Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Hindistan cevizi yağıyla karıştırınca yumuşacık yapıyor saçları. Bende shea butter ve hindistan cevizi yağını karıştırıyorum. Ama hindistan cevizi yağı tek başına da çok iyi.

Merhaba,ben henüz saçıma uygulayamadım üşengeçlikten sanırım.Ben yüzüme kullandım hindistan cevizi yağını,yüzüm çok kuru fakat alın bölgem daha da kuru ve uyguladığımda müthiş derecede yumuşaklık oluştu sevdim yani ben

Hindistan cevizi yağını yüzüme uygulayacağım ama şu an elimde ozon yağı var ve diğer yağlar, bunları hep kullanırım zaten cilt rengini dengelediği için. Hindistan cevizi yağını çizgilerin olduğu kısma uygulayabilirim. Lady Subaru'da hindistan cevizinin yüzde gerçekten iyi etkisi olduğunu söylemişti. Gelişmeleri yazarsan sevinirim. Toniğimden çok memnunum, herkesin kullanmasını tavsiye ederim ama cildine uygun oranlarda.

Ama birde macadamia var eee ben hangisine karar vereceğim.

Toniğimi kullanıyorum şu ara,sürdüğümde yüzüm çok hoş görünüyor çillerim azalmış yüzüm pasparlak görünüyor.Hoşuma gidiyor.Nar çekirdeği yağını ve pirinç kepeği yağını birleştirdim.Yağları da sürdüğümde çok hoş hissediyorum ama sabah kalktığımda sanki yüzümü kirli hissediyorum.Böyle siyah noktalar oluşmuş gibi,ama yüzümü yıkadığımda geçiyor tabi ki..Açıkcası nar çekirdeği yağı da kokusu çok ağır geliyor bana.Bazen de hindistan cevizi yağını sürüyorum o da müthiş yumuşattı benim cildim çok kurudur.Eğer kırışıklığa iyi geliyorsa dudak üstüne de sürebilir miyim?Dudağımın üstü sanki bir iki çizgi oluşmuş gibi hissediyorum. Madamia yağına geçmedim ama en çok ozon yağını merak ediyorum.Bu yağlarım bitsin sonrasında ozon yağı alacağım.Şimdi sürekli değiştirmenin bir yararı olacağını sanmıyorum.Ancak bir ürünü düzenli bir şekilde kullanırsak ondan faydalanırız diye düşünüyorum.O yüzden şimdi toniğime ve yağ karışımımı süreceğim sadece haftada bir kez hindistan yağını,2 haftada birde Türk kahvesinden peling yada kil karışımından maske yapacağım kendime,yada bal ve limon karışımımı. Şimdilik böyle listem..Umarım güzel etkileri de gözle görülür olur..

Benim nar çekirdeği ve pirinç kepeği yarıya inince karıştırmayı düşünüyorum ama hala yarıya inmedi. Ben de sabah kalktığımda cildime dokunuyorum yumuşacık pürüzsüz oluyor. Özellikle toniği kullandıktan sonra daha pürüzsüzleşti. Ben yüzümü gülsuyuyla toniklemeye başladığımdan beri çillerimin görünümü daha azaldı ama yazın artıyor. Lady Subaru'nun arkadaşının kırışıklıklarına iyi gelmiş ama ben hindistan cevizini yüzüme kullanmadım daha, ona yer kalmadı. Saçımı yumuşacık yaptığına göre cildimi de yumuşacık yapar. Göz altına ve alnıma macadamia tüm yüzüme de pirinç kepeği ve nar çekirdeğini sürüyorum. Ozon yağını 1-2 gün, pirinç ve nar'ı 1 gün o şekilde kullanıyorum, dediğin gibi, düzenli kullanmamız gerekiyor ki etkisini görelim. Tabii ki sabahları güneş koruyucumu kullanıyorum, gün içinde ihtiyaç duydukça fesleğen kremiyle nemlendiriyorum, önümüzdeki yaz çok çoğalmaz herhalde çillerim ama ben çillerimin birazı kalsın istiyorum. Ben yüzüme yağları sürerken fazla masaj yapamıyorum, biraz hassaslaşıyor, sanki ellerimde iğne var gibi batıyor, özellikle ozon yağını sürerken. Cilt tipimden kaynaklanıyor galiba.

