- 27 Mayıs 2009
- 3.612
- 353
-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.421
Türkiye'ye hiç gelmiyor musunuz? Gelemiyorsanız burada bir yakınınız size kargolasa
Dayanamadım siparişlerimi verdim.İnşallah faydasını görürüm.
Çok teşekkürler tekrar.
geliyoruz canim yazlari, ama hep hazir kimyasal ürünler kullaniyordum. artik sadece temizleme jelim kimyasal toniklerim , peeling ve maskelerim hep dogal.
siyah noktalarimdan kurtuluyorum ama gözeneklerimi sikilastirmak için dogal yollar ariyorum tekrar siyah nokta olusmasin diye.
Bu yaz gittigimizde ilk isim bu yaglardan almak olucak zaten
Bu arada canim günlük temizleme jeli için alternatif dogal bi karisim ya da bir ürün tavsiye edebilir misin?
Düzenli uygulayın mutlaka faydasını göreceksiniz, çok şükür önerdiğim ve düzenli kullanan kimseden şikayet görmedim henüz
Umarım sepetinize e vitamini ve melisa kremi de eklemişsinizdir.
İkisi karıştırıldığında hem şahane bir tamir edici, hem ileri düzeyde bir bakım kremi, hemde maksimum faydalı bir nemlendirici sahibi olmuş olursunuz.
Ben başladım kullanmaya ilk 3 günde bile çok ciddi etkisini gösteriyor
Aynı yerden bitkisel yağlar içeren sabunlarını tavsiye edebilirim çok severek kullanıyorum (özellikle: atkestanesi&susam&mentol sabunu, süt&bal sabunu ve nar sabunu) favorilerimdir.
Ama sizin Türküye'de olmadığınızı düşünerek sebamed in yeşil renkte bir sabunu var bunu tavsiye ederim, sanırım onu şimdilik çok daha kolay temin edebilirsiniz.
Cildi çok güzel temizliyor, kir, yağ, makyaj kalıntısı bırakmıyor ve kurutmuyor
Aynı yerden bitkisel yağlar içeren sabunlarını tavsiye edebilirim çok severek kullanıyorum (özellikle: atkestanesi&susam&mentol sabunu, süt&bal sabunu ve nar sabunu) favorilerimdir.
Ama sizin Türküye'de olmadığınızı düşünerek sebamed in yeşil renkte bir sabunu var bunu tavsiye ederim, sanırım onu şimdilik çok daha kolay temin edebilirsiniz.
Tabi önerdiğiniz 4 ürününde siparişini verdim (memnun kalacağıma inanıyorum)bunun yanında sabunları deniyim dedim , ardıç ve nane sabunu da ekledim.
Şimdi okunca tavsiye ettikleriniz arasında yok
çok tesekkür ederim.
Cilde sabun uygulanmasi zararli diye biliyordum dogru degil mi?
Lady subarucum siparişlerim geldi ozon yağının içindeki suyu boşaltıp derin dondurucuya koydum acaba üzerindeki aliminyumuda çıkartmam gerekirmiydi hani kapakla ürün arasındakinden bahsediyorum . nar çekirdeği yağı+macidemia yağı+ melisa kremi ve keratinli saç kremi geldi ben şimdi bunları hangi sırayla nasıl kullanmam gerekir sana bir sorayım dedim ben kendimce ; bir gece nar çekirdeği yağı+ macidemia yağı karışımını, diğer gece ozon yağını dönüşümlü kullanayım dedim sabahlarıda yıkayıp melisa kremimi süreyim dedim nasıl sence böyle mi yapayım ?
ben daha önce tca uygulamıştım ama yüzüm berbat ve sisli olmuşttu ancak kendine getirdim yağlarla vs. bana yaramadı hiç. yada ben yanlış uyguladım bilmiyorum ama pamuğa döküp 1 dakika bekleyip yıkadım ben ve sonrada bebanthen sürdüm yanlız ben de oynama olayı çok oldu yani çıkan deri parçalarını yüzüp yüzüp almaya çalıştım elim yüzümden geri gitmiyodu :) neyse tca ya artık cesaretim yok. sormak istediğim şu hodan yağı alacağım göz altına sürsem doldururmu acaba birde şakağımda büyük ce bir gamze oluştu kilo alıp vermekten onuda doldururmu hodan yağı ve bunun alternatifi var mı şimdide tşk ederim.
