Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
dün glikolik asit denedim %25 lik ama çok yaktı
yıkadığımda yüzüm kabarmış ve kızarmıştı
neyse ki 1 saat snra geçti.
şimdi ne olcak ne işe yarıcak çok merak ediyorum.

E vitamini tüyleri güçlendirmez tatlım ama b vitamini güçlendirir.
Macadamia yağını özellikle tavsiye ederim çok güzel ve hızlı emilen bir yağı, ayrıca saç bakımında da çok güzel etkileri var

Olur böyle şeyler tatlım bak bakalım duruma eğer tüylerde kuvvetlenme fark etmezsen devam et, olursa bırakırsın el ayak masaj kremi yaparsın en kötü ihtimal. Yüzün için yenisini hazırlarsın
dün glikolik asit denedim %25 lik ama çok yaktı
yıkadığımda yüzüm kabarmış ve kızarmıştı
neyse ki 1 saat snra geçti.
şimdi ne olcak ne işe yarıcak çok merak ediyorum.

Evet %25'lik ilk önce çok yakıyor ama yanma hissi ve yarattığı kızarıklık geçici. Bir miktar kuruyup dökülme şeklinde soyulursun sonra uygulaman düzene girdiğinde cildin pırıl pırıl olacak

tamam o zaman macadamia yağını da ekliyorum hemen :116: çok teşekkür ederim canım ürünler geldikten sonra tekrar danışırım kullanım sıklığı için

Artık jasmine water bb krem gemeyecekmiş watsonslara tuhaf tuhaf bakcaklarına bi açıklama yapsalarmış keşke Onun yerine Multi Function BB Krem gelecekmiş.. Ben kullanmadım ama kullananlar bu bb den de memnunmuş

hadi yaaalamadan bitti desene..bende yarın bi wtasonsa daha gidip bakayım belki son anlarına yetişirim..bende inatla kullancam bu kremi..sonra artık ladycim bize hangisini önerrse ona geçeriz napalım

Evet %25'lik ilk önce çok yakıyor ama yanma hissi ve yarattığı kızarıklık geçici. Bir miktar kuruyup dökülme şeklinde soyulursun sonra uygulaman düzene girdiğinde cildin pırıl pırıl olacak

umarım öyle olur ladysubaru şu an öyle kuru ki soymaya çalışsam tahriş olcak zımpara kagıdı gidi oldu yanaklarım biran önce soyulsun kurtulym :)

hadi yaaalamadan bitti desene..bende yarın bi wtasonsa daha gidip bakayım belki son anlarına yetişirim..bende inatla kullancam bu kremi..sonra artık ladycim bize hangisini önerrse ona geçeriz napalım

bergdorf :
watsons istanbul merkezi aradım ürünün satışının devam ettiğini ve yanlış yönlendirme olduğunu söyledi melda hanım, hangi şube verdi sana bu bilgiyi bana mesaj olarak atar mısın? Bunun için telefon edeceğim tekrar

umarım öyle olur ladysubaru şu an öyle kuru ki soymaya çalışsam tahriş olcak zımpara kagıdı gidi oldu yanaklarım biran önce soyulsun kurtulym :)

Lütfen nemlendirmeyi ihmal etme ve sakın kendin soyma ciddi tahriş eder cildini.

Subarucum sana danışmak istediğim birşey var.

Benim yanaklarım kırmızı ya önceden böyle değildi bu kıs oldu nedense temizlik nemlendirme; yağlar uygulamalarım var ama o kırmızılık hep var özellikle abun veya temizleyici ile yıkadığımda yüzüm tek renk olsun istiyorum ne yapmam lazım

