- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
-
- Konu Sahibi CamdanKalp
Ben de yıllardır kullanıyorum artması devam ediyor ama duracak diyorlar bakalım ne zaman derece sabitlenmeden ameliyatıda önermiyorlar pek sizin ki de miyop+astigmat mı.11 yıldır gözlük kullanıyorum. Dün doktora gittim yine derecesi artmış. bunca senedir hiç çıkarmadan taktığım halde hala ilerliyor. En son 20 yaşından sonra durabilir diye bir şey okumuştum ama hala ilerliyor. Benim sorum şu lens kullananlar hangi lensi önerirsiniz.
miyop ama astigmattan bahsetmedi doktor bende bekliyorum bakalım bu kadar dikkat edip artması moralimi bozuyorBen de yıllardır kullanıyorum artması devam ediyor ama duracak diyorlar bakalım ne zaman derece sabitlenmeden ameliyatıda önermiyorlar pek sizin ki de miyop+astigmat mı.
ya benim şöyle bir sorun var servisle gidip gelirken uyuyorum mesela böyle uyuduğumda birşey olur muBiofinity kullanıyorum cok ince gozumde yokmuş gibi. Benim de numaram cok ilerliyordu lens kullanmaya da korkuyordum ama temiz kullanırsan hic sorun yaşamazsın
Lens yerine teknoloji çok ilerledi. 2.500 tl ye kesin çözümler var. Onları araştırıp kökten kurtulsan daha iyi.11 yıldır gözlük kullanıyorum. Dün doktora gittim yine derecesi artmış. bunca senedir hiç çıkarmadan taktığım halde hala ilerliyor. En son 20 yaşından sonra durabilir diye bir şey okumuştum ama hala ilerliyor. Benim sorum şu lens kullananlar hangi lensi önerirsiniz.
Ben gece yatarken bile cikarmiyorum haftada 1 çıkarıp temizliyorum. Ama benim bu yaptığım dogru değil her gün temizlenmeli. Ama uyumak sorun olmuyor ben denedim yaniya benim şöyle bir sorun var servisle gidip gelirken uyuyorum mesela böyle uyuduğumda birşey olur mu
Çizdirmeyi diyorsunuz sanırsamLens yerine teknoloji çok ilerledi. 2.500 tl ye kesin çözümler var. Onları araştırıp kökten kurtulsan daha iyi.
Çizdirmeyi diyorsunuz sanırsamLens yerine teknoloji çok ilerledi. 2.500 tl ye kesin çözümler var. Onları araştırıp kökten kurtulsan daha iyi.
Ben gece yatarken bile cikarmiyorum haftada 1 çıkarıp temizliyorum. Ama benim bu yaptığım dogru değil her gün temizlenmeli. Ama uyumak sorun olmuyor ben denedim yani
peki bunları ayda bir mi alıyorsunuzben airoptix aqua kullanıyorum. gözümde uyursam sorun da olmuyor. benimde senin gibi hiç durmadan ilerliyor 9 yaşından beri takıyorum. airoptix night falan var fiyatları yüksek ama 1 aya yakın çıkartmadan kalabiliyor. benimkileri ben seviyorum her gece çıkartmak zorunda değilim arada bir çıkarıyorum sabah gözümü açınca bi mutluluk bi mutluluk ulan ben böyle doğmuştum di mi cinsinden
airoptix candır.
Galiba ama şimdi dünya gözün sitesinde baktım sıkça sorulan sorular kısmında lazer için 1 yıl artmıyor olması gerek diyor sizin ki artıyor ama.Çizdirmeyi diyorsunuz sanırsam
ona bende baktım da artma var bende o biraz kafamı karıştırdıGaliba ama şimdi dünya gözün sitesinde baktım sıkça sorulan sorular kısmında lazer için 1 yıl artmıyor olması gerek diyor sizin ki artıyor ama.
peki bunları ayda bir mi alıyorsunuz
Ben gece yatarken bile cikarmiyorum haftada 1 çıkarıp temizliyorum. Ama benim bu yaptığım dogru değil her gün temizlenmeli. Ama uyumak sorun olmuyor ben denedim yani