Düzenli uygulayın mutlaka faydasını göreceksiniz, çok şükür önerdiğim ve düzenli kullanan kimseden şikayet görmedim henüz
Umarım sepetinize e vitamini ve melisa kremi de eklemişsinizdir.
İkisi karıştırıldığında hem şahane bir tamir edici, hem ileri düzeyde bir bakım kremi, hemde maksimum faydalı bir nemlendirici sahibi olmuş olursunuz.
Ben başladım kullanmaya ilk 3 günde bile çok ciddi etkisini gösteriyor
Şu yazılanlara tamamen katılıyorum LadySubaru... Ben de tavsiyen üzerine nar sabunu ve sebamedin yeşil sabununu dönüşümlü olarak kullanıyorum. Yağ karışımlarını da düzenli bir şekilde uyguluyorum. Zaten e-vitaminli fesleğen kremim hem ellerim, hem de yüzüm için favori ürünüm. Çok severek kullanıyorum.
Düzenli uygulama sayesinde sivilcelerim kurudu, cildim düzelmeye başladı ve uzun bir zamandır sivilce çıkmıyor yüzümde çok şükür. Verdiğin tavsiyeler ve paylaşımların için çok teşekkürler. Hala konuyu takipteyim ve gelişmeleri bildireceğim. Cildimi yenilemek, tazelemek için tca da düşünüyorum ama seneye kasım gibi artık.
anlattım zaten müdahale ettim belkide ondan diye ama herkes te aynı şekilde olmayabilir o dönemlerde bir arkadaş vardı o na da iyi gelmemişti deneyimleri paylaşalım ki kimse zarar görmesin . hatta o konuda bir topik de var
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...ikloroasetik-asit-tca-15-tca-solusyon-61.html
neticede bunlar uzman kişilerce yapılması gereken şeyler belkide biz yapamıyoruz . bilemiyorum
canım böyle bi konu açtığın için ben de sana çok teşekkür ediyorum.ben artık cildimden umudumu kesmiştim,senin yazını okuma fırsatı bulunca içime bi umut ışığı doldu.banada yardım edersen sana minnettar kalırım.90 sayfayı okudum okuduklarımın çoğunuda unuttum bende çok fazla unutkanlık varda.yazdıklarından elimde üzüm ç.yağı var,ozon yağı var eczaneden almıştım.evigen ampül va,fesleğen kremi var.kayısı ç.kremiyle üzüm ç.kremini sipariş verdim gelecek inşallah.nar ç.yağınıda sipariş vercem.saf E vitamini almakda gerekiyormu yoksa bu evigen yeterli gelirmi?senin yazını okuyunca elimde evigen vardı onu ogün yüzüme sürdüm ama ertesi gün yanaşımın bi tarafında kırmıszı kırmızı küçük sivilcemi desem kabarcıkmı desem bişeyler çıktı neden sence.ertesi günüde kara üzüm ç.yağıyla karıştırıp sürdüm sonra bunlara dudağımın üstünde bitane daha eklendi.bunlara rağmen benim derdime ilaç sen olcan gibi inşallah.sonraki günde fesleğen kremine bitane evigen ekledim öbür kremlerim gelene kadar bunu kullancam sen öyle demişsin ya onuda kullanabilirsiniz diye.ben beyaz tenliyim cildimde tek bi leke bile yoktu çok pürüzsüzdü,2 senede oldu ne olduysa yaşladım onun içinmi oluyo diyorum(yaşıtız senle)şimdi burnumun üstünde siyah noktalar var sivilcele lekeleri var,sivilce çıkıyo arada bi geçmiyo izleri oynamasamda.yanaklarımın üstünde güneş kızarıklıkları var.yok yok yaani.geçenlerde cilt analizine girdim gözeneklerim tıkalıymış cos...cilt ürünleri önerdi bende aldım.vanilyalı bi peeling birde akne gündüz kremi verdi onları arada bi kullanıyom işte yeni oldum zaaten cilt analizini,ondan öncede bi eczanede bi bayan bio...ürünlerini önerdi kremiydi toniğiydi jeliydi güneş kremi derken dünyanın parasını verdim 1 ay kullandım bana çok güzel etki ettim yüzüm temizlendi gibi oldu ama sonrasında etki etmemeye yüzüm aynı olmaya başladı bende bıraktım.çok kafama takıyorum moralim çok bozuluyor eskisi gibi olması için herşeyi deniyorum ama hiçbişey fayda etmiyor maalesef.tek umudum sen kaldın ne olur derdime bir çare canım
merhaba öncelikle.
benim birkaç sorum olacak sana müsadenle.
