Kontakt Lens Gözlüklü gelin olmak

Ne kadar abarttınız engele nasıl bağladınız tebrik ederim. Çocukluğumdan beri gözlük kullanan biriydim. Sırf düğünümde sıkıntı çekmeyeyim diye hem tel taktırdım hem lazer yaptırdım. Neden güzel olmaz konusuna gelince de gayet dobra yazıyorum:
gözlüklü gelinin güzel olması için angelina jolie falan olması lazım çünkü gözlük her insana yakışmaz. Bende iğrenç oluyordu misal.
gözlükle gelinliğin tarzının uyması lazım, prenses puf puf bir gelinlikle kemik gözlük misal hayal bile edemiyorum,
gözlük numarası büyüdükçe gözleri küçültür ve makyajı da belli etmez.
İnsanlari mutsuz etmek kaninizda var sanirim!

Biz arkadasa elindeki imkanlar dogrultusunda yardim etmeye calisiyoruz!

Lens takamam diyor zorla mi taktiracaksin!

Ukalalik yapmak icin yer ariyorsuniz resmen! Size laf soyleyen olmadi ne.diye alinti yapiyorsunuz?

Konuyu engele getirmemin.sebebi de gozlugu bu kabar abarti ve cirkin bulan insanlarin tekerlekli sandalyeyle evlenilmez diyebilecek kadar sacma zihniyette oldugunu dusunmemden anladin.mi?

Geriden ahkam kesmek kolay. Neymis efendim cirkin dururmus makyaj belli etmezmis. Etmesin arkadas! Kizcagiz gozluk takacagim diyor kime ne?

İnsanlara moral vermeyi bilmiyorsaniz susmayi deneyin bari!

Ha bu arada herkesin imkanlari bir degildir ve herkes ayni düşüncede olacak diye bir kural da yoktur. Kimseye kendi dusuncelerini zorla benimsetmeye caliamasin hic kimse!

Son düzenleme:
bence koyu çerve olmadan bir gözlük seçmelisiniz.. yada çerçevesiz olanlardann.. gözlük dikkat çekmemeli.. gözlüklü gelinde olur tabii.. taabiki gözlüğe dikkat çektirmemek lazım.. saçın ve gelinliğinle onu örpas edebilirsin

Göz kuruluğu basit birşey damlalar var kullanıyorsun lens takarken hiç sorun olmuyor ama anladığım kadarıyla hiç bir tavsiyeye gelmiyorsun gözlüklü gelin olucaksın ozaman bu kadar basit

İnsanlari mutsuz etmek kaninizda var samirim!

Biz arkadasa elindeki.inkanlar dogrultusunda yardim etmeye calisiyoruz!

Lens takamam diyor zorla mi taktiracaksin!

Ukalalik yapmak icin yer ariyorsuniz resmen! Size laf soyleyen olmadi ne.diye alinti yapiyorsunuz?

Konuyu engele getirmemin.sebebi de gozlugu bu kabar abarti ve cirkin bulan insanlarin tekerlekli sandalyeyle evlenilmez diyebilecek kadar sacma zihniyette oldugunu dusunmemden anladin.mi?

Geriden ahkam kesmek kolay. Neymis efendim cirkin dururmus makyaj belli etmezmis. Etmesin arkadas! Kizcagiz gozluk takacagik diyor kime ne?

İnsanlara moral vermeyi bilmiyorsaniz susmayi deneyin bari!
Gözlük yakışmaz diyenleri yargılamak size mi düştü peki? Bence yakışmaz, size ne? Yok körler yok engelliler abartıp durmuşsunuz ne biliyorsunuz öyle düşündüğümüzü? Birine moral verirken başkalarını yargılamayın bari çok hümanistseniz.
Ben zaten ilk mesajını okuyarak yorum yaptım sonuçta benzer dertlerden muzdarip olduğum için kuruluğn (ki 10 insanın 9unda vardır) pek dert olmayacağını belirttim bir dövmediği kaldı kendisinin.

Son düzenleme:
Simdi canim benim imi fikrim var nasil bulursun bilmem.Ilki şu; orta kalinlikta bir cerceve al yuz tipine giden beyaz olsun ama sonra gelinliginin dantelinden kaplat o cerceveyi hatta minik inciler de ekletebilirsin dantellere.Ikinci fikrim de şu, bebek mavisi veya bebek pembesi bir cerceve al hani su nostaljik turden biraz buyuk olanlar.Misal bebek mavisi aldin diyelim gelin cicegin mavi agirlikli rengarenk olsun tirnaklarin da bebek mavisi olsun hatta ayakkabilarini da o renk secip kombinleyebilirsin.Bu durumda saclarini sade yaptirmalisin asagidan daginik orgulu bir topuz duvagini da asagidan baglat.Foto cekimlerinde de renkli balonlar kullan.Cok şeker olursun :KK66:
:KK9::KK9::KK9: Bayıldım bu fikre, benim gözlük takma mecburiyetim yok düğünümde ;ama inanın şu an ciddi ciddi yapsam mı diye düşünüyorum :KK51:Ben, Justteacher'ın önerisini kesinlikle uygulayın derim, mutluluklar :KK15::KK200::nazar:

Yuz yapiniza gore kendiniz deneye deneye secmeniz gerekiyor bana gore..
İnternette cesit cesit model vardir elbette ki ama hepsini buraya onunuze yiksakta fayda etmez..
Gezip dolasip bizzat denemeniz lazim..
Resimde gordugumuz her sey de o resimde durdugu gibi bizde durmayabilir..
Sac bas makyaj gozluk hersey.

