- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.441
canım ozaqmn ben saf evitamini, alayım,fesleğenli kreme evgen katmıştım onu kullanıyımmı?laktik asite bende başlayabilirmiyim sence,bu laktik asit güneş yanıklarına ve sivilce lekelerine iyi geliyomu birde canım yağlı karışımı yapayımmı son olarak o dediğin yerde pirinç kepeği yağı kalmamış bende eczaneden aldım bugün birde hodan yağı bunları kullanayımmı sence?
ilk başladığımda çok güzel etkilerini gördüm fakat sivilceler çoğaldı yüzümde boynuma uyguladım ordada arttı bayasubaru ne yapmam lazım acaba bırakmakta istemiyorum bu karışımla nemlendiriciyi
Lady subaru canım ,benim cildim baya baya kuru ,melisa kremi çok güzel yalnız benim cildimi nemlendirmeye yetmiyor günde 3 defa kullanıyorum acaba ne yapmam lazım ? nar çekirdeği yağını ve macidemia yağını haftada bir gün kullanıyorum ,ozon yağını da haftada bir gün her günde melisa kermimi acaba içinde e vitamini olmadığı için mi ki:44: ,onuda alacağım ama siparişlerimi yeni kullanmaya başladım biraz arası açılsın diyorum
tatlim bu kullandiklarin sivilceye veya ciltte bozulmaya sebep olmaz benim cildim hassas ve beyaz 1 senedir kullaniyorum hic sorun yasamadim. daha once sivilce problemi yasayip tedavin yeterli olmadiysa tekrar ediyor olabilir ve eger daha once yoksa hormonel degisim kaynakli sivilcen cikmays baslamis olabilir. cilt temizligini nasil ve neyle yapiyorsun?
tatlim cildinin nemliligi icin melisa kremine saf e vitamini ekle 5ml kadar ve macadamia yagini bence 2 gece kullan hem besler hem nemlendirir cildini
Iste bunkar hic sorun cikartmaz tatlim belli ki horminel degidim donemindesinsabah akşam sebamedle yıkayıp e vitaminli nemlendiriciyi uyguluyorum canım hafta 2 3 gecede yağ karışımını sürüyorum arada lavanta suyuyla yıkıyorum başkada bişey yapmıyorum canım
Iste bunkar hic sorun cikartmaz tatlim belli ki horminel degidim donemindesin
Rica ederim tatlım kozmetik ürünlere faydası olmadığı halde para dökmekten bıktım azıcıkta araştırıp karıştırınca bunlar çıktı ortaya
Taze ciltlere olduğu kadar orta yaş üstünde de etkili
Yengeme de uyguluyoruz 42 yaşında ve cildi çok canlandı kırışıklıklar hafifledi nur indi esmen yüzüne
evet ki doğal hepsi ama öyle birden çoğalınca panikledim :))) zaten bırakmadım uyguluyorum inş. bunlarda geçer gider
teşekkürler canım.bende tca kullanmak istiyorum ama bizim buralar aynı yaz gibi güneş evin içinde sence kullanmamın zararı olurmu.bu tca yı hergünmü kullanıyoruz ve ne kadar da soyulma oluyor canım çok soru soruyorum ama yanak bölgelerimde güneş yanığı var kırmızılık oralarada iyi gelirmi valla kusura bakma canım umudum oldun sen benim
Ladycim bu shea butter egzemaya iyi geldi yazıyor sanırım benim yüzümde egzema var ,doktora gitmiştim ama egzema demedi verdiği ilaçların prospektüsünde kızarıklık , tahriş ve kaşıntıya karsı ve birde atopik dermotik ciltlere yazıyordu ama malesef tam bir tedavisi yok sanırım çünkü verdiği ilaçlar kortizon içeriyormuş ve ben kullanmak istemiyorum kullanınca geçiyor ama rüzgara falan görünce yine tekrarlıyor pazar günü acayip rüzgar vardı buralarda ve o günden beri cildim yanıyor ,kaşınıyor ve kızarık durumda .az önce yağları aldığımız sitede shea butterin egzamaya iyi geldiğini okuduğumda sana bir sorayım dedim
laktik asitli toniği her gecemi sürmek gerekir bi sorun olur mu
ginseng katkılı kil ile diğer killer arasında fark var mı acaba??
