- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.521
Kullandığın yağlar soğuk pres ve katkısız olduğu için sivilce yapmaz tatlım biliyorsun hepimizin aylık bir hormon döngüsü var sebep bu olmalı.
Sabahları ve akşamları cildini iyi temizlediğine emin ol, kullandığın bir makyaj malzemeside sebep oluyor olabilir sivilceye yada aburcubur ve yağlı yiyecekler tüketmekte tetikler biliyorsun.
Bırakma yağ kaynaklı değil o sivilcelerin.
Ozon yağı cildi sıkılaştırıp özellikle göz çevresine kullanılan bir yağ tatlım. Sivilce kurutucu özelliğide var
Çok teşekkür ederim,benimkiler beslenme kaynaklı sanırım.
Ozon yağını da sanırım diğer yağları aldığım siteden almamı önerirsin.
Bir şey daha sormak istiyorum tırnak sarılığını giderici yağ,ürün vs önerebilirmisin.
saf e vitaminini melisa kreminin içine katmadan nasıl kullanabilirim direk alıp sürsem olur mu yoksa suyla seyreltmem falan gerekirmi :44:
Yorumun için teşekkür ederimBirde, benim yanaklarım da kızarıklık sorunu var bir tavsiyen olur mu ? :44:
Sağ ol canım, çok teşekkürler.Peki bu melisa kreminde hangi markayı önerirsin, hangisi daha iyi:26:
Saf e vitaminini eczaneden alacağım di mi, bir kapsül yeterli mi?
Dediğin yağı ilk kez duydum, ismi çok ilginç.
Küçük bir yerde yaşıyorum, bulabildiğim zaman alıcam inşallah.
Ozon yağını bana da mesaj atar mısın canım?
Annem almıştı ama o sıvıydı.
Ladycimm hayirli geceleerr :))
tekrar fikrine ihtiyacim var
bi ürün yüze uygulandigi ilk anda hafif yanma yapip sonra geciyosa bu iyiye mi isaret kotuye mi
Çok teşekkür ederim,benimkiler beslenme kaynaklı sanırım.
Ozon yağını da sanırım diğer yağları aldığım siteden almamı önerirsin.
Bir şey daha sormak istiyorum tırnak sarılığını giderici yağ,ürün vs önerebilirmisin.
sorularımı mazur gör daha yeni başladım bu tür yağlarla vitaminlerle ilgilenmeye..
saf e vitamini dediğin evigen mi ?
ozan yağı arıyorum şuanda çorluda yaşıyorum ben..
daha önce söylemiştim bemiks c katmıştım kremime
bi akşam ondan bir akşam argan yağ sürsem yüzüme olur mu ? karma ve gözenekleri olan bir cilde sAHİbim..
bu evigenide bepanten kremle karıştırıp haftada 1 kez yüzüme sürsem çok mu yüklenirim
merhabalar,topiğinize koltuk altı kararmalarım için çözüm ararken rastladım.bir süredir de takip ediyorum.aslında bu yaşıma kadar(yaş 50 bu arada)cildime hiç bir şey kullanmadım.
ihtiyaç da duymamıştım.hiç kırışıklığım yok(gerçi bu kiloyla alakalı sanırım.kilolu insanların cildi gergin olur malum.)ama geçen gün bir avm de cilt analizi yapılıyordu.
bana da ısrar ettiler.oturdum.aman allahım meğer cildim ne kötüymüş.burnumun üstünde siyah noktalar( bunların farkındayım ve siyah nokta bantı kullanıyorum kafama estikçe )
yüzümde kahverengi lekeler ve açık gözenekler. T bölgesi yağlı,diğer yerleri normal bir cilt yapım varmış.bunlar uzmanın söyledikleri,işte şu şu ürünleri kullanmazsanız,bundan sonra
cildinizi toparlayamazsınız falan deyince bir gaza gelip bir sürü ürün aldım.aslında ne işe yaradıklarınıda pek bilmiyorum.burada yazsam sorun olur mu? aldım ama nihayetinde
kimyasal ürünler.zaten düzenli kullandığım ilaçlarım var.bir de dışardan almak istemiyorum.ay çok uzattım farkındayım.
