öylemi diyosun,rolleri de aldım.neyse napim olmazsa tca yapim.yoksa nasıl gitcek bu lekeler doğum lekesi sir ağda sonrası oluşan ve bıyık gibi duran güneş lekesi..
Belirli bir süre içinde yasal olarak iade etme, cayma hakkın var talım bu 7 gündür genelde ama bazı firmalar 15 yada 30 güne kadar çıkarta biliyor.
Tca emin ol işine yarar çünkü cildi soymadan zaten bu tip sorunlardan kurtulunmaz.
Doğum lekesi için yorum yapamam çünkü onların derinliği gibi bir durum var.
Sir ağda sonrası lekeleri halleder.
merhabalar,bende an itibarı ile doacı olmuş bulunmaktayım :)
Aldıklarım;ozon yağı,kara üzüm çekirdeği yağı,nar çekirdeği yağı,kil sabunu,shea butter ,gül suyu..
Keratinli saç maskesi ve lilyum katı parfümde hediye geldi,sevincim arttı :)))
Pirinç kepeği yağı yurtdışından gelecekmiş ve gelmesi 1 ayı bulabilirmiş söylediklerine göre..
Şimdi ben elimdekilerle kendime bi sistem oluşturmak istiyorum..İnşallah cildime ve bana iyi gelir bu ürünler..
İyi akşamlar...
Güle güle en güzel günlerde kullan tatlım şifa olsun şimdiden.
Aşırı yoğun bir bakım yapma, istikrarlı olsun en önemli püf noktası bu, aklında olsun
cuma günü başladım karışımları ve nemlendiriciyi sürmeye bir kaç sivilcem var 2 haftadır geçmedi beni bezdirdi artık onun dışında yüzüm pürüzsüz oldu ya yumuşacık oldu çok sevindim ayrıca akşamları lavanta suyuyla siliyorum yüzümü burnumdaki siyah noktalar sıkmama gerek kalmadan çıktı tertemiz oldu çok teşekkür ederim aksatmadan düzenli devam edeceğim
laktik asitli toniği anlayamadım sivilceler varken kullanamam dimi :44:
Tatlım hep dediğim gibi bitkisel yağlar sivilceye sebep olmaz, sivilce bir tip bakteri sebebi oluşur.
Bunun için doktordan antibiyotik tedavisi görmelisin, eğer çok yoğun değilse ara sıra bir tane aspirini çok sulu olmayacak şekilde 1-2 damla su ile ez ve sivilcenin üstüne koy ve yine üstünü minik bir yara bantı ile kapat o gece kalsın
Laktik asit sivilceye sebep olan bakterinin baş düşmanlarından tatlım, kullanabilirsin, kullan ki sivilcelerini kurutsun.
Sivilceli ciltler laktik asitli tonik kullanabilir ama sadece tca uygulayamaz .)
Gerçekten bir sonuç alıyor musunuz kızlar.. Ben pes etmiştim çünkü..
Üniversiteye gidene kadar hiç makyaj yapmadım ben ama ne olduysa milletin gazına gelip yüzümü mahvettim.. Fondoten yüzümü çok kötü yaptı.. Pürüzsüzdü önceden cildim arada bir sivilce çıkardı ama şimdi siyah nokta sivilce artı kocaman gözeneklerim var.. Annem geçen gün tvden bi karışım almış onu yap diyo ama bende öyle bilip etmeden yapmak istemiyorum buradan sonuç alanlar varsa bana hangi malzemelerle karışım yaptığını söyleyebilir mi?
Tatlım sakın ha öyle televizyonda gördüğün her karışımı cildine uygulama.
Hepimizin cilt yapısı farklı, problemleri ve ihtiyaçları da farklı.
İlk mesajımda hepsi yazıyor lütfen ilk mesajı oku ki diğer arkadaşlarımıza haksızlık olmasın herkese tek tek yazamayız
Sayfalar çok ilerlemiş,tamamını okuyamadım.
Benim gözenekler çok açık ve burnumdaki siyah noktalardan da kurtulamıyorum daha doğrusu kısa süre sonra doluyo tekrar.
Kullanıpta gözenekleri kapanan var mı?
Bu gözenekler pencere mi yahu açılsın kapansın.
Açılan gözenekler çeşitli kimyasallar ile kullandıkça kapanır ama onu kullanmayı bıraktığınızda başa dönersiniz.
Bunun tek kutuluşu peeling yapmaktır ve
İlk mesajımda hepsi yazıyor lütfen ilk mesajı oku ki diğer arkadaşlarımıza haksızlık olmasın herkese tek tek yazamayız
arkadaslar alerjık bir cildim var........ne kullanmamı önerirsiniz...çok kuru cildim var lütfen yardım edin.
o kadar özeniyorum ki böyle karisim kullanabilenleree
özellikle su aralar ihtiyacim var ama Belçika da bu yaglardan bulmak çokk zor
Türkiye'ye hiç gelmiyor musunuz? Gelemiyorsanız burada bir yakınınız size kargolasa
Denemem lazım o zaman..
Annemin tv den baktığı tariftede çilek yağı keten tohumu yağı salatalık rendesi ve bebek pudrası var..
Bebek pudrası cildinizi, gözeneklerinizi tıkar