Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Merhaba..
Ladycim bendeki bu pütürler ne zaman gider acaba? Çok tedirgin olmaya başladım ay birde biraz kaşınıyor..
Korkuyorummmm
Sınavın içinde başarılar dilerim,inşallah çok güzel geçer..

Onu da bir sonraki siparişimde vereyim tatlım .Senin ok verdiğin her ürünü alasım var
Bloguna göz atcam birazdan.
Canım bu yağlarının hepsini oda sıcaklığında saklacağınız değil mi .
Bir tek shea butter ve ozon yağını buzdolabında saklıyorum .

Tca olaylarına pek bulaşmak istemiyorum aslında cildim o kadar hassas ki ,dokunduğum yer kızarıyor hemen .
Sınavında bol sanş canım

Ürünlerim bugün elime ulaştı canım annem almış kargomu .
Shea butter ben ellerim ve de ayaklarım için kullanıyorum .

Son düzenleme:
Merhaba..
Ladycim bendeki bu pütürler ne zaman gider acaba? Çok tedirgin olmaya başladım ay birde biraz kaşınıyor..
Korkuyorummmm
Sınavın içinde başarılar dilerim,inşallah çok güzel geçer..

Tatlım merhaba. Kaşıntının sebebi işte o pütürlerin yakında gidecek olması tedirgin olma sorun yok yani
Çoook teşekkür ederim

Aslında pek ışık almayan bir çekmece yada dolapta muhafaza ederseniz daha iyi olur.
Shea butter ı buzdolabına koymana gerek yok tatlım diğer yağlarının yanında durabilir

Shea butter+ mango yağı ve içine bir miktar ruj ekleyince dudak bakımı daha keyifli hale geldi.
Dudaklarını dolgunlaştırmak isteyenler 5-6 damla Tarçın Yağı ekleyebilir
Güzel dilekleriniz için çook teşekkür ederim

Son düzenleme:
ben burda paylaşılan mecit efendi kremlerini alıp uyguladım ama benim cildimi nemlendirmedi
yeterli gelmedi yanakları kuru olan arkadaşların bilgisi olsun
bende yatarken kkullanıyorum

ben burda paylaşılan mecit efendi kremlerini alıp uyguladım ama benim cildimi nemlendirmedi

İşte ciltten cilde değişiyor, yorumunuzu tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Peki ne sıklıkta kullandınız? Sadece gece mi kullandınız?
Ayrıca melisa veya fesleğen kremi sanırım size daha çok uygun

Tarçın yağını aktardan almamız gerekecek galiba. Kirpik için hindistan cevizi, hint yağını karıştırdım ama gece sürmeyi unuttum.

Son düzenleme:

Tarçın yağını aktardan almamız gerekecek galiba. Kirpik için hindistan cevizi, hint yağını karıştırdım ama gece sürmeyi unuttum.

Dur acele etme, tarçın yağını en orjinal katkısız halde nereden temin edebilirsiniz birazcık araştırayım

Canım bölgesel fazlalıklar için lahana yağını öneriyorlar :26: en katkısız hangisidir sen biliyor musun ben pek anlamıyorum .

Bölgesel fazlalıklar spor ve diyet birleşimi haricinde yağlar, çaylar, kapsüller gibi şeylerle giderilemez tatlım.
Bir spor salonuna yazılıp bölgesel olarak spor yapmanı öneririm ve elbette bol su içmeni de

Canım o ikisini yapıyorum zaten :26: ek olarak süreyim demiştim neyse .

Bu arada boabab yağını dün anneciğimle sürüp ,öyle yattık .Şimdilik birşey söylemek için çok erken tabii :) ilerleyen zamanlarda yazarım.

LadySubarucıgım ama ozon yağı bebeğim benim .Ondanki değişimi ,rahatlama hissiyatını hiçbir yağ vermiyor gibi .

Senin en fovori ürünün nedir :)

O zaman spora başlamadan önce biberiye yağı sür tatlım ama tek olarak değil mesela bir parça zeytin yağı yada susam yağı ile karıştırıp sür sonra sporuna başla
Ozon favorilerim arasında mesela ama ayıramam ki hepsini pek seviyorum

merhaba ladysubaru....

ben de bu konunun uzaktan takipçisiydim yağlarımı alana kadar :) tek eksiğim nar çekirdeği yağı ama o da olmayıversin,,annemin iyice asabı bozuldu evdeki yağ şişelerinden :) yüze ayrı saça ayrı,,bitkiler vs derken evi aktara çevirdim diye kızıyo olsun sayende çok faydalı karışımlar öğrendim ve iyi geldiğine inanıyorum teşekkür ederim..

