Çok teşekkürler Sevgili Lady Subaru , 1-2 gün ara verip shea yağı sürdüm hemen söndü hassasiyet, artık cildimin reaksiyonuna göre ayarlarım....Hassas ciltli oldugumdan peeling yapamıyordum o nedenle bu tonik super oldu, yıllardır yanaklarımdaki deri altındaki puturler, kabarıklıklar , puruzler filan gitti inanamadim :) ( yasasıııııın ) Bu aksam da leke acici kil tarifini yapmayi planliyorum....
yalnız boynuma bir şey süremiyorum ya , keşke boynuma da canladırıcı bir şey yapsam, biri tavsiye etse de
Not : %25 glikolik + lavantayı , acemilik zamanlarımda ( bastırmadıgımı dusunup bastırdıgım gunler) surdum , acaip bir reaksiyon verdi , boyun farklıymış ( ya da benimki demek daha dogru) ben hem duzgun uygulamadim hem de , parfum falan sıkmış olabilirim, bir de boğazlı kazak giyiyorum sürekli artık her ne olduysa ( eh! daha ne olsun:)
fısır fısır kırmızı kabarcıklar oldu , isilige benzer , kestim hemen , boynuma en iyi gelen shea oldu benim , yavas yavas geciyorlar biraz vakit alsa da bu tecrübemi de boyun bölgesine uygulayacak olanlara ithaf ediyorum
benim gibi yapmasınlar , dikkatli olsunlar , tepki vermesi çabuk , geçmesi uzun sürüyor ve shea yağı işe yarıyor ( bende öyle oldu) , çok sevgiler..