Kontakt Lens Gözlerim :(

gÖzlük dereceniz sabitlenmeden mi lazer oldunuz.

Evet .. 30+ en iyisi demisti doktor. Ozmn a kadar ilerliyomus genelikle.. ama bu kisiden kisiye degsr demisti benimde gozum o zamanlar ilerlemiyordu :)) eskiden 5.25 takarken simdi 1.25 deyim tekrar..

valla ben 3 aylık paket alıyorum doktor kontrolüm sonrası 120 tl civarı bi fiyatı var
1 çiftini 1 ay kullanıyorsun

Lensmarket gibi sitelerden çok uyguna alabilirsiniz.
Mağazalarda çok gereksiz pahalı.
Ben bosch and lomb hd2 kullanıyorum. 65tl 3 çift lens.
Her marka mağazaya göre çok çok uygun.
Kazıklıyorlar dışarda insanı.

Benimde miyopi rahatsizligim var yillardir.. ne gozluk kullaniyorum, nede lens.. arada geceleri araba kullanirken gozlugumu takarsam takarim.. Ve inanin kendime sasiriyorum bazen hic bisey gormuyorum cunku.. en sonunda bundan alti ay lazer olmaya karar verdim Turkiyedeyken gozlerim 99% yatkinmis sukur ama zamanim olmadigi icin yaptiramadim.. Ekim'de gidersem Insallah hemen yaptircam.. hic hoslanmiyorum lensten gozlukten..

11 yıldır gözlük kullanıyorum. Dün doktora gittim yine derecesi artmış. bunca senedir hiç çıkarmadan taktığım halde hala ilerliyor. En son 20 yaşından sonra durabilir diye bir şey okumuştum ama hala ilerliyor. Benim sorum şu lens kullananlar hangi lensi önerirsiniz.

31 yaşındayım hala ilerliyor.. Durmayacak bence.

Lazerle gözünü çizdirmiş bir göz doktoru ile tanışırsam belki ben de yaptırırım o ameliyatı bir gün.

Airoptix day&night kullanıyorum. Gece çıkarmıyorum. Bir ay boyunca çıkarmasam da problem olmuyor. Ama ben genelde üç beş günde bir renkli lens takmak istediğimde şeffafları çıkarıyorum.

İki gözümün numarası faklı olduğu için iki kutu alıyorum ben. Altı ay gidiyor. Lens marketten alışveriş yapıyorum. Her alışverişe hediye gönderdikleri için genelde sekiz ayı falan çıkarıyor. Altı ayda bir de kontrole gidiyorum.

Lens kullanmak kolaydır, zahmetsizdir. Hijyene dikkat edilirse sıkıntısızdır. Ama yine de bir doktora görünün o karar versin kullanıp kullanamayacağınıza ve hangi lensin uygun olduğuna. Hepsinin çapları değişik çünkü, hangisi uygunsa onu tavsiye eder.

Ilk zamanlar bende de ilerleme olmustu.
Ben 4 kusurlerden 2'lere dustum.
Zamaninda muayenelerinizi yaptirip gozluk yeniliyor musunuz?
en son 1 sene önce gidip yeniledim son bir iki aydır görmemde bulanıklık olunca arttığını anlayıp salı günü muayene oldum

31 yaşındayım hala ilerliyor.. Durmayacak bence.

Lazerle gözünü çizdirmiş bir göz doktoru ile tanışırsam belki ben de yaptırırım o ameliyatı bir gün.

Airoptix day&night kullanıyorum. Gece çıkarmıyorum. Bir ay boyunca çıkarmasam da problem olmuyor. Ama ben genelde üç beş günde bir renkli lens takmak istediğimde şeffafları çıkarıyorum.

İki gözümün numarası faklı olduğu için iki kutu alıyorum ben. Altı ay gidiyor. Lens marketten alışveriş yapıyorum. Her alışverişe hediye gönderdikleri için genelde sekiz ayı falan çıkarıyor. Altı ayda bir de kontrole gidiyorum.

