gözlük kullanan biriydim. Sırf düğünümde sıkıntı çekmeyeyim diye hem tel taktırdım hem lazer yaptırdım. Neden güzel olmaz konusuna gelince de gayet dobra yazıyorum:
gözlüklü gelinin güzel olması için angelina jolie falan olması lazım çünkü gözlük her insana yakışmaz. Bende iğrenç oluyordu misal.
gözlükle gelinliğin tarzının uyması lazım, prenses puf puf bir gelinlikle kemik gözlük misal hayal bile edemiyorum,
gözlük numarası büyüdükçe gözleri küçültür ve makyajı da belli etmez.
Gözlük yakışmaz diyenleri yargılamak size mi düştü peki? Bence yakışmaz, size ne? Yok körler yok engelliler abartıp durmuşsunuz ne biliyorsunuz öyle düşündüğümüzü? Birine moral verirken başkalarını yargılamayın bari çok hümanistseniz.İnsanlari mutsuz etmek kaninizda var samirim!
Biz arkadasa elindeki.inkanlar dogrultusunda yardim etmeye calisiyoruz!
Lens takamam diyor zorla mi taktiracaksin!
Ukalalik yapmak icin yer ariyorsuniz resmen! Size laf soyleyen olmadi ne.diye alinti yapiyorsunuz?
Konuyu engele getirmemin.sebebi de gozlugu bu kabar abarti ve cirkin bulan insanlarin tekerlekli sandalyeyle evlenilmez diyebilecek kadar sacma zihniyette oldugunu dusunmemden anladin.mi?
Geriden ahkam kesmek kolay. Neymis efendim cirkin dururmus makyaj belli etmezmis. Etmesin arkadas! Kizcagiz gozluk takacagik diyor kime ne?
İnsanlara moral vermeyi bilmiyorsaniz susmayi deneyin bari!
Simdi canim benim imi fikrim var nasil bulursun bilmem.Ilki şu; orta kalinlikta bir cerceve al yuz tipine giden beyaz olsun ama sonra gelinliginin dantelinden kaplat o cerceveyi hatta minik inciler de ekletebilirsin dantellere.Ikinci fikrim de şu, bebek mavisi veya bebek pembesi bir cerceve al hani su nostaljik turden biraz buyuk olanlar.Misal bebek mavisi aldin diyelim gelin cicegin mavi agirlikli rengarenk olsun tirnaklarin da bebek mavisi olsun hatta ayakkabilarini da o renk secip kombinleyebilirsin.Bu durumda saclarini sade yaptirmalisin asagidan daginik orgulu bir topuz duvagini da asagidan baglat.Foto cekimlerinde de renkli balonlar kullan.Cok şeker olursun
. Lens kullanamadığımı belirttim
Bu güzelmiş amaZevkler değişir tabii..Bence hiç bir mahsuru yok. Hatta eşine de giydirsin aynı renk çerçeve hoş bir espiri bile katar.
Eki Görüntüle 1572635
Gozluk yakismaz diye dusunenler umrumda degil ama bunu anlamani beklemedim zaten. Benim derdim duaunceniz sizde kalsin burada evlilik arefesindeki bur insanin moralini bozmanin anlami.yok anlatabildim mi??Gözlük yakışmaz diyenleri yargılamak size mi düştü peki? Bence yakışmaz, size ne? Yok körler yok engelliler abartıp durmuşsunuz ne biliyorsunuz öyle düşündüğümüzü? Birine moral verirken başkalarını yargılamayın bari çok hümanistseniz.
Ben zaten ilk mesajını okuyarak yorum yaptım sonuçta benzer dertlerden muzdarip olduğum için kuruluğn (ki 10 insanın 9unda vardır) pek dert olmayacağını belirttim bir dövmediği kaldı kendisinin.
E bacım lens takamıyosun gözlük çıkaramıyorsun o zaman gözlüklü gelin olcan niye soruyorsun kihayır malesef çıkaramam