Kontakt Lens Gözlüklü gelin olmak

Wedding-Glasses1.jpg
Çok güzel çıkmış Sağolun fotoğraflar için :)

Olur, neden olmasin ?

Gelinliginiz ne model, nasil bir sey?

Gozluk zaten dikkat ceken bir aksesuar, duvak takmazsinzi mesela.

Yukardaki yorumlarin birinde pembe gozluk vardi, onu cok cok begendim.

Pembe gozluk, gelinlige ayni tonda kusak veya kusaksiz, elinize de pembe gullerden buket alabilirsiniz mesela.
Gelinliğimi daha almadım Hepsini bütün halinde tasarlamak istiyorum

Merhaba Gözlerim ileri derece bozuk Göz kuruluğu olduğu için lens kullanamıyorum Hiç gözlüklü gelin olur mu Sizce nasıl bir gözlük tercih etmeliyim
Simdi canim benim imi fikrim var nasil bulursun bilmem.Ilki şu; orta kalinlikta bir cerceve al yuz tipine giden beyaz olsun ama sonra gelinliginin dantelinden kaplat o cerceveyi hatta minik inciler de ekletebilirsin dantellere.Ikinci fikrim de şu, bebek mavisi veya bebek pembesi bir cerceve al hani su nostaljik turden biraz buyuk olanlar.Misal bebek mavisi aldin diyelim gelin cicegin mavi agirlikli rengarenk olsun tirnaklarin da bebek mavisi olsun hatta ayakkabilarini da o renk secip kombinleyebilirsin.Bu durumda saclarini sade yaptirmalisin asagidan daginik orgulu bir topuz duvagini da asagidan baglat.Foto cekimlerinde de renkli balonlar kullan.Cok şeker olursun :KK66:

Ee bu sagliksal bi durum lens kullanamiyosanz takin nolacak sanki amaaan yok gibi duran gözlükler var ondan tercih edin

Bence sorun degil. Fotograf cekilirken gozluklerini cikaran insanlari kiniyorum. Fotoda yapmacik degil ta kendin olmalisin. Cekinecek bi durum yok. Yuz sekline uyan cercevesiz gozluk tercih ederdim

Lens kullanamadığımı belirttim

arkadaşım merhaba, düğünden 1 hafta öncesine kadar suni göz yaşı kullanırsan normal dengesine döner zaten bir günlük bir olay. tabi bunu bir göz doktoruna da danışarak daha güvenli bir şekilde yapabilirsin. illaki kullanamıyorum diyosan da beyaz kemik çerçeveli gözlük kullan. en azından tarz durur bence.

günlük kullan at lensler var baush and laumb un ben kullanıyorum. 1 kutu alın ondan 40 lira gibi bişi internette fiyatı. gözleri normal lenslere göre kurutmuyor. ben bazen 16-18 saat mesai yaptığımda bile rahat ediyorum.

Gözlükten başka çarem yok Sadece bunu tartışmak yerine tavsiye bekliyorum Nasıl bi gözlük Örnek varsa resim vs

aklıma 'kalbim egede kaldı' dizisi geldi.yeni başladı hani...ordaki kız gözlüklü ve ilk bölümde gelinlik giymişti. gerçi onunki siyahtı ama yine de hoş olmuştu. bence beyazı ya da birkaç arkadaşın dediği gibi çerçevesiz gözlük tercih edebilirsin canım

Olurmu? Olur.
Ama bence hos durmaz.
Heleki yukardaki gibi siyah is kadini gozlunu takarsan.

Bence de gayet guzel olur gozluk.Ama dogru kullanilirsa.Ben miyopum bes numara.Ama lens kullanabiliyorum.Kullanamasaydim da onerdiklerimden birini yapardim kesin.Cok da farkli ve guzel olurdu.

Bence illede lens kullanamam diyorsanız kendi gözlüğünüzü hatta daha az dikkat çekecek bir gözlük kullanın.Sizden çok gözlüğünüz dikkat çekmesin.Yüzünüzün ortasında şu tarz bir şey olmasın mesela
07.png.download.png.download.original.png

biz ikimiz de gözlük kullanıyoruz. ben lens taktım, eşime de gittik en kralından lens aldık. yok, adam mümkün değil takamadı. gözü çıkacaktı nerdeyse takacak diye. olmayınca olmuyor. biz de gidip metalik saplı çerçevesiz inceltilmiş camlı bir gözlük aldık. gayet de güzel oldu bence kafanıza takmayın. hatta ben kullanmadığıma pişman oldum, şimdi albümlere bakarken her gören aaa bu sen misin diyor.

benim eltim de gözlüklü gelin oldu kendi çerçevesiz gözlüğünü kullanmıştı, çok hoş durmadı bana kalırsa ama başka şansı yoktu. resimlerde bile çıkarmamış hepsinde gözlüklü :)

Bence gayet de olur. Neden olmasın ki? Sadece fotoğraf çekiminde çıkartırsınız olur biter.. bana kalırsa ona da gerek yok da siz rahatsız olursunuz diye dedim.

e onu yapamazsanız sızde gozlukle gelın olun neden soruyorsunuz kı?

Bence illede lens kullanamam diyorsanız kendi gözlüğünüzü hatta daha az dikkat çekecek bir gözlük kullanın.Sizden çok gözlüğünüz dikkat çekmesin.Yüzünüzün ortasında şu tarz bir şey olmasın mesela
07.png.download.png.download.original.png
direkt resme bakınca bunu öneriyorsunuz zannettim şok oldum:KK57:

X