Sevgili Lady subaru ,

Yüzerlce mesaj arasında hatırlarmısın bilmem ben 1 hafta kadar , %25+ 1 şise lavanta kullandım sonra cildime biraz sert geldi gibi ( tamam tamam biraz da merak ettiğimden olabilir :) Bloğundaki leke açıcı %10 laktik asit+gül suyu + yağ karışımlı toniğe başladım.. Ne tonikmiş arkadaş !!!! çoooooooooooook memnun kaldım , hatta glikolik asitli tonikten bile cok , yüzüm aydınlandı resmen , pürüzler gitti, yani 1 hafta oldu aydınlatıcı toniğe başlayalı ama etkisi inanilmaz oldu bende , belki de herkesin beklentileriyle ilgilidir ama bana hemen tam da arzu ettiğim yönde etki etti :)
neyse uzatmayayım , şu anda cildim de bir kuruma var , yanaklar ve çenemin bazı bölgeleri parça parça çok ufak pul pul deri atıyor, yakından bakınca fark ettim ve tabii dokununca da o bölgelerdeki kuruma hissedilir, ama cilt rengim dengelendi, simdilik oyle kızarıklık filan yok kuruyan yerler biraz pembemsi aslında genel olarak yuzumde kuruma yok bölgesel olarak deri pullanmaları var, bu cildimi dinlendirmem gerektiğine mi delalet , yoksa devam mi etmeliyim ?? sonra geceleri E+yağ bakımına devam mı yoksa sadece nemlendiriciyle mi geçireyim bu süreci , bilemedim....

NOt (leke açıcı tonik sonrası ozon yağı bakımı yaptım, sonuç benim için muhteşem oldu, cildim durulaştı , canlandı, toparlandı , dinlenmiş bir ifadeye kavuştu, gidip gidip aynaya bakıyorum :)) tekrar teşekkür ederim paylaşımların için o nedenle
toniğe devam etmeyi çok istiyorum ama iyice kurutup tekrar alerji veya egzamaya yol açmaya da korkuyorum )
çok sevgiler...

Tatlım bu ya hassasiyet yada dolaşımdan kaynaklı bir durum. Bunun çaresi yıkamak falan olamaz cildini nemlendir koru ve lütfen bol su, taze meyve sebze tüket

Merhaba tatlım. O ciltte yaşadığın pullanma laktik asitin etkisi ciltten minik minik ölü deriyi attırıyor yani mikro peeling yapıyor.
Dönem dönem bu olacaktır yani normal, sen cildini lütfen nemlendirmeyi ihmal etme.
Eğer kuruluk yada pullanma çok rahatsız ederse tonik kullanım aralığını uzat.
Bu yarattığı kuruluk ciltteki nemsizlikten vs olamaz yani cildin mikro peeling etkisinde sen e vitamini bakımına devam et şifa olsun sevgiler

Çok teşekkürler Sevgili Lady Subaru , 1-2 gün ara verip shea yağı sürdüm hemen söndü hassasiyet, artık cildimin reaksiyonuna göre ayarlarım....Hassas ciltli oldugumdan peeling yapamıyordum o nedenle bu tonik super oldu, yıllardır yanaklarımdaki deri altındaki puturler, kabarıklıklar , puruzler filan gitti inanamadim :) ( yasasıııııın ) Bu aksam da leke acici kil tarifini yapmayi planliyorum....

yalnız boynuma bir şey süremiyorum ya , keşke boynuma da canladırıcı bir şey yapsam, biri tavsiye etse de

Not : %25 glikolik + lavantayı , acemilik zamanlarımda ( bastırmadıgımı dusunup bastırdıgım gunler) surdum , acaip bir reaksiyon verdi , boyun farklıymış ( ya da benimki demek daha dogru) ben hem duzgun uygulamadim hem de , parfum falan sıkmış olabilirim, bir de boğazlı kazak giyiyorum sürekli artık her ne olduysa ( eh! daha ne olsun:)
fısır fısır kırmızı kabarcıklar oldu , isilige benzer , kestim hemen , boynuma en iyi gelen shea oldu benim , yavas yavas geciyorlar biraz vakit alsa da bu tecrübemi de boyun bölgesine uygulayacak olanlara ithaf ediyorum benim gibi yapmasınlar , dikkatli olsunlar , tepki vermesi çabuk , geçmesi uzun sürüyor ve shea yağı işe yarıyor ( bende öyle oldu) , çok sevgiler..

tatlım hergun temızleme ve nemlendırme yapıyorum ayrıca gece yatarken yag suruyorum. ama kızarıklık hep var kucuk utangac cocuklar gıbı yanaklarım :)

O zaman dolaşımı hızlı cildinin güzelim ne kadar güzel işte, sen nemlendirmeyi ihmal etme o hiç sorun değil

aferin aferin vallahi bayılıyorum şu hallerinize yavaş yavaş ciltlerinizi tanıyorsunuz, aynen böyle devam et tatlım tepkiye göre karar vermelisin.

