Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
saç dökülmesi için hangi hapı kullanıyorsunuz ve iyi geliyormu acaba

evet canım saçlar öyle bi parlıyo ki anlatamam ama bu öyle yağlanmış bi saç parlaması değil
sağlıklı ışıl ışıl parlıyo ve beslendiği için koyulaşıyo ve inanmasın inanılmaz yatışyo ya hiç kabarma faln neymiş bilmdin
1 ay boyunca kardeşim bile farketti 2. haftada abla senin saçların nekdar canlı parlk
diye durmu düzeltiıim 3 kutu alıcam biraz pahalıda

Çok iyi çıkartıyor. Arkasından da üşenmezsem sabunla yıkıyorum yada gülsuyuyla temizliyorum. O zaman cesurveguzel sadece göz makyajını isterse söylediğim gibi temizleyip, ardında bb kapatıcı kullanıyormuş, yüzünü bu sabunlarla temizleyebilirmi? Böylece gözlerindeki zeytinyağıyla temizlediği makyajın kalan kalıntılarıda sabunla gitmiş olur.

Aynen tatlım temizleyebilir:KK34:

saç dökülmesi için hangi hapı kullanıyorsunuz ve iyi geliyormu acaba

Kızlar hap falan kullanmayın yahu gidin aile hekiminize vitamin yazsın sgk nın karşıladığı ama o ''saç dökülmesi için'' diye satılan sözde hapları falan sakın ola almayın...

ilk önce yağın i,çeriğine bakyım baktım yılan yağı deyince hemen vazgeçtim zaten
se burda söylayince yılan yağı diye birşeyin olmadığını valla haklısın kme güvenceğimizi
şaşırdık eskiden olsa hemen alırdım hani ilaca gelince priorin kullanıyorun herkes 2 3 ay sonra etkiyi
görürüsün demişti ama benim 1 ayımı tamamladım daha 2. haftada etkilerini gördüm tam 1 ay oldu
ve sasçlarım resmen kalınlaştı tararken gelen 2 3tel saça baktım kökleri inanılmaz kalınlaşmış tekrar alıcam kesinlıkle 4
yıl boşuna beklemişim .cidden çok işe yarıyoooo canım diştan bi yere kadar bakım yapyosunuz içten önemli olan
ve saçları bir parlatıyo ve yatıştıryo yumuşacık oldu öyle böyle değil

Priorin'i çok övüyorlar ama peki bırakınca ne olacak ve iştah açıyor mu?:26:
Ve bence o fiyat çok gereksiz yahu aşırı pahalı:KK19:

Kızlar hap falan kullanmayın yahu gidin aile hekiminize vitamin yazsın sgk nın karşıladığı ama o ''saç dökülmesi için'' diye satılan sözde hapları falan sakın ola almayın...

Priorin'i çok övüyorlar ama peki bırakınca ne olacak ve iştah açıyor mu?:26:
Ve bence o fiyat çok gereksiz yahu aşırı pahalı:KK19:[/QUOTE]

Etkileri güzelmiş, sadece saçta etkimi ediyor böyle haplar, sonra bacak vs. etki etmesin. Bütün kıllar tüyler kalınlaşıp parlaklaşmasın. Böyle etkileri de olurmu acaba? :KK1: Ama ben mecbur kalmadıkça ilaç gibi şeyler kullanmaktan uzak duruyorum.

Son düzenleme:
dün itibariyle ilk ozon yağı ve diğer yağ uygulamalarımı yaptım.bu yöntemlerin doğal olması içimi rahatlatıyor.umarım sonuçları da olumlu olur....

evet pahalı ama dört yıldır ddöküle döküle saç kalmadı kafamda doktoramı gitmedin vitamin mi kullanmadın
burdakileide denedim yok yok banamısın demedi lanet bi doğum kontrol hapıyka başladı herşey resman
kafamın yarısı açık başka çarem vitamin aldığmdada iştah bi okadar açılıyo ve lilo aldım anlicanız başka çarem yok
bende okadar para vermyi istemyorum ama napyım doğum kontrol haplarını kullanırken çok dikkatli olun

cildim kuru cansız renk degişimleri var ve alın bölgemde isilik gibi kabarıklıklar var kılcal damar çatlamaları da vaşladı ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim

imdaat imdaat karma bir cildim var alın bölgemde isilik gibi kabarıklıklar ve renk degişimleri var ne dermotologun verdigikremlerin hicbir faydası yok aksine kaşındırıyor ne yapmalıyım

arkadaşlar çok tşk ederim bende ozaman zeytinyağıyla gözlerimi sileyim sabunlada diğerlerini çıkarırım bende çok sabun var zaten tarçınlı zeytinli lavantalı killi :) gözlerimi sabunla çıkarmak istemiyorum çok kurutmamalı göz hassas çünki doğal yağlarını kaybedebilir.

dün itibariyle ilk ozon yağı ve diğer yağ uygulamalarımı yaptım.bu yöntemlerin doğal olması içimi rahatlatıyor.umarım sonuçları da olumlu olur....