sonra da topiğinizde okuduğum doğal ürünlerden bazılarını sipariş verdim.henüz elime ulaşmadı ama bunları kullanacağım.ürünler gelince nasıl kullanılacağı konusunda bana yardımcı
olursanız çok sevinirim. bir de aldığım kozmetik ürünleri yazsam(site kurallarına aykırı değilse)bana ürünler hakkında fikir verir misiniz? şimdiden teşekkürler
Direkt sürebilirsin tatlım yada istersen biraz macadamia yağı ile karıştırıpta kullanabilirsinsaf e vitaminini melisa kreminin içine katmadan nasıl kullanabilirim direk alıp sürsem olur mu yoksa suyla seyreltmem falan gerekirmi :44:
ladycim ben 1 aydır ürünlerimi kullanıyorum memnunum ama sadece daha öncede yani ürünlerden öncede ve şimdide malesef nemlendirmeye yetmiyor melisa kremimin içine saf e vitamini koydum o şekilde kullanıyorum ama kuru, shea butter, hindistan cevizi yağı ,macademia yağı sürüyorum yine kuru yine kuru ha yüzüm eskiye nazaran daha da beyazladı ama bu kuruluğa bir türlü çözüm bulamadım ,ben bu ürünleri yine kullanmaya devam edeceğim ama nemlendirici olarak senden dermokozmetik bir ürün tavsiyesi almak istiyorum mesela bioderma H2O hassas ciltler için olan nemlendiricisi nasıl sence yada başka bir ürün yüzüm çok gergin ve pul pul bir görüntüsü var
Yapısal bir kızarıklık mı yoksa dış etkenlerden kaynaklı mı tatlım bu kızarıklık tam tarif eder misin
Hayatım boyunca kızarmış biriyim fakat bu durum İzmir'e gelmemle hat safhaya ulaştı..Kendi memleketimdeydim 1 buçuk aydır ve kızarıklık hiç yok denecek kadar azaldı. Memleketim soğuk bir yer bu yüzden kışın rüzgarda filan kızarırdım.. Fakat İzmir'de yaz kış kızarıyorum ve de dahada yayılıp arttı, bazı günler yanaklarıma yumruk yemişim gibi aşırı bir kırmızılık oluyor..
ya benimde bir sorum olcak bu ozon yağı dediğin yağı hangi marka kullanıyorsunuz ve diğer buğday yağınıda çünkü saf yağları bulmak cidden zor nette arasamda bin türlü cevap var hepside doğal diyor ama sertifikalısını bulamadım bilen varsa cevap verebilir mi çünkü önemli olan saf olan yağları bulabilmek yoksa normal kimyasal kremlerden bir farkı kalmıyor kullanacağımız yağın.teşekkürler şimdiden.
ya benimde bir sorum olcak bu ozon yağı dediğin yağı hangi marka kullanıyorsunuz ve diğer buğday yağınıda çünkü saf yağları bulmak cidden zor nette arasamda bin türlü cevap var hepside doğal diyor ama sertifikalısını bulamadım bilen varsa cevap verebilir mi çünkü önemli olan saf olan yağları bulabilmek yoksa normal kimyasal kremlerden bir farkı kalmıyor kullanacağımız yağın.teşekkürler şimdiden.
glikolik asit nasıl kullanılır
haftada bir denmiş ama kullanım şekli hakkında bi bilgi yok
ayrıca yüzdesine neye göre karar vermeliyiz ?
sonuç almamız için uygun yüzde kaçtır ?:44:
Merhaba ,
Sevgili Lady Subaru, Emekleriniz ve verdiğiniz bilgiler için gerçekten teşekkürler...
genel olarak tavsiye ettiğiniz yağlardan memnunum , e vitamini de aldım ( Gündüz nemlendirici gece ise yağlara devam ediyorum , yağlar şimdiye kadar kullandığım serum, maske ve türevleri arasında en iyileri ya da şöyle söyliyeyim gözle görülür fark yaratan ilk ürünler :)
Sorum ise şu , cildime gündüz nemlendirici sürdüğüm için nemlenme sorunu yaşamıyorum ancak sadece yağ sürmek ellerimde istediğim etkiyi yaratmıyor. Shea yağı, hindistan cevizi yağı denedim ne var ki yağlar emildikten sonra o zararlı losyonların verdiği etkiyi yaratmıyor. Ellerim çok kuru değil ancak losyona ihtiyaç duyuyor yine de , oysa ben artık sadece bu bitkisel yağları kullanmayı arzu ediyorum , çok uzattım , sonuç olarak biraz araştırdım bitkisel glycerin alıp bu yağlardan karıştırmayı düşünüyorum , böyle bir deneyiminiz oldu mu hiç? Glycerinin nem tutma açısından işe yarayacağı ve yağları biraz seyreltip emilimi arttıracağı ümidindeyim tümüyle kulaktan dolma bilgilerle, ne dersiniz ? böyle bir karışımı el ve yüz için tavsiye eder misiniz ve bitkisel glycerin'i kandırılmadan nereden bulabilirim..ilginiz için şimdiden teşekkür ederim..
Merhaba
Tatlım evet kimyasalların verdiği etkiyi vermez ama o kimyasalların verdiği zararı da vermez...
Zaten o kimyasalların amacı deriyi yumuşatmak inan nemlendirmek falan değil.
Gliserini dene bakalım en doğru gliserini eczaneden alabilirsin alırken özellikle belirt ''saf gliserin istiyorum katkılı bir şey vermeyin bana'' diye
Ama gliserin eklediğini cildine uygulama eller, ayaklar kısaca vücut için kullan cildin hep saf yağlarla, e vitamini ile beslenmeye alışsın
Ayrıca ellerinede e vitaminli melisa kremi hazırla ayrı ir kutu, mesela ellerin için hazırladığına 3 tatlı kaşığı macadamia yağı ekle 1 tatlı kaşığı gliserin ekle birde böyle kullan bakalım