Bir kac arkadasin onerdigi benimde aklima geldi..
Gelinliginize espiri katip ayakkabiniz kusaginiz ciceginiz ve gozlugunuz ayni olabilir..
Tabi bunlar en cok prenses gelinliklere yakisiyor.
Yalniz agir bir hanimsaniz gelinligin sadesini tercih edip bu kadar renk sizi rahatsiz edebilir..
Bu sefer de gelinligin asilligini korumak icin cercevesiz bir gozluk olabilir.

. Lens kullanamadığımı belirttim

Gözlüklü damat oluyor da gelin neden Olmasın daha neler :)

Düğün fotosu zamanı istersen fotoğraf çekilirken vs gözlüğü çıkarırsın birkaç poz da gözlüklü çekilirsin yabancı gibi gelmesin sana ileride bakınca sonra da gözlüğü takarsın

Bence tarz bile olabilirsin üzülme sırf bunun için..
Gözlük sırıtmasın kemik Olmasın metal ince varla yok Arasında bir şey olsun bence yabancı kaynaklardan görsellerden bakabilirsin daha çok örnek vardır

benim bir arkadaşım gözlük takmıştı düğününde ben sonradan farketmiştim çünkü alışmışım o haline :KK70:
ama bana sorarsan tabiki gözlüksüz daha güzel

Bu nasıl

Birde with eye glasses diye arat

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 82
Nette araştırayım fikir vereyim dedim ama hiç gözlüklü gelin bulamadım.
1 gece için fedakarlık yapın en iyisi.

Gözlük yakışmaz diyenleri yargılamak size mi düştü peki? Bence yakışmaz, size ne? Yok körler yok engelliler abartıp durmuşsunuz ne biliyorsunuz öyle düşündüğümüzü? Birine moral verirken başkalarını yargılamayın bari çok hümanistseniz.
Ben zaten ilk mesajını okuyarak yorum yaptım sonuçta benzer dertlerden muzdarip olduğum için kuruluğn (ki 10 insanın 9unda vardır) pek dert olmayacağını belirttim bir dövmediği kaldı kendisinin.
Gozluk yakismaz diye dusunenler umrumda degil ama bunu anlamani beklemedim zaten. Benim derdim duaunceniz sizde kalsin burada evlilik arefesindeki bur insanin moralini bozmanin anlami.yok anlatabildim mi??

Yasadiginizdan ornek verip gecmek varken yok angelina jolie olmak.lazim yok.bilmem ne!

Humanist olmak yada olmamak degil mesele, insan.olan.herkes boyle bir durumda kimsenin moralini bozmaz.

Daha fazla alinti yapmayın. Sizi dovmedigi kaldi.diye aynisini bana yapmanız gerekmez. Gidin.meseleniz.kiminleyse onunla cozun!

Onu yapamam bunu yapamam diyorsun. O zaman kimse akıl vermesin sana gözlük konusunda yardim etsin . Ama benim fikrim gözlüklü ve gözlüksuz cektir beim eşim öyle yaptı iki fotoğrafida güzel hem sen gelinsin 10-'sıfır öndesin buarada önerim çerçevesiz yada marjinal renkli bi gözlük kırmızı pembe gibi sıkma canını

bence güZel olursun farketmez çok göZlüklü gelin var ne farkederki
gelin sonuçta her haliye güzel..
eğer farklılık istiosan dış foto çekimlerde çıkarırsın..,

Bende gözlük kullanıyorum 4 numara miyobum. Düğünümde lens kullandım ancak lens kulllanamayacak durumda olsaydım en azından fotoğraf çekimlerinde gözlüklerimi çıkarırdım. Bende çıkardığımda her şeyi bulanık görüyorum. Yürüyemem bile ama eşiniz o gün yanınızda olacak ona tutunarak yürüyebilirsiniz. Çekimler bittiğinde herşey normale döner ve gözlüklerinizi takarsınız..

Bi yakinim kirmizi renkli çerçeve kullandi gayet Hoş görünüyordu. ama bana kalırsa cercevesiz gözlük yada abartı olmayan taşlı gözlük hoş görünebilir. Saçlar da sade olursa göze batmaz

X