Olur tatlım doğal olanın sonucu hep iyidir:KK16:

evet pahalı ama dört yıldır ddöküle döküle saç kalmadı kafamda doktoramı gitmedin vitamin mi kullanmadın
burdakileide denedim yok yok banamısın demedi lanet bi doğum kontrol hapıyka başladı herşey resman
kafamın yarısı açık başka çarem vitamin aldığmdada iştah bi okadar açılıyo ve lilo aldım anlicanız başka çarem yok
bende okadar para vermyi istemyorum ama napyım doğum kontrol haplarını kullanırken çok dikkatli olun

Tatlım keşke o doğum kontrol hapının adını yazsaydın hepimizin aklında olsun.
Çok geçmiş olsun sen sorununu çöz kiloları vermen kolay olur :KK50:

cildim kuru cansız renk degişimleri var ve alın bölgemde isilik gibi kabarıklıklar var kılcal damar çatlamaları da vaşladı ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim

Elbette doktora gitmelisiniz sakın oradan buradan okuduğunuz şeyleri uygulamayın daha çok ters tepebilir.
Lütfen hemen bir cilt hekiminden randevu alıp kontrol ettirin...

arkadaşlar çok tşk ederim bende ozaman zeytinyağıyla gözlerimi sileyim sabunlada diğerlerini çıkarırım bende çok sabun var zaten tarçınlı zeytinli lavantalı killi :) gözlerimi sabunla çıkarmak istemiyorum çok kurutmamalı göz hassas çünki doğal yağlarını kaybedebilir.

Kuzum hiç tedirgin olma sadece gece yüzünü sabunla yıkayacaksın kurutmaz merak etme zaten bitki yağlarıyla bakım yapıyorsun cildine de :KK34:

evet canım malesef diane35 diye bi doğum kontrol hapı
kist için kullandım fayda etmedi etmediği gibi saç kaş inanılmaz bi cilt kurulğu
ve güneş lekesi ne bilmezken hayatımda ondan sonra cildimde lekelr çıktı ve durmak bilmiyo zaten yan etkilerinden biride güneş lekei yapmasıymış
tesadüfen burada senin yazını görünce güneş kremini eksik etmiyorum en azından yenilerin oluşmasını engellerim
elim bollasınca doadan yağları falan alıcam sana tekrar dönerim ozaman takibinizdeyimherzaman
daha sonra doktor yasmim verdi o daha bitkisele yakın bi ialçmış neyse burdan
daha önce haberim olsaydı soğan suyunu içerdem 2 aydır soğan suyunu hiç artık eksik etmiyorum hakkaten adetler
düzene girmeye başladı adet sorunu olanlara soğan suyunu lütfen bi deneyin

Son düzenleme:
ya bu ozon ya çok kötü kokuyor burnumun direği kırıldı.bu yağı sürüp biraz beklettikten sonra yıkasak olmuyor mu? illa sabaha kadar kalması mı lazım...

canım ya bu kayısı kreminin üstünde e vitaminli yazıyor bilemedim ki ne kadar ampul ekleyeyim :26: 3 çok fazla olmaz mı zaten cildim çok yağlı iyice parlamasın çok rahatsız oluyorum o görüntüden

Canim ben yaklasik 1,5 haftadir duzenli bir sekilde pirinc kepegi yagini geceleri surup yatiyorum sabah uyandigimda cildim cok guzel oluyor parlak ama suan anlamadigim bir nedenden dolayi butun suratim sivilce tarlasina dondu acayip kasiniyor.:KK43:( pirinc kepegi yaginin antioksidan etkisi cokmus acaba sivilceleri ondan mi kusturdu

Son düzenleme:
ya bu ozon ya çok kötü kokuyor burnumun direği kırıldı.bu yağı sürüp biraz beklettikten sonra yıkasak olmuyor mu? illa sabaha kadar kalması mı lazım...

Tatlım tabii yoğun kokacak o diğer sözde ozon yağları gibi değil o ürün.
Yanlış hatırlamıyorsan 120 saat civarında has zeytinyağı ozon gazına tabi tutuluyor.
İlk zamanlar bende çok zorlandım ama zamanla alıştım, sende alışırsın.
Cildinde ne kadar uzun süre kalırsa o kadar iyi:KK34:

canım ya bu kayısı kreminin üstünde e vitaminli yazıyor bilemedim ki ne kadar ampul ekleyeyim :26: 3 çok fazla olmaz mı zaten cildim çok yağlı iyice parlamasın çok rahatsız oluyorum o görüntüden

Tatlım onların oranı pek yüksek değil kafan karışmasın 2 tane ekle.
Gece yüzünü yıkadıktan sonra 2 bezelye tanesi kadar kremi al ve tüm yüzüne masajla yedir hemen emer zaten, çok fazla sürmediğin sürece parlama yapmaz:KK34:

