- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.541
bu ozon yağının üzerine başka bir şey sürebilir miyiz ya kokusunu ekarte etmek için mesela melisa kreminden falan olabilir mi.
Merhaba LadySubaru
İlk sayfada belirttiğin ürünleri kullanıyordum. Ancak macadamia yağının gelmesi ve ozon yağımın mahvolmasıyla birlikte bakım rutinini değiştirmeye karar verdim. Özelden mesaj atacaktım ancak mesaj sayım yetmiyormuş :44: Elimdeki yağlar nar çekirdeği yağı, üzüm çekirdeği yağı, pirinç kepeği yağı, lavanta yağı ve macadamia yağı... Laktik asitli toniğim var hala, saf e vitamini karıştırılmış fesleğen kremim de mevcut. Bu arada nar sabunu, süt&bal sabunu, sebamedin yeşil sabununu da dönüşümlü olarak kullanıyorum. Kil de uygulamak istiyorum. Bana haftalık bakım rutini konusunda yardımcı olur musun? Yüzümdeki renk tonu farklılıklarının olmamasını ve daha canlı bir görüntüye sahip olmayı istiyorum.
(Bu arada blog sayfanda dudaklar için bahsettiğin karışımdan yapacağım için hindistan cevizi yağı siparişi de verdim. Ancak bulunduğum yerde çörek otu yağı bulamadım, onun yerine tarçının kendisi olur mu yoksa hiç mi katmayayım.) Cevabını büyük bir merakla bekliyorum.
Kizlar bu yag bakimlarini cok seviyorum ama ciltte oyle bir koku birakiyolarki suresim gelmiyor artik yaa( yag bakimini da azalttim bu ara.sadece baobab ve ozon yagi ve arada da bepanthen bemiks ve evigen karisimndan olusan kremimi suruyorum.onlar bitince de hindistan cevizi ve nar cekirdegi+uzum cekirdegi yagina baslayacagim.
Çok çok teşekkür ederim
Bloğunuzu da ilgiyle takip ediyorum :) hatta oraya da bir mesaj bıraktım ama doğru konu başlığının altına mı emin değilim , yine sizden öğrendiğim üzerine nemlendirici için bemiks de aldim ne var ki içinde metil probil paraben yazmakta ?? bildiğimiz paraben midir bu acaba ? yüzüm hassas, alerjik ve egzamaya da çevirebildiğinden artık herşeyden korkar oldum doğrusu, kullansam mı kullanmasam mı emin olamadım bu yüzden
bu ozon yağının üzerine başka bir şey sürebilir miyiz ya kokusunu ekarte etmek için mesela melisa kreminden falan olabilir mi.
Sürsende farketmez ki, kokusu zaten bütün odaya yayılıyor. Belki alışırsın, alışan arkadaşlar oldu zamanla. Galiba ozon yağı içindi, burunlarına solid, katı parfüm sürüyorlardı.Ama ben 1 kutuyu bitirdim, daha kullanamadım, aslında yararları çok güzelmiş ama dayanamadım maalesef.
yani haklısın ama azda olsa belki alır nevresimim bile hamsi gibi kokuyor =) annem daha anlayamadı bu ne kokuyo ağır ağır diyor :) ama ciddi yararları var ya
Evet çok az miktar sürebilirsin zararı olmaz, hatta çene altına kulak arkasına sürüp takviyeleyebilirsinLadycim solid parfumu yag bakimi yaptiktan sonra yuzumuze mi surucez?
kızlar ya gerçekten ozon yağının kokusu berbat!!!!!!! tahammül edemiyorum o kokuya buzdolabında öyle duruyo en iyisi gece sürüp yatmak sabah kalktım iyidee bu yastığada sinmiş offfffff
bende macadamia,kara üzüm çekirdeği,nar çekirdeği yağları var malesef pirinç kepeği yağı ellerinde olmadığından onu alamadım haber bekliyorum .Bu elimdeki 3 yağdan karışım yapsam olurmu ? birde shea ve hindistan cevizi yağlarıda var onları genelde saçlarıma kullanıyorum kil de aldım lavanta ve gül suyu var onlarla karıştırıp maske yapıyorum.fesleğen kremin var içine evigen koydum ama saf olarak alıcam tekrar :) ozon yağımda var koku filan umrumda değil iki kere kullanabildim henüz ben gözaltlarım için istemiştim ama henüz pek etkili olmadı sanırımbide toz şeklinde gelen c vitamini var onu lavanta suyuma kattım tonik olarak kullanıyorum henüz lakstik asit almadım çünkü bir seans daha tca kullanıcam yazın laktik asit ve gül suyu karışımı kullanıcam daha bi sürü şey aldım sabunlar katı parfümler vs...şu sivilce izlerimden bi kurtulsam yaz geliyor ve güneşte iyice belli oluyolar bu yaz rahat bir ekilde dolaşmak istiyorum ya lütfen ...
Evet çok az miktar sürebilirsin zararı olmaz, hatta çene altına kulak arkasına sürüp takviyeleyebilirsin
Alışırsınız faydaları bu kadar güzelken kokusu pek tahammül edilmez olmuyor.
Diğer arkadaşlara önerdiğim gibi biraz solid parfüm sürebilirsin
Elbette olur pirinç kepeği yağı da gelince onuda karışıma ilave edersiniz
Kreme sizinde söylediğiniz gibi acilen saf e vitamini alıp ekleyin etkisi çok hoş
Tca uygulamanızı yaptıktan sonra glikolik asiti kullanmanızı daha çok tavsiye ederim çok hoş pul pul soyuyor.
Yakın zamanda glikolik asiti nasıl kullanacağınızı anlatan bir yazı yayınlayacağım blog sayfamda
merakla bekliyoruzzz ladyciğim :) pekii bu sabun kullanımı konusunda elinizde köpürtüp mü kullanıosunuz yoksa direkt olarak yüzünüze mi uyguluosunuz
buara göz altımda mimik çizgileri oluşmaya başladı gülmeye korkar oldum varmı bir çözüm buna acaba
selamlar canim :))
su son gunlerde populer olan cayagici yagi hakkinda ne dusunuyorsun? tavsiye eder misin?
birde goz makyajini cikarmak icin bebek yagi kullanmanin zarari olur mu?
kil maskesi yaptıktan hemen sonra hangisini yüze sürmek en doğrusu olur lavanta suyu mu e vitamini mi yağ mı
slm canım uzun zamandır nete giremedim.senin yazdığın malzemelerin çoğunu temin ettim kullanmaya başlamıştım ki yüzümde sivilcelenme arttı hergeçen gün sayısında artış oldu hormanlarlamı alakalı test yaptırıyım derken hamile olduğumu ve bundan doalyı sivilce baskınına uğradığımı anladım.bu yağları asiytleri hamileyken kullanabilirmiyim ve bu aşamada bana faydası olurmu cvbın için şimdiden çok teşekkür ederim canım
merhaba subaru ben 30 yaşına ulaşmış bulunmaktayım. forumunu incelemeye çalıştım. açıkçası bana güven verdin. yağlar konusunda endişeli olmakla beraber cildimdeki olumsuz değişiklikler sebebiyle artık cildim için bir şeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum. ama tariflerin sanırım zaman içinde yenilenmiş. senden ricam gündüz ve gece uygulanacak bakımlarının tariflerini son şekliye bir arada tekrar verebilir misin? ya da bu son şekilleriyle kaçıncı sayfada var beni yönlendirir misin? buna göre malzemeleri alıp ben de başlamak istiyorum. şimdiden teşekkürler....