Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Merhaba, bir sorum olacaktı LadySubaru. Sanırım özel günüm yaklaştığı içinde 2-3 sivilcem çıktı. Bu cilde laktik asitli tonik uygulayabilir miyim?

Uygulayabilirsiniz:KK34:

Ben artık soyulmasından ziyade parlasın istiyorum:)
Bugün hafif pütürlenme başladı ama önceki gibi değil varla yok arasında hafif bi soyulmada var:)
Biraz daha gülsuyu eklemeyi düşünüyorum açıkçası :)
Ve malesef yağların etkisi olmadı azimle sürdüm ve masajda yaptım ama olsun bitene kadar yağlar devam yinede:)
Bu arada pure beautynin gündüz kremini almak istiyorum bi fikri olan varmı :)

Parlama istiyorsan sadece gül suyu miktarını yükseltmen laktik asit oranını düşürmen yeterli olur.:KK34:
Diyorum ya yağlar işe yaramadı kısmını hala anlayabilmiş değilim, renk tonunu sabitler, cildi aydınlatır, masaj yaparak sürdüğün için yağların barındırdığı yağ asitleri cilt dokunda mutlaka değişime sebep olur...:44:

laktik asiti nerden bulabılırız aceba..bıde bende kayısı cekırdeği yağı biberiye yağı jajoba yağı var ne şekılde değerlendırebılırım...

laktik asiti nerden bulabılırız aceba..bıde bende kayısı cekırdeği yağı biberiye yağı jajoba yağı var ne şekılde değerlendırebılırım...

Bu konuda marka belirtmek yasak olduğu için şu konum size yardımcı olacaktır:KK9::KK16::KK34:

http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html

Kayısı ve jajobayı saç bakımında kullanabilirsiniz.
Biberiye yağını da cildinize masaj yaparak uygulayın özellikle bacak, basen, karın gibi bölgelerde sıkılaştırıcı etkisi olduğunu okumuştum.

LA dan sonra yüzümdeki pütürler 1-1,5 hafta kadar sürdü.. tamamı soyulduğunda elime yumuşacık geliyo yüzüm.. kullanmaya devam ettikçe sıkılaşma olacak diye ümit ediyorum...
bu yağlardan hazırlamış ancak üşengeçlik edip kullanmamıştım :KK50:
geceleri mi sürecektik canım bunları? her gece mi ?
bir de LA toniğinden sonra krem yerine bu yağları süreceğiz doğru sıralama bu mudur ?

LA dan sonra yüzümdeki pütürler 1-1,5 hafta kadar sürdü.. tamamı soyulduğunda elime yumuşacık geliyo yüzüm.. kullanmaya devam ettikçe sıkılaşma olacak diye ümit ediyorum...
bu yağlardan hazırlamış ancak üşengeçlik edip kullanmamıştım :KK50:
geceleri mi sürecektik canım bunları? her gece mi ?
bir de LA toniğinden sonra krem yerine bu yağları süreceğiz doğru sıralama bu mudur ?

Sıkılaşma derken daha dinç, dokusu soyulmadan dolayı düzelmiş hale gelecek yanlış anlaşılmasın:KK34:
Unutmayın yağ doku bağ doku yada kas doku üstünde laktik asitin pek etkisi olamaz ama cildi soyup daha sağlıklı hale getirir.
Doğrudur toniğini sürdükten sonra 15dk kadar sonra yağlarını sürüp masaj ile yedirebilirisin cildine, laktik asitli tonik kullandıktan sonra nemlendirici krem kullanmayı önermiyorum.

Sıkılaşma derken daha dinç, dokusu soyulmadan dolayı düzelmiş hale gelecek yanlış anlaşılmasın:KK34:
Unutmayın yağ doku bağ doku yada kas doku üstünde laktik asitin pek etkisi olamaz ama cildi soyup daha sağlıklı hale getirir.
Doğrudur toniğini sürdükten sonra 15dk kadar sonra yağlarını sürüp masaj ile yedirebilirisin cildine, laktik asitli tonik kullandıktan sonra nemlendirici krem kullanmayı önermiyorum.

nasıl yani laktik asitli tonikten sonra yüzüme güneş kremi yada melisa- fesleğen kremi sürmüyor muyuz, ben o şekilde yaptım hep..
sıkılaşmadan kaastım gülsuyunun zaten bi etkisi değil mi cildi sıkılaştırmak yoksa estetik olmuş gibi değil ama belki gözeneklerin küçülmesi söz konusu olamaz mı ?

nasıl yani laktik asitli tonikten sonra yüzüme güneş kremi yada melisa- fesleğen kremi sürmüyor muyuz, ben o şekilde yaptım hep..
sıkılaşmadan kaastım gülsuyunun zaten bi etkisi değil mi cildi sıkılaştırmak yoksa estetik olmuş gibi değil ama belki gözeneklerin küçülmesi söz konusu olamaz mı ?

Tatlım cilde sıkılık hissi veriyor ama dediğim gibi sıkılık yağ doku, bağ doku, kas doku gibi dokular ile alakalıdır.
Yüzey gerginliği ayrı bir durum bunu laktik asitli tonik sağlar elbette:KK34:
Gözeneklerin küçülmesine gelince evet küçülecek, cildi soydukça alttan gelen taze genişlememiş gözeneklerin bakımı daim olacak, destek olacak.
Ama açık olan gözenekleri sıkıştırdığını iddia eden hiçbir ürüne inanmayın olamaz böyle bişey.
Cilt soyulur, deforme olmamış gözenekleri sivilce ve benzeri problemler ile açılmamış dokuyu laktik asitli tonik destekler ve korur.
Laktik asitli toniği gece kullanıyorsak güneş kremi yada nemlendirici gereksiz zaten laktik asit kendi başına pek iyi bir nemlendirici.
Gündüz kullanımda laktik asitli toniğin sürdükten sonra güneş kremi kesinlikle kullanılmalı ihtiyaç duyulursa üstüne de nemlendirici:KK54:
Kısaca cildinizin ihtiyaç durumuna göre sizler belirleyeceksiniz:KK16:

LadySubaru merhaba benim cildim karma ve gözeneklerim var kayısı çekirdeği sabununu aldım kremini aldım ve içine e vitaminini kırdım nemlendiricim süper oldu teşekkür ederim ama şu gözeneklerime ne yapacam hafif kılcal damarlarım belli ama en çok gözeneklerim beni rahatsız ediyor şimdiden teşekkürler

Canım bir iki gün daha sabret sonra başla kullanmaya cildin toparlasın iyice.
Ve içine 2-3 yemek kaşığı gül suyu ilave etmeni ve cildine bastırmadan sürmeni eklemeliyim ki cildin tekrar tahriş olmasın:KK54:

Canım bugün başlıyorum o zaman.Sana konu dışı bir şey soracağım ama..:26:Söz konusu yağların dışında saç bakım yağı aldım ben o yağdan kirpiklerime sürsem olmaz mı?
İçindekiler;
Hint Yağı(%40)
Shea Butter(%15)
Zeytin Yağı (%10)
Fındık Yağı(%10)
Susam Yağı(%10)
Badem Yağı(%10)
Çam Terebentin(%4,5)
Menthol(%0,5)

Teşekkür ederim Ladycimm
:KK16::KK54:

LadySubaru merhaba benim cildim karma ve gözeneklerim var kayısı çekirdeği sabununu aldım kremini aldım ve içine e vitaminini kırdım nemlendiricim süper oldu teşekkür ederim ama şu gözeneklerime ne yapacam hafif kılcal damarlarım belli ama en çok gözeneklerim beni rahatsız ediyor şimdiden teşekkürler

Laktik asitli tonik yapabilirsin yada en net çözüm tca peeling yapıp cildini soyarak genişlemiş gözeneklerden kurtulabilirsin:KK34:

Canım bugün başlıyorum o zaman.Sana konu dışı bir şey soracağım ama..:26:Söz konusu yağların dışında saç bakım yağı aldım ben o yağdan kirpiklerime sürsem olmaz mı?
İçindekiler;
Hint Yağı(%40)
Shea Butter(%15)
Zeytin Yağı (%10)
Fındık Yağı(%10)
Susam Yağı(%10)
Badem Yağı(%10)
Çam Terebentin(%4,5)
Menthol(%0,5)

Teşekkür ederim Ladycimm
:KK16::KK54:

Kullanabilirsin tatlım ama içinde olan mentolden dolayı kaçarsa biraz gözlerini yakabilir, dikkatli kullan:KK9:

selamlar,

sayfaları biraz okudum ama pek bişey anlayamadım. başım ağrıyor, onun etkisi sanırım.
aslında sinir oluyorum, herşey yazarken gelip soru soran tiplere ama aynı şeyi şimdi ben yapıcam.
özür dileyerek soruyorum:
benim gözeneklerim var. ilk sayfada verdiğin 3 tariften birini mi uygulayacağım ?
kusura bakmayın lütfen...

selamlar,

sayfaları biraz okudum ama pek bişey anlayamadım. başım ağrıyor, onun etkisi sanırım.
aslında sinir oluyorum, herşey yazarken gelip soru soran tiplere ama aynı şeyi şimdi ben yapıcam.
özür dileyerek soruyorum:
benim gözeneklerim var. ilk sayfada verdiğin 3 tariften birini mi uygulayacağım ?
kusura bakmayın lütfen...

Bende inanılmaz yorgun ve hastayım inanın bende bu halde ne diyeceğimi bilemedim.
Yarın tekrar konuşalım mı?:2:
Hem siz sorunlarınızı yazarsınız hem ben daha sağlıklı cevaplar veririm.

Bende inanılmaz yorgun ve hastayım inanın bende bu halde ne diyeceğimi bilemedim.
Yarın tekrar konuşalım mı?:2:
Hem siz sorunlarınızı yazarsınız hem ben daha sağlıklı cevaplar veririm.

çok geçmiş olsun.
yüzümdeki gözenekler iyice açılmış durumda. delik delik duruyor yüzüm.
maden suyu ve gül suyu denedim , olmadı.
sonra sizin tariflerinizi gördüm ama anlayamadım.
bir öneride bulunursanız çok makbule geçecek..
kendinizi iyi hissettiğiniz zaman cevaplayabilirsiniz,acelesi yok.