Canim ben yaklasik 1,5 haftadir duzenli bir sekilde pirinc kepegi yagini geceleri surup yatiyorum sabah uyandigimda cildim cok guzel oluyor parlak ama suan anlamadigim bir nedenden dolayi butun suratim sivilce tarlasina dondu acayip kasiniyor.:KK43:( pirinc kepegi yaginin antioksidan etkisi cokmus acaba sivilceleri ondan mi kusturdu

Tatlım korkma katkısız bu bitkisel yağlar ve bu yüzden sivilceye sebep olmaz.
Hepimizin hormon dengesi regl dönemi öncesi, regl zamanında ve sonrasında ciddi oranda değişiklik gösteriyor, bu sebeplerden biri olabilir.
Cilt temizliğini neyle, nasıl ve ne sıklıkla yapıyorsun?
Beslenme düzenide önemlidir abur cubur tüketimi de etkiler vs vs :KK34:

Tatlım tabii yoğun kokacak o diğer sözde ozon yağları gibi değil o ürün.
Yanlış hatırlamıyorsan 120 saat civarında has zeytinyağı ozon gazına tabi tutuluyor.
İlk zamanlar bende çok zorlandım ama zamanla alıştım, sende alışırsın.
Cildinde ne kadar uzun süre kalırsa o kadar iyi:KK34:

Tatlım onların oranı pek yüksek değil kafan karışmasın 2 tane ekle.
Gece yüzünü yıkadıktan sonra 2 bezelye tanesi kadar kremi al ve tüm yüzüne masajla yedir hemen emer zaten, çok fazla sürmediğin sürece parlama yapmaz:KK34:

Hepimizin hormon dengesi regl dönemi öncesi, regl zamanında ve sonrasında ciddi oranda değişiklik gösteriyor, bu sebeplerden biri olabilir.

dün çok sürdüm herhalde yağ karışımı bugün parıl parıl parladım :KK1::KK1::KK1: gece yüzümü sebamedle yıkadım nemlendirici sürmedim yağ karışımını sürüp uyudum sabah kalktım
tekrar sebamedle yıkadım nemlendirici sürdüm sonra yanlış uygulamıyorum dimi :26:

Evet regl dönemindeyim canım ondanda olabilir.. Cilt temizliğimi ya sabunla yapıyorum yada body shop'un yüz temizleme köpüğüyle her akşam ikisindn biriyle yıkarım muhakkak. Arada birde watsonsta satılan kil maskelerinden alıp yapıyorum o kadar canım birde her gece işte bu pirinç kepeği yağını sürüyorum

dün çok sürdüm herhalde yağ karışımı bugün parıl parıl parladım :KK1::KK1::KK1: gece yüzümü sebamedle yıkadım nemlendirici sürmedim yağ karışımını sürüp uyudum sabah kalktım
tekrar sebamedle yıkadım nemlendirici sürdüm sonra yanlış uygulamıyorum dimi :26:

Doğru yapmışsın tatlım ama gece yağ bakımı yaparken 4-5 damla yağ tüm yüzüne yeterli gelir fazla süreyim daha çok işe yarasın gibi bir mantık kurma:KK34:

Evet regl dönemindeyim canım ondanda olabilir.. Cilt temizliğimi ya sabunla yapıyorum yada body shop'un yüz temizleme köpüğüyle her akşam ikisindn biriyle yıkarım muhakkak. Arada birde watsonsta satılan kil maskelerinden alıp yapıyorum o kadar canım birde her gece işte bu pirinç kepeği yağını sürüyorum

Bu durumda ya beslenmende ya hormonel dengende gibi görünüyor sorun tatlım.
Regl dönemi:KK34:

mrb ladysubaru bende kara üzüm çekirdeği yağı nar çekirdeği yağı ve pirinç kepeği yağı karışımını uygulamak istiyorum ama pirinç kepeği yağının yerine başka hangi yağı kullanabilirim ??

mrb laydsubaru bişey sormak istiyorum.hiç roller uyguladınmı yada bilgin varmı önce ve sonra ne kullanmalıyız acaba.uygulamadan sonra e vitamin kapsül sürsek zarar verirmi.kararsız kaldım....

mrb ladysubaru bende kara üzüm çekirdeği yağı nar çekirdeği yağı ve pirinç kepeği yağı karışımını uygulamak istiyorum ama pirinç kepeği yağının yerine başka hangi yağı kullanabilirim ??

Pirinç kepeği gelmemiş değil mi hala, benimde az kaldı pirinç kepeği yağım:KK50::44:
Macadamia yağı ekleyebilirsin tatlım:KK34:

mrb laydsubaru bişey sormak istiyorum.hiç roller uyguladınmı yada bilgin varmı önce ve sonra ne kullanmalıyız acaba.uygulamadan sonra e vitamin kapsül sürsek zarar verirmi.kararsız kaldım....
Tatlım bence hiç kullanma onu inan kullandım işe yaradı şöyle oldu böyle oldu diyeni hiç görmedim.
Sen neden kullanmak istiyorsun bunu?
Ve bence berbat bir yöntem cildi iğnelerle delmenin neresi faydalı olabilir ki:44:
:KK45:Üstüne enfeksiyona açık hale getiriyor cildi.

X