- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
İnsanlari mutsuz etmek kaninizda var sanirim!Ne kadar abarttınız engele nasıl bağladınız tebrik ederim. Çocukluğumdan beri gözlük kullanan biriydim. Sırf düğünümde sıkıntı çekmeyeyim diye hem tel taktırdım hem lazer yaptırdım. Neden güzel olmaz konusuna gelince de gayet dobra yazıyorum:
gözlüklü gelinin güzel olması için angelina jolie falan olması lazım çünkü gözlük her insana yakışmaz. Bende iğrenç oluyordu misal.
gözlükle gelinliğin tarzının uyması lazım, prenses puf puf bir gelinlikle kemik gözlük misal hayal bile edemiyorum,
gözlük numarası büyüdükçe gözleri küçültür ve makyajı da belli etmez.
Biz arkadasa elindeki imkanlar dogrultusunda yardim etmeye calisiyoruz!
Lens takamam diyor zorla mi taktiracaksin!
Ukalalik yapmak icin yer ariyorsuniz resmen! Size laf soyleyen olmadi ne.diye alinti yapiyorsunuz?
Konuyu engele getirmemin.sebebi de gozlugu bu kabar abarti ve cirkin bulan insanlarin tekerlekli sandalyeyle evlenilmez diyebilecek kadar sacma zihniyette oldugunu dusunmemden anladin.mi?
Geriden ahkam kesmek kolay. Neymis efendim cirkin dururmus makyaj belli etmezmis. Etmesin arkadas! Kizcagiz gozluk takacagim diyor kime ne?
İnsanlara moral vermeyi bilmiyorsaniz susmayi deneyin bari!
Ha bu arada herkesin imkanlari bir degildir ve herkes ayni düşüncede olacak diye bir kural da yoktur. Kimseye kendi dusuncelerini zorla benimsetmeye caliamasin hic kimse!
Son düzenleme: