- 20 Eylül 2011
- 4.480
- 1.844
-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.221
Biraz sabır tatlım, geldiğinde mesaj at bana yardımcı olacağım
Bende teşekkür ediyorum
Leke giderme özelliği değilde kimyasal içeriği az olduğu için öneriyorum o kayısı kremini ama favorim elbette fesleğen kremi ve melisa kremi
Sivilce izleri ve lekeleri için hem cildin beslenmesi açısından da nar çekirdeği yağı + pirinç kepeği yağını tavsiye ederim.
Lekeler yoğunsa laktik asitli tonik yapabilir yada tca uygulayabilirsin
Online görmüşken seni sorayım canımBu boabab yağı neden bu kadar pahalı ?
Alacağım ama öylesi kararsızım ki .
Biri sürüde yağım var :26: ona sıra gelmemesinden de korkuyorum .
Sadece kahve telvesi yeterli tatlım zaten diğer bakımlarıda yapıyorsunuz.
Çok geçmiş olsun 15-20 gün önce bende aynı şekilde bademciklerimden şikayetçiydim ceviz kadar olmuşlardı:2:
İlaç alıyorsun değil mi? Dinle, düzenli kullan ilaçlarını ve bol sıvı tüket özellikle su ve taze sıkılmış meyve suyu
Ben de aynen senin gibi düşünüyordumBir sürü yağım var hem fiyat açısından pahalı olarak duruyordu..Geçen indirim vardı çok merak da edip duruyordum, sipariş geçtim ,bu sabah
elime ulaştı..Tek kelime muhteşem bir yağ
Sürer sürmez cildinde bıraktığı izlenimi gözlemliyorsun..İlk kullanımda bile bu fiyatı hakkettiği kanısına vardım :)
Tüm yağları bir kenara bıraktım ,düzenli olarak bunu kullanacağım..:)Tavsiye ederim size de:)
Sen kaça aldın canım ? şu an 32 civarı galiba
Ozon yağından daha mı güzel ? bir de nasıl uyguluyorsun onu ? göz altı dahil her tarafa sürüp , yatacak mıyız ? botoks etkisi mi yaratıyor
Macadamia Yağı, at kestanesi yağlarınıda acayip merak ediyorum .
Online görmüşken seni sorayım canımBu boabab yağı neden bu kadar pahalı ?
Alacağım ama öylesi kararsızım ki .
Biri sürüde yağım var :26: ona sıra gelmemesinden de korkuyorum .
Supersin canim, iyice plan yapariz bakima baslarim doner donmez. Yaza kadar cillop gibi okurum evelallah
Ben de aynen senin gibi düşünüyordumBir sürü yağım var hem fiyat açısından pahalı olarak duruyordu..Geçen indirim vardı çok merak da edip duruyordum, sipariş geçtim ,bu sabah
elime ulaştı..Tek kelime muhteşem bir yağ
Sürer sürmez cildinde bıraktığı izlenimi gözlemliyorsun..İlk kullanımda bile bu fiyatı hakkettiği kanısına vardım :)
Tüm yağları bir kenara bıraktım ,düzenli olarak bunu kullanacağım..:)Tavsiye ederim size de:)
Sen kaça aldın canım ? şu an 32 civarı galiba
Ozon yağından daha mı güzel ? bir de nasıl uyguluyorsun onu ? göz altı dahil her tarafa sürüp , yatacak mıyız ? botoks etkisi mi yaratıyor
Macadamia Yağı, at kestanesi yağlarınıda acayip merak ediyorum .
Bende teşekkür ediyorum
Leke giderme özelliği değilde kimyasal içeriği az olduğu için öneriyorum o kayısı kremini ama favorim elbette fesleğen kremi ve melisa kremi
Sivilce izleri ve lekeleri için hem cildin beslenmesi açısından da nar çekirdeği yağı + pirinç kepeği yağını tavsiye ederim.
Lekeler yoğunsa laktik asitli tonik yapabilir yada tca uygulayabilirsin
ARKADAŞLAR RESİM KOYABİLİRMİSİNİZ GÖRMEK İSTİYORUZ GELİŞMELERİ..
eminim ben gibi merak eden daha bir çok arkadaşımız vardır..öncesi sonrası resimler olsa
çok iyi olur.
aradaki yazıları okumadığım için son gelişmeleri kaçırdım sanırım fesleğen ve melisa kremlerini duymamıştım onlar daha etkiliyse onları alırım tabikide
laktik asitli tonik ve tca bunlar hakkında pek bilgim yok bunları satınmı alıcam çok sordum ama:26:
Yok canımCanım önce elinizdekileri kullanın, sonra dönüp bana lady bu işe yaramadı demeyin.
Baobab yağı diğer yağlardan farklı bir yağ çünkü; A,C,D,E,F vitaminlerini, beta-karoten, amino asitler ve tartarik asit içeriyor...
Süper emiliyor ve cilt yağlı kalmadan güzel bir parlaklığa kavuşuyor bende çok seviyorum baobab yağını
:
Canım ben 24 kasım indiriminde almıştım.Faturada 26.99+kdv yazıyor..Sanırım 30'a yakın geliyor..