Toniği boynuna da bastırmadan uygulayabilirsin. Sürdükten sonra macadamia yağı ile nemlendirmeni tavsiye ederim özlellikle

Heey ürünlerim geldii Bugün kullanmaya başlayacağım ama önce bir danışayım dedim tekrar

Şimdi ben Pirinç Kepeği Yağını ve Nar Çekirdeği yağını 2şer kapak bir şişede karıştırıp haftada 2 defa az miktarda uygulamayı düşünüyorum. Bunu kullanmadığım günler kayısı çekirdeği kremi kullanıyorum. Bu krem cildime çok iyi geliyor fakat 2 gün önce 2 tatlı kaşığı kreme 1 ampul evigen karıştırıp kil maskesinden sonra onunla nemlendirdim. Ertesi gün çenemde sivilce çıkmıştı ama ondan mı emin olamadım. :44: Bir daha deneyip ona göre kullanmaya devam edeceğim. Siz böyle bir problem yaşadınız mı? Bunun dışında haftada 1 gün sadece Macadamia Yağı kullanmayı düşünüyorum, çünkü nemlendirmesi gerçekten çok güzel. :109: Sence böyle devam ediyim mi yoksa değiştireceğim şeyler var mı?

Bir de en son aylar önce kil almıştım sanırım ve o toz halindeydi. Şimdi tekrar istediğimde parça parça killer geldi. Aslında ben de o şekilde istiyordum ama bunu nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Önce parçalayıp toz haline mi getireceğim? Ayrıca bu killerin saç için de kullanıldığını biliyorum, hiç denediniz mi?

Çok soru sordum yine :26: Teşekkür ederim canım şimdiden

Öncelikle cok teşşekkürler laydsubaru sayende bende sürekli doa dan alışveriş yapmaya başladım gercekten doğallığına inanıyorum ve güvenerek kullanıyorum. yanlız bir sorum olcaktı hodan yağı doa da yok sanırım sen nerden alıyorsun onunda katkısız olanı olursa cok iyi olcak gercekten.

Merhaba. Öncelikle evigen kullanmayı bırakın çünkü içindeki e vitamini oranı çok az, 1 ampulün içeriği sadece %6 tokoferol içeriyor (prostektüse bakınca eminim dikkatinizi çeker)
Bunun yerine yine doa dan saf e vitamini yani tokoferol almanızı öneririm, çünkü %72-78 oranında tokoferol var kremlerinize artık bunu karıştırın

Diğer planlaman gayet güzel tatlım aynen yazdığın gibi devam et.
Evet killer sıkıştırılmış şekilde geliyor, bu farklı bir kil ithal ve daha kaliteli. Ezebilirsin yada sıcak su ile çözebilirsin
Sadece saç derisine uygulayabilirsin ama çok bekletmemeni tavsiye derim sulu bir karışım yap ayrıca. Saç derini fazla kurutabilir çok emici özellikte

Bende hala arıyorum tatlım saf hodan yağı ve çuha çiçeği yağını hala ulaşabilmiş değilim
Daha önce bir markanın kullandım ama yağ seyreltilmiş olduğu için cildim hemen tepki verdi (büyük ihtimal likit parafin vardı içinde) bir süre sonra sivilce yaptı cildime bu sebepten o markayı yazmayacağım

merhaba kızlar . benim gibi ozon yağının gelmesini bekleyen var mı .mesaj atıyorum bilgilendiricez diye mesaj atıyolar ama bilgi yok . bişey değil ozon beklerken bu sefer pirinç kepeği yağı bitcek onu da alcam.ne zaman gelir acaba ya bilen duyan :44:

birde sabun olarak hangisini önerirsiniz .ısırgan alsam çok mu kurutur? arada çıkan tek tük sivilcemi kurutur diye düşündüm kararsızım .

birde sabun olarak hangisini önerirsiniz .ısırgan alsam çok mu kurutur? arada çıkan tek tük sivilcemi kurutur diye düşündüm kararsızım .

Isırgan gözenekleri açıyor, yüzüne kullanma, kendime not almıştım kullanma diye. Nar çekirdeği, bal süt sabunu, nane sabunu kullanabilirsin. Sivilceyle ilgili sorunun varsa, sebamed'in yeşil sabununuda diğer sabunlarla değişimlik kullanabilirsin. Sabah nar, akşam sebamed gibi.

Son düzenleme:

aaa söylediğin çok iyi oldu çok teşekkür ediyorum tamam o zaman diğerlerinden birini alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…