Son düzenleme:

Uzun vade etkileri daha daha hoşuna gidecek
Nar çekirdeğinin kokusunu umursamamaya çalış içindeki yağ asitleri çok faydalı masaj yaparak cildine yedir
Macadamia yağını, ozon yağını, hindistan cevizi yağını ciltte bölge ayırmaksızın uygulayabilirsin ve ürünleri düzenli kullanma konusuna kesinlikle katılıyorum etkisi düzenli kullanımda çıkıyor

Laktik asitli tonik kullanırken cildine sitrik asit (limon) uygulama tatlım, bal uygula ama limon olmasın tahriş edebilir.

Size katılıyorum güneş kremi yaz-kış eksik etmemeliyiz.Cildi koruyamadıktan sonra bu bakımlarında manası kalmıyor ne yazık ki..Ben masaj yaparken öyle bir etki hissetmiyorum da,ben masaj yapamıyorum bebeğimden dolayı çok fazla vaktim yok bazen yatağımda masajımı yapıyorum napimm sonra öylece uyuya dalıyorum..Hihihihihhi
Laydimm çok teşekkür ederim..Her defasında hızır gibi yetişiyorsun.Bal ve limon karışımını toniğe başlamadan önce denemiştim nasıl yumuşatmıştı bak bunu dediğin iyi oldu bal limon karışımın tonikle birlikte denemem,tahrişler uzak olsun bizden... Aminn

Leydicim topıgını okuyorum işten fırsat buldukca..bir uzman bıle bu kadar bılgıye sahıp degıldır diye düşünüyorum..
Sana bir sorum olacaktı benim alnımda ve göz kenarımda ufacık cizgiler mevcut.yaşım 36..cilt bakımcıları cilt yaşımı genç goryorlar.lakin benim amacım artık oluşumu engellemek.senden ricam ne gibi işlemlerden geçmem lazımm..birde dr.murad urunleri etkilimidir.

Tşkler şimdiden.

Merhaba tatlım. murad ın ürünlerini hiç kullanmadım bu sebepten yorum yapamıyorum ama neden önce doğal bakım denemiyorsun.
Mesela nar çekirdeği yağı+ pirinç kepeği yağı+ kara üzüm çekirdeği gibi
Tüm yüze ve göz çevrene ozon yağı ve hindistan cevizi yağıda tavsiye ederim.
Hepsinin ciltte güzel sonuçları var, gece uyumadan önce masaj yapar sabah cildini yıkarsın, denemeni tavsiye ederim

Arkadaşlar yağlar masaj yaparak nasıl sürüyorsunuz :26: örnek bir video ya da resim gösterirseniz çok iyi olur .
Bir de masaj kaç dk. sürmeli .

Murad ürünleri çok pahalı. Fiyatları tekrar bakayım dedim. Bir kırışıklık azaltıcı 460 lira. Bizim ozon yağımız, hindistan, macadamia vs... yağlarımızı toplasak bu kadar tutmaz. Hemde doğal, aktardan alırsak tabii içine ne deniliyor du Lady Subaru petrol türevi olan maddeye, unuttum o maddeden katıyorlar.
Peelingleride 130 lira. Kil kullanmak daha ucuz yada türk kahvesi telvesi.