Ben ozon yağını kullandım.2 kutu..Genelde cildimde sivilce falan olduğunda onları kurutuyordu..
Macadamia yağı da var..Onu da genelde saçlarımı yıkadıktan sonra nemli saça uygulamada kullanıyorum..Benim saçlar genelde kuruduktan sonra kabardığı için bu yağ çok iyi geliyor..Kabaraıklığı alıyor saça parlaklık veriyor..Cilde pek kullanmadımbir kaç kez sürmüşümdür..
Bu baobab yağını 3 damla tüm cildime yedirdim göz altı çevresi dahil...Cildim yağ'ı hemen emdi ve 10 dakika kadar sonra ışıl ışıl oldu cildim..Şimdi bakıyorum yaklaşık 4-5 saat geçmiş kullanalı..evet botoks etkisi var cildim de...Herzamankinde daha canlı duruyor cildim...
Birazdan kirpik,kaç bakımı ve dudak bakımı için olan tariflerini hazırlayacağım :)
Yok canımanca senin kulaklarını cınlatırız biz sen olmasan bu muhteşem yağlarla tanışamazdım galiba .
Baobab ısmarladım dün ve de kara üzüm çekirdiğini
Ozon yağıda benim cildime baya bir canlılık kattı .Ömrümün sonuna kadar kullanabileceğim yağlardan birisidir o .
Macadamia saç için mi kullanıyormuş :26: ben göz altı şişliğine iyi geliyor sanmıştım .
Peki canım 10 dk mı cildimizde tutacağız yoksa gece sürüp ,gündüz mü yıkayacağız cildimizi .
Dudak ,saç ve kirpik için neler kullanıyorsun ?
Yok canımanca senin kulaklarını cınlatırız biz sen olmasan bu muhteşem yağlarla tanışamazdım galiba .
Baobab ısmarladım dün ve de kara üzüm çekirdiğini
Ozon yağıda benim cildime baya bir canlılık kattı .Ömrümün sonuna kadar kullanabileceğim yağlardan birisidir o .
Macadamia saç için mi kullanıyormuş :26: ben göz altı şişliğine iyi geliyor sanmıştım .
Peki canım 10 dk mı cildimizde tutacağız yoksa gece sürüp ,gündüz mü yıkayacağız cildimizi .
Dudak ,saç ve kirpik için neler kullanıyorsun ?
Sınavın yaklaştı galiba. Ama yinede tek tek cevaplıyorsun sorularımızı teşekkürler. :) Sınavın da başarılar. :) Saçıma hindistan cevizi yağı iyi geliyor çok azda macadamia eklemiştim içine, ama macadamia yağını tek başına da deneyeceğim saçıma. Macadamiayı yüz için almıştım. Bloğundaki yazıyı tekrar okudum, gerçekten saç içinde yararları çok iyi.
Bugün dahil 17 gün var...
Çok teşekkür ederim duanızı eksik etmeyin olur mu?
Şu uzmanlık belgemi alsamda kurtulsam, sinir geldi yahu:2:
Yüzüne de ara sıra uygula, saça etkisi kadar ciltteki etkisini ben çok seviyorum
Tavsiye için teşekkürler.Çok mantıklı geldi,bugün nemlendirici niyetine bepanten krem ve evigen kapsül alıp karıştırmayı düşünüyorum.zaten akşamları da mutlaka kayısı çekirdeği yağıyla yüzümü siler öyle yatarım.hodan yağını duymamıştım ama üzüm çekirdeği yağı almayı düşünüyordum.tekrar teşekkür ederim.
Pahalı kozmetiklere bir dünya para ödememize gerek yok bence,doğal bakımlar hepsinden daha etkili.
Ben zaten resim eklemiştim konuya ama diğer arkadaşlarımızda isterlerse ekleyebilirler, konu genel başlığına gidip benim konumun yanındaki ataç işaretine tıkladığınızda resimleri görebilirsiniz
Şu kayısı yağı çok faydalı biliyoruz da etkisi cildinize nasıl oluyor, cildinizin bi resmini çekip koysanız da biz de etkisini görmüş olsak keşke. Öyle yakından teninizin sağlığını görebileceğimiz bir foto işte.... yaşınıza ramen cildiniz nasıl yani?
Hangisini yüzüme uygulayayım hindistan cevizini yağını mı? Macadamiayı pirinç kepeği ve nar'ı sürerken göz altıma uyguluyorum ama hindistan cevizi yağını denemedim hala. Macadamiayı yüzümde hep kullanırım çünkü bütün yüze uygulanabiliyormuş.
2 şişe 20'lik laktik asit siparişi verdim. Hemen bitiyor yetmiyor. Onun için 2 şişe aldım. ...
Gerçekten çabuk bitiyor, ben de benzer bir mantıkla %40lık aldım, 2 kat gül suyu ekleyip seyreltmiş olacağım kendi çapımda %20ye. :)
Diğer yağlarda-kremlerde-herşeyde gözüm var ama şimdilik bu kadar yeter. Allah'tan annem de kullanıyor da sponsorum o oldu.