-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.561
Teşekkürler Subaru. Bir de göz çevresi ve kaz ayaklarına da nemlendirici krem ve yağlar sürülür mü bu karışımları hassas göz çevresi için de kullanabilir miyiz?
ben dün üzüm çekirdeği yağı aldım göz altı morluklarıan ii geliyor die ama yok böle bi işkence ister istemez insanın gözüne kaçıyor ve çok fazla yakıyor:S
slm canım bu sebamedin yeşil sabunu değişmiş galiba yeşil sabun yok artık.bu laktik asit lekeyi nekadar zamanda fayda ediyor yeni oluşmuş lekelere etkisi daha mı çabuk oluyor birde soyulma olduğu için ilerde deride incelme olunca bi sorun olurmu?
merhaba ladysubaru
umarım bana yardımcı olursun geçen yıla kadar cildim çok çok düzgündü herkes cildim için ne kullandığımı sorardı duru temiz gözüktüğünü söylerlerdi. şimdiyse cok kötüü yanaklarımda sivilcelr var uzaktan siyah kahverengi gibi gözüküyo kuru sivilceler ve alnım burun kenarlarım hep pütür pütür isilik alerji gibi halbuki ikiside deil ne olduğunu çözemedim napcam bilmiorum bir sürü şey kullandım geçmedi bana önerceğin bi formul var mı
merhaba ladysubaru yeni katıldım forma ve paylaştıgın bütün bilgileri okudum ama aklım karıştı açıkcası ilk sayfalarda kara üzüm çekirdeği kremi kayısı çekirdeği kremi ve e vitaminini karıştırıp kullanmayı önermişsin daha sonraki sayfalarda da melisa kremi ve fesleğen kremini önermişsin. yağlıya dönük karma bi cilt tipim var burnumda siyah noktalargözeneklerim açık hangi nemlendiriciden kullanmam gerek açıkcası bilemedim bana önereceğin hangi nemlendirici olur hangisi daha faydalı bide bu yağ karışımlarından kara üzüm çekirdeği yağı cildi sıkılaştırıyomuş diye okudum sadece bu yağı kullansam hafta 2 3 defa etkili olur mu
ladyciğim :)
bgn WATSONS a gittim jasmine bb krem sordum.. bana öle bi baktılarkki sanki öle bi krrem hiç üretilmemiş hiç haberleri yokmuş gibi
başka bir ismi falan mı vardı yoksa bu watsons damı yoktu yani her watsons da başka bişey oluomu öle bilemedim ben
Pure Beauty Jasmine Water BB Cream diye geçiyor.
bgn WATSONS a gittim jasmine bb krem sordum.. bana öle bi baktılarkki sanki öle bi krrem hiç üretilmemiş hiç haberleri yokmuş gibi
başka bir ismi falan mı vardı yoksa bu watsons damı yoktu yani her watsons da başka bişey oluomu öle bilemedim ben
Lady Subaru'm ! Ben e vitamini siparişi verdim ama diğer sayfaları taramama rağmen bulamadım..Acaba fesleğen kreminin içine ne kadar koymalıyım?
Artık jasmine water bb krem gemeyecekmiş watsonslaratuhaf tuhaf bakcaklarına bi açıklama yapsalarmış keşke Onun yerine Multi Function BB Krem gelecekmiş.. Ben kullanmadım ama kullananlar bu bb den de memnunmuş
Sevgili Lady Subaru,
Bu sefer L-ascorbit asit ve B vitamini (d-panthenol) de aldım :))
B vitamini (d-panthenol) 'den biraz nemlendiricime eklemeyi düşünüyorum, melisa kremine bemiks+ B vitamini (d-panthenol) + E şeklinde bir karışım yapsam bu şekilde kullanabilirim değil mi ?
L- ascorbit asidi ise 2 gr +2 gr toz halinde geldi , 2 gr Lavanta suyuna ekleyerek kullanabilir miyim ? bunun C vitamini olduğunu yazmıştın bir forum altında eğer yanılmıyorsam ?? Benim, önerdiğin %25 glikolik asitli toniğim var geceleri onu kullanıyorum , gündüzleri de C vitaminli lavantayı kullansam ( mı) ya da bittikten sonra ?? Belki kreme de katılıyordur toz olduğu için emin olamadim sanki sıvıda çözmek gerek gibi geldi otomatik olarak ?!
L-ascorbit asitin en iyi kullanımı nedir bir fikrin olabilir belki diye sana sormak istedim , hiç deneyebildin mi ? Blogunda baktım ancak rastlayamadım da , şimdiden çok çok teşekkürler..
en sevmediğim şey bir ürüne alışıp onun devamını getirmemesi bu firmalarınGidip 3-5 jasmine stoklayayım bari
Tatlım b vitaminini kremine ekleme cildindeki tüyleri kuvvetlendirebilir, ne saf b vitamini nede bemix ekleme!
Askorbik asit yani c vitaminini her kullanımda taze hazırlamalısın, yapısı gereği c vitamini oksijen ışıktan ısıdan çabuk etkileniyor ve işlevini kaybediyor.
C vitamini suda çözülen vitaminler grubunda olduğu için lavanta suyu veya gül suyunda çözerek kullanabilirsin
Offf binlerce teşekkür yine ! Ama ne sabırsızım ya !ekledim bile ! melisa kremi almıştım dayanamadım ona b( d-penthanol)+ E ekledim , zaten Fesleğen kremine de bemiks+ E eklemiştim , tüüüüüh tüh, Nolucak şimdi ? Melisa kremine kıyamam kokusuna da etkisine de bayıldım bir kavanozcuktan bir şey olur mu acep ?! neyse kullanayım bakalım azıcık.. tüylenme olursa ya da kuvvetlenme size de bildiririm..düşününce alınacak risk de değil ama
Tüm şişeyi eklemediysen sorun olmaz gibi ama bence ne olur ne olmaz yenisini yapacağın zaman ekleme biz tedbirimizi baştan alalım
Ah ! üşenmemiş buna da cevap yazmışsın Sevgili Lady Subaru teşekkür ederim nezaketin için, hayır tüm şişeyi değil ama yarısını boşalttım , içimden de 3 kuruşa alıyorsun doğru düzgün yap şunu yapacaksan cimri misin nesin diyerekneyse bir dahakine E vitaminin hepsini boşaltırım ama