Lens kullanmak kolaydır, zahmetsizdir. Hijyene dikkat edilirse sıkıntısızdır. Ama yine de bir doktora görünün o karar versin kullanıp kullanamayacağınıza ve hangi lensin uygun olduğuna. Hepsinin çapları değişik çünkü, hangisi uygunsa onu tavsiye eder.
sigortada pek ilgilenmiyorlar özel e gitmem gerekecek ona da ancak uygun olduğum bir zaman da giderim suyu da aynı zamanda mı bitiyor yoksa daha az mı gidiyor peki

sigortada pek ilgilenmiyorlar özel e gitmem gerekecek ona da ancak uygun olduğum bir zaman da giderim suyu da aynı zamanda mı bitiyor yoksa daha az mı gidiyor peki

En son ne zaman solüsyon aldığımı hatırlamıyorum inan ki. Lens market zaten hediye gönderiyor genelde. Ama her gün çıkarmadığım için ben evde stokladıklarımı bile dağıtıyorum ihtiyacı olana. Gözüme solüsyon damlatmıyorum ama ben, tek kullanımlık gözyaşı damlası kullanıyorum. Onu da muayeneye gittiğimde doktor üç kutu yazıyor 5-6 ay gidiyor genelde, parayla almıyorum.

Bu arada özel hastaneye gittiğinde muhtemelen lens deneyecekler sana, denediğin lens de senin olacak. Yani şöyle düşün, muayene için verdiğin paranın içinde bir çift lens de olacak. Ben her gittiğimde alıyorum doktorumdan bir çift. Firmalar onlara ücretsiz veriyor zaten, istedin mi veriyor doktor amcalar.

Lens marketten de alışveriş öncesi deneme lensi isteyebilirsin onlar da gönderiyor. Bedava lens almaya giriş 101 dersine hoş geldiniz :KK48:

İlk ilerledigi zamanlar inatla gözlük numaramı yükseltmemiştim. Aslinda bir doktorum da böyle tavsiye etmişti. Uzun yillardir ayni numaradayim. Bircok lens markasi denedim gözlerim çok hassas eve gelince cikaririm hemen lensi. En çok biyofinity de rahat ettim.

Lazer ameliyati nedir? Gözün görmesini nasil iyilestirebiliyolar bu ameliyatla? Ve bu ameliyati olunca bi daha hiç bozulmuyor mu göz? 2011 den beri neler gözlemlediniz? Benim kiz kardesim de gözlük ya da lens kullanıyor ama bıktı artik
ameliyattan önce bir kontrol ediyorlar uygun mu değil mi diye mesela astigmat varsa etkili olmuyor diye biliyorum. Ben lazerden sonra doktora sordum bir daha tekrar etmemesi için nelerden kaçınmalıyım dedim, o da gözümüzü hani avuc içimiz ile kaşıyoruz ya göz bebeklerimizi bastırarak, onu yapma yeter dedi. Maşallah o zamandan bu zamana çok şükür bir sıkıntım yok gözlerimde uzağı görememe gibi bir bozukluk da farketmedim şu ana kadar, ama tabi araştırmalısınız, her yere güvenilmez

bende 32 yaşındayım halen ilerliyor ki yıllardır lens kullanıyorum lensi çıkarttığım an gözlüklerim gözümde hormonlardan dolayı sanırım, lens olarak Acuvue OASYS nin üstüne lens tanımam diğer acuvue leride denedim ama en iyisi oasys

lensi temiz kullanacaksın. gözünde lensle uyunmaz. çok aşırı makyaj yapma. onun dışında problemi yok. sadece hergün çıkarıp takmak canını sıkabilir. araştır sanırım 24 yaşına kadar bekle. sonra lazerle çizdir.

Kim diyor 20 yaşında ilerlemesi durur diye? Yok öyle dünya, keşke olsa. Lens markası olarak
johnson & johnson acuvue oasys kontakt lens(aylık) öneririm. Ben de yeniyim, kesinlikle memnun kaldım. Gece de uyuyabilirsin ben çıkarmıyorum:21:

X