Kontakt Lens Gözlerim :(

CamdanKalp

Mayınlarda sessizdir..Taki üstüne basana kadar..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
489
346
11 yıldır gözlük kullanıyorum. Dün doktora gittim yine derecesi artmış. bunca senedir hiç çıkarmadan taktığım halde hala ilerliyor. En son 20 yaşından sonra durabilir diye bir şey okumuştum ama hala ilerliyor. Benim sorum şu lens kullananlar hangi lensi önerirsiniz.

Ben de yıllardır kullanıyorum artması devam ediyor ama duracak diyorlar bakalım ne zaman derece sabitlenmeden ameliyatıda önermiyorlar pek sizin ki de miyop+astigmat mı.

Biofinity kullanıyorum cok ince gozumde yokmuş gibi. Benim de numaram cok ilerliyordu lens kullanmaya da korkuyordum ama temiz kullanırsan hic sorun yaşamazsın

Ben de yıllardır kullanıyorum artması devam ediyor ama duracak diyorlar bakalım ne zaman derece sabitlenmeden ameliyatıda önermiyorlar pek sizin ki de miyop+astigmat mı.
miyop ama astigmattan bahsetmedi doktor bende bekliyorum bakalım bu kadar dikkat edip artması moralimi bozuyor

Biofinity kullanıyorum cok ince gozumde yokmuş gibi. Benim de numaram cok ilerliyordu lens kullanmaya da korkuyordum ama temiz kullanırsan hic sorun yaşamazsın
ya benim şöyle bir sorun var servisle gidip gelirken uyuyorum mesela böyle uyuduğumda birşey olur mu

Lens yerine teknoloji çok ilerledi. 2.500 tl ye kesin çözümler var. Onları araştırıp kökten kurtulsan daha iyi.

ya benim şöyle bir sorun var servisle gidip gelirken uyuyorum mesela böyle uyuduğumda birşey olur mu
Ben gece yatarken bile cikarmiyorum haftada 1 çıkarıp temizliyorum. Ama benim bu yaptığım dogru değil her gün temizlenmeli. Ama uyumak sorun olmuyor ben denedim yani

ben airoptix aqua kullanıyorum. gözümde uyursam sorun da olmuyor. benimde senin gibi hiç durmadan ilerliyor 9 yaşından beri takıyorum. airoptix night falan var fiyatları yüksek ama 1 aya yakın çıkartmadan kalabiliyor. benimkileri ben seviyorum her gece çıkartmak zorunda değilim arada bir çıkarıyorum sabah gözümü açınca bi mutluluk bi mutluluk ulan ben böyle doğmuştum di mi cinsinden

airoptix candır.

Ben gece yatarken bile cikarmiyorum haftada 1 çıkarıp temizliyorum. Ama benim bu yaptığım dogru değil her gün temizlenmeli. Ama uyumak sorun olmuyor ben denedim yani

peki bunları ayda bir mi alıyorsunuz

Galiba ama şimdi dünya gözün sitesinde baktım sıkça sorulan sorular kısmında lazer için 1 yıl artmıyor olması gerek diyor sizin ki artıyor ama.
ona bende baktım da artma var bende o biraz kafamı karıştırdı

Ben daha önce optik de çalıştığım için lens konusunda biraz bilgiliyim.
Airoptix tavsiye ederim bi lensi bir ay kullanıyorsun.
Lens değiştirmeyi bilmediği için bir ay gözünde kalan müşterim vardı bir ay sonra gelir bize değiştirirdi.
Tabi sürekli solisyonla lensi ıslak tutmak gerekiyor bu durumda.
Ben airoptix kullanıyorum ama her gece çıkarıyorum.
Cikarmasan da sorun olmuyor duşta dışarıda gece yatarken kullanabiliyorsunuz ama ben gece çıkarır solusyonda bekletirdim.
Tavsiyem airoptix

ACUVUE OASYS kullanıyorum yaklaşık 2 senedir.
Ve oldukça memnunum.
Gözünde yok gibi.
İstersen gözünde kalabiliyor ama ben hergün çıkarıp temizliyorum.
Denemeden bilemezsin açıkcası.

lensler her akşam çıkarılmalı arkadaşlar.öle yatma vaktinizi de beklemeyin aksam eve gelir gelmez çıkarın ki göz hava alsın.akşamları da gözlük kullanırsınız.sakın sakın uyumayın lenslerle tehlikeli bir durum.Airoptix piyasanın en iyisi şu anda daha iyisi varmı bilemedim.

Çapınıza göre doktor belirleyecek lensi. Numaralı lens reçetesiz alınmıyor. Markadan ziyade tavsiyem su oranı yüksek olmasına dikkat edin. O zaman daha yumuşak oluyor ve hissedilmiyor. Su oranı %50 üzerinde olanlardan memnun kaldım ben.

ben de kullanıyordum 2011 de lazer ameliyatı oldum şuan memnunum çok şükür

canım ben bir gün uyuyakalmışım yanlışlıkla.ve gözlerim çok kötüydü iki üç gün kendime gelemedim.bir uyandım yapışık yapışıktı gözlerim çok kötüydü .sen hangi marka kullanıyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…