Lady, yengene tam olarak hangi yağları uyguluyorsunuz, yani sadece bir yağımı kullanıyor, özellikle kırışıklıklar için. Benim kullandıklarımı biliyorsun, macadamia, nar çekirdeği, pirinç kepeği. Kırışıkları bunlar etkili olurmu, kaç ayda etkili oldu yengene.Benim 4-5 ay oldu galiba kullanalı. Birde kil sabunu kuru ciltlere iyimidir? Çok memnun kalanlar var ama, kuru cilde uygun olurmu diye merak ettim. Kullanıyormusun kil sabunu da.
Lady,senin onerdigin bir tonik tarifi vardi ama doa kozmetik de ascorbik asit ve lactik asitli bir tonik tarifi verdi. Sence hangisini yapmaliyim?senin tarifi mi doanin kini mi?cildimi cok yipratmayan,sivilce ve izlerini azaltan bir tonik ama cildimi de yipratmayan bir tonik istiyorum.asit oldugu icin her gun kullanacagim icin de tedirgin oluyorum.ne onerirsin?senin deneyimlerine guveniyorum cunku
merhaba arkadaşlar paylaşım için teşekkürler bende denemeyi düşünüyorum..daha önce sivilcelerim için sebamed in yüz jelini fırçayla birlikte kullanıp üzerine kayısı yağı uygulardım ii gelmişti..bu uygulamaları seviyorum, kayısı yağı müthiş bi şey tırnaklarıma ve göz çevreme sürüyorum bazen etkisini görünce gerçekten çok şaşırmıştım.tırnaklarım güçsüzdür normalde hemen 2 ye ayrılır fln ama kayısı yağından sonra güçlendi rengi düzeldi..
Ladyyyyyyy:)) ben biraz once ascorbic acid,lactik acid 10,gulsuyu ve biraz da yag var.susam lavanta hint hindistan cevizi corekotu yaglari.bir de ben nar ve uzum cekirdegi yaglarini karistirmistim.simdi ben nasil bir karisim hazirlayayim:)
Lady subaru canım dediğin herşeyi uyguluyorum daha yeni başladığım için henüz birşey diyemiyeceğim ama geçen yüzüm çok kuru ne yapayım diye sorduğumda macadamia yağı sür demiştin sabaha cildim pamuk gibi olmştu, şu anda dacildimde ozon yağı var ve ben pek rahatsız olmadım kokusundan acaba çok mu sürdüm ki yarım çay kaşığı falan yüzüm acayip parlıyor böylemi olması gerekiyor yoksa belli belirsiz mi parlaması mı gerekiyor ? bir sorum daha var canım hakkını helal et şu sıralar güneş kremi araştırıyorum gar..... çocuklar için olan 50 faktölüğün korumadını anladım acaba susam yağı nasıl internetten araştırdım doğal güneş koruyucu falan yazıyor yada bana önerebileceğin bir marka var mı , cildim kuru ve hassas .
Paylaşım için teşekkürler.Ben de deneyeceğim.
canım bakımlarımı yapıyorum sabunla yıkayıp tonik sürüyorum ama tonikten sonra nemlendirici sürsemmi bilemedim çünkü yağlı ve sivilceye meyilli bir cildim var nemlendirici sürsem bile içine e vitamini katmalımıyım katmamalı mıyımsen ne dersin
selam ladycim :))
bir sorum olacak..
benim kullandigim ev yapimi bi tonik var. içerisinde maden suyu, elma sirkesi, birkaç damla limon suyu ve pirinç var.
çildime iyi gelsede arada bir kuruttugunu fark ediyorum.
iyi bir nemlendirici bulamadim senin verdigin malzemeleri de burada bulamiyorum
acaba o tonigin içerisini bir miktar zeytin yagi veya badem yagi atsam bu kurumaya engel olur mu?
bir de gülsuyu yagli ve gözenekli bir cilde iyi gelir mi?