öncelikle benim cildim aşırı kuru, ne yaparsam yapayım bu kuruluğun önüne geçemedim ve geçemiyorum.
birçok marka da denedim fakat sonuç aynı anlık bir işe yarama oluyor ama ertesi gün aynı kurulukta devem ediyor cildim.
ben laktik asit denemek istiyorum ama bilgine ihtiyacım var. pul pul döküyor demişsin, bu pul pul dökülme olayı rahatsız edici düzeyde mi?
bu pul pul dökülmeden olayı ton farklılıkları olur mu?
birde kuru cilt için sence laktik asit doğru seçim midir?
ladycim merhaba,
gelişmeleri yazacağım demiştim ki şu an sonuçları görebildiğim dönemdeyim.
20 gün kadar oldu sanırım,regl dönemim bittiğinde başladım şu an tekrar regl oldum.
benim problemim regl döneimde çıkan sivilcelerdi.
sebamed sabun,laktik asitli tonik ve yağ bakımını uyguladım.yalnız bir anda kistik denilen türde sivilceler akın edince dermatoloğa gittim ve oluşan sivilceyi kurutmaya yardımcı bir solüsyon
verdi,sadece sivilcenin üzerine (çıktıkça) sürülecek,isim yazmayım ki zaten eminim pek çok kişi biliyordur.
3-4 gün önce regl oldum ve çok şükür o dev gibi geçmek bilmeyen sivilceler yerine minik minik birkaç sivilce çıkıp hemen kurudu.
şaşırdığım kısım çok küçük olmalarına rağmen iz bıraktılar ama şu an ona takılmıyorum açıkçası.
nohut kadar çuıkan ve korkunç derecede canımı acıtan sivilcenin yanında bunlar hiçbir şey.
yani çok ama çok teşekkür ederim,bakıma devam:)))
kil maskesi de yapıyorum arada onu da eklemeyi unutmayım:))
Bende bir suredir uzum cekirdegi ve narcicegi yaglarini karistirip kullaniyorum,
bazende ozon yagini. Haftada 3 gun dustan sonra.
Izlerimde belirgin bir azalma var, ama yuzumun bazi bolgelerine
kimyasal peeling sarti, insallah yakin zamanda peelingime kavuscam
Çok sevindim tatlım güle güle kullan uzun vade etkileri çok daha hoş olacak
Tatlım bak o arkadaşı yine defalarca uyardım zaten peeling uygulaması yaptırıp arkasından kendisi bastıra bastıra tca uygularsa karşılaşacağı sonuç başka ne olabilirdi ki?
O başlıkta ve zaten benim başlığımda uyarılarımı yine görebilirsin.
Uyarılarımın dışına çıkarak tca uygulaması yapıp sonra dönüp tca bana iyi gelmedi denmesine ısrarla karşıyım!
O ürünlere para dökmene gerek yok tatlım, çünkü o eczanede sözde cilt analizi yapan kızlar zaten o önerdikleri ürünlerin elemanları.
Sebamed in yeşil sabunu al ve bununla cilt temizliğine devam et zaten 1 aya kalmaz cildindeki düzelmeyle iyice keyfin yerine gelir.
Tatlım evigen'de %0.06 oranınsa saf e vitamini varsa ve bunun karşısında %97.6 saf e vitamini varsa sence hangisini kullanmak daha iyi olur
Elbette saf e vitaminini kullanmalıyız artık
Tatlım cildin bu kadar kuruysa laktik asit iyice kurutur cildini :26:
Yine keyifle okuduğum mesajlardan biri oldu tatlım aynen devam et öpüyorum
Hadi bakalım gelişmelerini keyifle takip edeceğim tatlım, allah kavuştursun gel peeling geeeel geeel geeel