çok geçmiş olsun.
yüzümdeki gözenekler iyice açılmış durumda. delik delik duruyor yüzüm.
maden suyu ve gül suyu denedim , olmadı.
sonra sizin tariflerinizi gördüm ama anlayamadım.
bir öneride bulunursanız çok makbule geçecek..
kendinizi iyi hissettiğiniz zaman cevaplayabilirsiniz,acelesi yok.

Teşekkür ederim.
Açılmış gözenekler için laktik asitli tonik yada tca peeling yapıp soymanızı tavsiye ederim.
Daha sonrasında önerdiğim yağlar ile geceleri masaj yapıp diğer gözeneklerin açılmasını engellersiniz.
Bitkisel yağların içerdikleri yağ asitleri ciltte gerginlik unsuru yaratır:KK34:

Teşekkür ederim.
Açılmış gözenekler için laktik asitli tonik yada tca peeling yapıp soymanızı tavsiye ederim.
Daha sonrasında önerdiğim yağlar ile geceleri masaj yapıp diğer gözeneklerin açılmasını engellersiniz.
Bitkisel yağların içerdikleri yağ asitleri ciltte gerginlik unsuru yaratır:KK34:

deneyeceğim. teşekkürler:nazar:

ladymmm ozon yağını yüzüne ve göz çevrene nasıl sürüyorsun tatlım pamukla mı direk elinlemi biraz katı çünkü ozon. bi de shea butter saçta nasıl kullanılıyor biliyormusun saçta çok memnunlar yumuşatıyormuş biliyormusun nasıl kullanıldığını?

ladymmm ozon yağını yüzüne ve göz çevrene nasıl sürüyorsun tatlım pamukla mı direk elinlemi biraz katı çünkü ozon. bi de shea butter saçta nasıl kullanılıyor biliyormusun saçta çok memnunlar yumuşatıyormuş biliyormusun nasıl kullanıldığını?

Çay kaşığının ucuyla yetecek miktarda ozon yağını çıkartıp, parmak uçlarımla sürüyorum tatlım. Parmağına aldığında yada cildine sürmeye başladığında sıvı kıvama geçiyor parmakların ve cildin ısısıyla:KK34:

Saç uçlarıma yetecek miktarda (genelde 1-2 çay kaşığı kadar) shea butter ı benmari usulü eritip saç boylarıma yedirip ertesi sabah yıkıyorum. Birazda hindistan cevizi yağı eklersen çok hoş olur:KK16:

Çay kaşığının ucuyla yetecek miktarda ozon yağını çıkartıp, parmak uçlarımla sürüyorum tatlım. Parmağına aldığında yada cildine sürmeye başladığında sıvı kıvama geçiyor parmakların ve cildin ısısıyla:KK34:

Saç uçlarıma yetecek miktarda (genelde 1-2 çay kaşığı kadar) shea butter ı benmari usulü eritip saç boylarıma yedirip ertesi sabah yıkıyorum. Birazda hindistan cevizi yağı eklersen çok hoş olur:KK16:

Hindistan cevizi yağıyla karıştırınca yumuşacık yapıyor saçları. Bende shea butter ve hindistan cevizi yağını karıştırıyorum. Ama hindistan cevizi yağı tek başına da çok iyi. :KK70:

canım tekrardan meraba bi kaç sayfa önce yazmıştım
malesef sayfaların tümünü okuyamadım henüz okumaya çalışıyorum
o yüzden böyle bişey sorulduysa şimdiden affet ama yardımına ihtiyacım var gerçekten :KK14:
ilk sfda kil maskesi tarifin vardı ben bunu gül suyuyla yapıp bir süre kullandım haftada bir
cildim fazlasıyla hassas bu arada şu an kılcal damar problemiyle uğraşıyorum bundan dolayı olabilir mi bi bilgin varmı yada sende böyle bi etki yaptımı?
konuyla alakasız sanırım ama kullandığın için epey bi bilgin var yardımcı olursan çok mutlu olucam:KK31:

canım tekrardan meraba bi kaç sayfa önce yazmıştım
malesef sayfaların tümünü okuyamadım henüz okumaya çalışıyorum
o yüzden böyle bişey sorulduysa şimdiden affet ama yardımına ihtiyacım var gerçekten :KK14:
ilk sfda kil maskesi tarifin vardı ben bunu gül suyuyla yapıp bir süre kullandım haftada bir
cildim fazlasıyla hassas bu arada şu an kılcal damar problemiyle uğraşıyorum bundan dolayı olabilir mi bi bilgin varmı yada sende böyle bi etki yaptımı?
konuyla alakasız sanırım ama kullandığın için epey bi bilgin var yardımcı olursan çok mutlu olucam:KK31:

Merhaba tatlım haftada 1 defa kil maskesi yapmak cildi yormaz yada hassas hale getirmez.
Ki kullandığın gül suyu ve kil şu an piyasanın en iyi kalitedeki ürünlerinden biri:KK34:
Kullandığın başka birşey hassasiyet yaratmış olabilir.

X