Son düzenleme:

çok sağol canım benm yardımcı olduğun için
kil maskesini bırakmayı düşünüyodum ama haklısın
bi krem kullanmıştım belkide bu yüzden oldu onu tamamen bıraktım zaten
kayısılı krem almayı düşünüyorum birde at kestanesi yağı kılcal damarlarım için
bu yağ hakkında bi bilgin varmı tatlım kremleride varmış onlardan mı alsam kararsız kaldım :26:

ladym öncelikle şunu belirtiym çok şekersin,ve devam ediym ben 46 yaşındayım cildim karma ve gözenekler çok açık ondan dolayı madurum seni takipteyim fakat ne kullanacağımı anlayamadım bana yardımcı olursan ben ve ben yaştaki teyzeler,sana dua ederiz ,cevap içinşimdiden teşe3kür ederim öpüyorum

çok tşkler canımmm...

Peki burundaki gözenekleri en iyi sıkıştıran formulunuz nedir?

Bence ozon yağı kullan gözeneklere daha iyi gelir hem dolaşımı arttırdığı için kılcal damarlarına da iyi gelir bir taşla iki kuş vururuz

Çok teşekkür ederim...
Öncelikle cildin yenilenmesi için tca peeling yapmanızı öneririm, ölü deriyi atalım ki bakımlar cilt altına daha çok işlesin
Tca peeling i bende cilt yenileme amaçlı kullanıyorum, çil, leke gibi sorunları olan arkadaşlarımızda kullanıyor.
Uygulamayı aşağıya ekleyeceğim linkteki konu başlığımda adım adım tarif ettim, aynen uygularsanız ilk adımı atmış oluruz
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html

Kocaman kocaman sevgiyle öpüyorum
çok tşkler canımmm...
Peki burundaki gözenekleri en iyi sıkıştıran formulunuz nedir?

Öncelikle sana da tca öneririm tatlım at ölü deriyi gitsin.
Sonra nar çekirdeği+ pirinç kepeği+ kara üzüm çekirdeği ile masaj yaparak içindeki yağ asitleri sayesinde cilde sıkılık ve dinçlik kazandırırız

Solid parfüm kutuları çok işime yaradı. Çantada fesleğen kremi kutusu biraz yer kaplıyor. Bende 2 tane solid parfüm kutusunu yıkadım. Birisine evigen eklediğim fesleğen kremimi, diğerine de yine evigen eklediğim koruyucu kremimi koydum. Shea butter zaten küçük kutusu vardı, büyük kutudan küçüğe takviye ediyorum daha rahat taşıyorum. :)
Bir ara macadamia yağını göz altlarıma sürüp aynı gün pirinç ve narı sürüyordum. Şimdi ayırdım. Bir gün macadamia, bir gün pirinç ve nar çekirdeği karışımı bir günde ozon yağı. 4 damla yağ yetmiyor bu aralar yüzüme bende dün 6 damla sürdüm. Boynuma da uyguluyorum çünkü

Son düzenleme:

LADICIM SEN TAM BIR KITAP GIBISIN..NEYMİŞ s...kayalarrr...i...oğulları gıbıı...bence senı televizyona çıkarmak lazım...

Tavsiyelerin için çok teşekkürler özellikle kahve telvesini unutmuşken senin sayende hatırladım çok ihtiyacım olduğu bir zamanda yardımıma koştuu ..

Yalnız Vitaminleri direkt cilde uygulamak konusunda tereddütlüyüm.. Ben kullanıyordum ve faydasınıda görüyordum..Cilt uzmanı doktora sordum kansere yol açacağını ve kesinlikle direk cilde kullanılmamasını söyledi.. Ama bıraktım bilgin olsun canım enazından vitamin konusunu bir uzmana danışabilirsiniz.

LADICIM SEN TAM BIR KITAP GIBISIN..NEYMİŞ s...kayalarrr...i...oğulları gıbıı...bence senı televizyona çıkarmak lazım...

aman aman ben sizlere yardimci olabileyim yeter bana

Hangisini denesemki simdi

Cildiniz hangisine ihtiyac duyuyorsa onu

Merak etme tatlim vitamin kansere falan sebep olmaz. Su cilt hekimlerinin sacma sapan atip tutmalarina ayrica sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…