-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.381
saç dökülmesi için hangi hapı kullanıyorsunuz ve iyi geliyormu acaba
Çok iyi çıkartıyor. Arkasından da üşenmezsem sabunla yıkıyorum yada gülsuyuyla temizliyorum. O zaman cesurveguzel sadece göz makyajını isterse söylediğim gibi temizleyip, ardında bb kapatıcı kullanıyormuş, yüzünü bu sabunlarla temizleyebilirmi? Böylece gözlerindeki zeytinyağıyla temizlediği makyajın kalan kalıntılarıda sabunla gitmiş olur.
saç dökülmesi için hangi hapı kullanıyorsunuz ve iyi geliyormu acaba
ilk önce yağın i,çeriğine bakyım baktım yılan yağı deyince hemen vazgeçtim zaten
se burda söylayince yılan yağı diye birşeyin olmadığını valla haklısın kme güvenceğimizi
şaşırdık eskiden olsa hemen alırdım hani ilaca gelince priorin kullanıyorun herkes 2 3 ay sonra etkiyi
görürüsün demişti ama benim 1 ayımı tamamladım daha 2. haftada etkilerini gördüm tam 1 ay oldu
ve sasçlarım resmen kalınlaştı tararken gelen 2 3tel saça baktım kökleri inanılmaz kalınlaşmış tekrar alıcam kesinlıkle 4
yıl boşuna beklemişim .cidden çok işe yarıyoooo canım diştan bi yere kadar bakım yapyosunuz içten önemli olan
ve saçları bir parlatıyo ve yatıştıryo yumuşacık oldu öyle böyle değil
dün itibariyle ilk ozon yağı ve diğer yağ uygulamalarımı yaptım.bu yöntemlerin doğal olması içimi rahatlatıyor.umarım sonuçları da olumlu olur....
evet pahalı ama dört yıldır ddöküle döküle saç kalmadı kafamda doktoramı gitmedin vitamin mi kullanmadın
burdakileide denedim yok yok banamısın demedi lanet bi doğum kontrol hapıyka başladı herşey resman
kafamın yarısı açık başka çarem vitamin aldığmdada iştah bi okadar açılıyo ve lilo aldım anlicanız başka çarem yok
bende okadar para vermyi istemyorum ama napyım doğum kontrol haplarını kullanırken çok dikkatli olun
cildim kuru cansız renk degişimleri var ve alın bölgemde isilik gibi kabarıklıklar var kılcal damar çatlamaları da vaşladı ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim
arkadaşlar çok tşk ederim bende ozaman zeytinyağıyla gözlerimi sileyim sabunlada diğerlerini çıkarırım bende çok sabun var zaten tarçınlı zeytinli lavantalı killi :) gözlerimi sabunla çıkarmak istemiyorum çok kurutmamalı göz hassas çünki doğal yağlarını kaybedebilir.
ya bu ozon ya çok kötü kokuyor burnumun direği kırıldı.bu yağı sürüp biraz beklettikten sonra yıkasak olmuyor mu? illa sabaha kadar kalması mı lazım...
canım ya bu kayısı kreminin üstünde e vitaminli yazıyor bilemedim ki ne kadar ampul ekleyeyim :26: 3 çok fazla olmaz mı zaten cildim çok yağlı iyice parlamasın çok rahatsız oluyorum o görüntüden
Canim ben yaklasik 1,5 haftadir duzenli bir sekilde pirinc kepegi yagini geceleri surup yatiyorum sabah uyandigimda cildim cok guzel oluyor parlak ama suan anlamadigim bir nedenden dolayi butun suratim sivilce tarlasina dondu acayip kasiniyor.( pirinc kepegi yaginin antioksidan etkisi cokmus acaba sivilceleri ondan mi kusturdu
Tatlım tabii yoğun kokacak o diğer sözde ozon yağları gibi değil o ürün.
Yanlış hatırlamıyorsan 120 saat civarında has zeytinyağı ozon gazına tabi tutuluyor.
İlk zamanlar bende çok zorlandım ama zamanla alıştım, sende alışırsın.
Cildinde ne kadar uzun süre kalırsa o kadar iyi
Tatlım onların oranı pek yüksek değil kafan karışmasın 2 tane ekle.
Gece yüzünü yıkadıktan sonra 2 bezelye tanesi kadar kremi al ve tüm yüzüne masajla yedir hemen emer zaten, çok fazla sürmediğin sürece parlama yapmaz
Tatlım korkma katkısız bu bitkisel yağlar ve bu yüzden sivilceye sebep olmaz.
Hepimizin hormon dengesi regl dönemi öncesi, regl zamanında ve sonrasında ciddi oranda değişiklik gösteriyor, bu sebeplerden biri olabilir.
Cilt temizliğini neyle, nasıl ve ne sıklıkla yapıyorsun?
Beslenme düzenide önemlidir abur cubur tüketimi de etkiler vs vs
Tatlım korkma katkısız bu bitkisel yağlar ve bu yüzden sivilceye sebep olmaz.
Hepimizin hormon dengesi regl dönemi öncesi, regl zamanında ve sonrasında ciddi oranda değişiklik gösteriyor, bu sebeplerden biri olabilir.
Cilt temizliğini neyle, nasıl ve ne sıklıkla yapıyorsun?
Beslenme düzenide önemlidir abur cubur tüketimi de etkiler vs vs
dün çok sürdüm herhalde yağ karışımı bugün parıl parıl parladımgece yüzümü sebamedle yıkadım nemlendirici sürmedim yağ karışımını sürüp uyudum sabah kalktım
tekrar sebamedle yıkadım nemlendirici sürdüm sonra yanlış uygulamıyorum dimi :26:
Evet regl dönemindeyim canım ondanda olabilir.. Cilt temizliğimi ya sabunla yapıyorum yada body shop'un yüz temizleme köpüğüyle her akşam ikisindn biriyle yıkarım muhakkak. Arada birde watsonsta satılan kil maskelerinden alıp yapıyorum o kadar canım birde her gece işte bu pirinç kepeği yağını sürüyorum
mrb ladysubaru bende kara üzüm çekirdeği yağı nar çekirdeği yağı ve pirinç kepeği yağı karışımını uygulamak istiyorum ama pirinç kepeği yağının yerine başka hangi yağı kullanabilirim ??
Tatlım bence hiç kullanma onu inan kullandım işe yaradı şöyle oldu böyle oldu diyeni hiç görmedim.mrb laydsubaru bişey sormak istiyorum.hiç roller uyguladınmı yada bilgin varmı önce ve sonra ne kullanmalıyız acaba.uygulamadan sonra e vitamin kapsül sürsek zarar verirmi.kararsız kaldım....