Kontakt Lens Gözlüklü gelin olmak

Bence çok tarz duruyor :)

Burda gözlüklü modelleri görünce bayıldım ben. Gelinsin diye kendini bi kalıba sokmak değilsin. Gelinliği kendine uydur. Sade saç makyaj gelinlik. Kalın çerçeveli bir gözlükle çok şık olabilirsin ya da tam tersine gözlüğü gizleyecek çerçevesiz model tercih edersin tamamen senin zevkine kalmış :)

bu zamana kadar gördüğüm tek gözlüklü gelin bu
foto cekımlerınde cıkarırsın, ya da lens takarsın
başka da secenegın olacagını sanmıyorum :=) kalbim-egede-kaldı-642x320.jpg

Konu sahibi hem gözlük kullanmak istemiyorum diyor hem de çözüm öneren arkadaşları tersliyor. Ben amacını anlayamadım.
Ben de gözlük kullanıyorum gerçi takmıyorum sevmediğimden dolayı özellikle de düğünümde asla takmazdım. Bunu söyleyenlere neden düşmanmış gibi cevaplar veriliyor.. Herkes beğenmek zorunda mı ?

Arkadaşın takmama tercihi yok çünkü. Lens de takamıyor makyajım gözlüğüm nasıl olmalı diyor :)

yahu tatlım takıldıgın seye bak bosver tek derdın bu olsun su dunyada. ınlarsan tekerleklı sandalye ıle ya da protez kol bacak ıle evlenıyor . hastahane odasında kıyılan nıkahlar oluyor senınkı gozluk olmus cok mu.
cok sukur gorebılıyorsun buna sukret bence . bosver gerısı teferruat takma kafana bıle.

X