Çok güzel çıkmış Sağolun fotoğraflar için :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel çıkmış Sağolun fotoğraflar için :)
Gelinliğimi daha almadım Hepsini bütün halinde tasarlamak istiyorumOlur, neden olmasin ?
Gelinliginiz ne model, nasil bir sey?
Gozluk zaten dikkat ceken bir aksesuar, duvak takmazsinzi mesela.
Yukardaki yorumlarin birinde pembe gozluk vardi, onu cok cok begendim.
Pembe gozluk, gelinlige ayni tonda kusak veya kusaksiz, elinize de pembe gullerden buket alabilirsiniz mesela.
Simdi canim benim imi fikrim var nasil bulursun bilmem.Ilki şu; orta kalinlikta bir cerceve al yuz tipine giden beyaz olsun ama sonra gelinliginin dantelinden kaplat o cerceveyi hatta minik inciler de ekletebilirsin dantellere.Ikinci fikrim de şu, bebek mavisi veya bebek pembesi bir cerceve al hani su nostaljik turden biraz buyuk olanlar.Misal bebek mavisi aldin diyelim gelin cicegin mavi agirlikli rengarenk olsun tirnaklarin da bebek mavisi olsun hatta ayakkabilarini da o renk secip kombinleyebilirsin.Bu durumda saclarini sade yaptirmalisin asagidan daginik orgulu bir topuz duvagini da asagidan baglat.Foto cekimlerinde de renkli balonlar kullan.Cok şeker olursunMerhaba Gözlerim ileri derece bozuk Göz kuruluğu olduğu için lens kullanamıyorum Hiç gözlüklü gelin olur mu Sizce nasıl bir gözlük tercih etmeliyim
Lens kullanamadığımı belirttim
Gözlükten başka çarem yok Sadece bunu tartışmak yerine tavsiye bekliyorum Nasıl bi gözlük Örnek varsa resim vs
direkt resme bakınca bunu öneriyorsunuz zannettim şok oldumBence illede lens kullanamam diyorsanız kendi gözlüğünüzü hatta daha az dikkat çekecek bir gözlük kullanın.Sizden çok gözlüğünüz dikkat çekmesin.Yüzünüzün ortasında şu tarz bir şey olmasın mesela
ben de öyle sandım düşman olsa yapılmazdirekt resme bakınca bunu öneriyorsunuz zannettim şok oldum