LA ya biraz daha gülsuyu ekleyerek kullanılabilir hale getirdim 2 gün oldu bi sabah bi akşam sürüyorum ve yüzüm hala parlıyor bu parlaklığı seviyorum:)
Pütür pütür bi görüntü yok deride sertleşme yok.
Önceden olsa 2 gün kullanıp bırakırdım ve sadece akşamları sürürdim çünkü 2. günü daha sabahtan başlardı yüzüm sertleşip pütürleşmeye ama şimdi gayet normal.Bi süre böyle kullanmayı düşünüyorum belki böyle sonuç alırım :)
Yağlar konusuna gelince bana bi faydası olmadı aylardır aynı yerde saydım fakat elimdeki yağlar bitene kadar yine kullanmaya devam edicem.
Krem içine e vitamini koyma işinide bıraktım elimde 3 ampul kaldı onları sade olarak denemek istiyorum ama bi ampül fazla gelir yarım kullansam şişenin ağzı açık kalıcak nasıl kullanıcam bilmiyorum.
Bi fikri olan varmı ?

e vitaminini şırıngaya çekebilirsin. İstediğin kadarını kullanırsın, böylece hava da almamış olur.

Merhaba bayanlar..
Emzirirken göğüs çatlağımı bir tek medacassol krem geçirmişti çok şey denememe rağmen..Sonra temiz bir kaba biraz medacassol ve birazda bepanthen koydum iyice karıştırdıktan sonra 2 akşamdır sürüyorum sadece akşamları 1 kere ama yüzümdeki pütürler gitti.Bugün de deneyeceğim.Sonraki gün laktik asitime başlayabilir miyim Ladycim?Yoksa biraz daha mı ara vereyim?Ya da pütürlerin gitmesi yeterli mi? :26:Bir sürü ürün beni bekliyor kullanmam için sabırsızlanıyorum

Bastırmadan sürdüğün sürece tahriş olmaz cildin tatlım ama eninde sonunda pul pul soyulup bir miktar pütürlenir. Laktik asitli toniğin laktik asit oranı yüksekse cildini ince ince soylar.
Laktik asit oranınızı az tutarsanız cildi soymaz sadece cildi dinç ve parlak tutar.
Şırınganın içine çek tatlım arkadaşında söylediği gibi
Yağların etki etmemesi çok garip benim yüzümü ay parçasına çevirip rengini sabitleyen, bakımını yapan yağlar bunlar. (nar çekirdeği ve pirinç kepeği yağı)
Masaj yaparak uygulayıp cildine yediriyorsun değil mi ?

Canım bir iki gün daha sabret sonra başla kullanmaya cildin toparlasın iyice.
Ve içine 2-3 yemek kaşığı gül suyu ilave etmeni ve cildine bastırmadan sürmeni eklemeliyim ki cildin tekrar tahriş olmasın

Kızlar ben bu kilin kıvamını hiç tutturamıyorum ya...:44:

http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...i-parfumleri-kullananlar-37.html#post25467562
Kıvamını burada yazdığıma göre ayarlayabilirsin

Merhaba, bir sorum olacaktı LadySubaru. Sanırım özel günüm yaklaştığı içinde 2-3 sivilcem çıktı. Bu cilde laktik asitli tonik uygulayabilir miyim?

Ben artık soyulmasından ziyade parlasın istiyorum:)
Bugün hafif pütürlenme başladı ama önceki gibi değil varla yok arasında hafif bi soyulmada var:)
Biraz daha gülsuyu eklemeyi düşünüyorum açıkçası :)
Ve malesef yağların etkisi olmadı azimle sürdüm ve masajda yaptım ama olsun bitene kadar yağlar devam yinede:)
Bu arada pure beautynin gündüz kremini almak istiyorum bi fikri olan varmı :)

Ben artık soyulmasından ziyade parlasın istiyorum:)
Bugün hafif pütürlenme başladı ama önceki gibi değil varla yok arasında hafif bi soyulmada var:)
Biraz daha gülsuyu eklemeyi düşünüyorum açıkçası :)
Ve malesef yağların etkisi olmadı azimle sürdüm ve masajda yaptım ama olsun bitene kadar yağlar devam yinede:)
Bu arada pure beautynin gündüz kremini almak istiyorum bi fikri olan varmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…