Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Tamam o zaman şimdi oldu. Lütfen oranı düşük hazırla bu seferde tca yaptın unutma bu sebeple laktik asitli tonik daha çok etki edecek (yanma hissi, pullanma...)

canım zaten ben bastırmadan sürüyorum, yani pamukla bile değil 2 parmağğımla sürüyorum toniği..
cildim pul pul dökülüyor.. fesleğen kremi ii geldi biraz, shea var ya içinde ondan sanırım.. pazar günü tonikten hiç sürmedim.. bu sabah sürdüm tekrar.. bugün çoğu pullar dökülüyor, umarım cildime iyi gelir.. bişey sormak istiyorum buna ne kadar devam etmek gerekiyor? yani cildin soyulması, pullanmaların geçmesi ve yenilenmesi süreci uzun mu? benim hemencecik döküldü gibi, yine pul pul ama olsun inş iyi geliirrr..
ben dediğin gibi gülsuyunu biraz arttırayım bakalım inş..

Ladycim merhaba..
Yardımına ihtiyacım var..Mesajlarında bana bahsettiğin halde aklımdan çıkmış ve bir an uygulama sonucu şuan sanki yüzüm pütür pütür oldu.Kaş yapayım derken gözümümü çıkarttım ne Ben önerdiğin gibi laktik asiti yaptım neredeyse 1 hafta kadar gayette memnundum. Sabahları sanki yüzüm ay gibi parlıyordu.Ama hafta sonu boş bir anıma denk gelince evdeki peelingimi yaptım ve de yüz temizleme jeli ile yıkadım.Bunu uyarmıştın sonrasında hatırladım dedim ya bir anlık gaflette bulundum ama sende bilirsin ki alışkanlıklardan kolay kolay vazgeçilemiyor.Şimdi de çok pişman ve üzgünüm .Çünkü yüzümde çok sorunum yoktu sadece çillerim vardı.Şimdi sanki yüzümün altından bir sivilce ordusu geliyor gibi hissediyorum.Kabarıklıklar oldu gibi.Kızarıklık yok ama..Aldığım yere mesaj attım böyle böyle diye.Biraz ara vermemi önerdiler.Sen ne önerirsin?Ne yapmalıyım sence?

Merhaba
forum kuralları gereği bazı konularda marka veremiyorum ve reklam gibi de algılanıyor ama sen markaya ulaşmışsın zaten

İşte laktik asitli toniğin lekeleri açması ciltte pul pul döküntü yapmasıyla oluyor
Senin için tamam dediğin noktada bırakabilirsin.

Aaah ah kızayım mı güleyim mi bilemedim, çok geçmiş olsun
Aslında o pütürler veya kabarıklıklar sivilce değil, cildin peeling ve yıkama jeli yüzünden tahriş olmuş, iyileşecek merak etme.
Fesleğen kremine devam et istersen geceleri bephantenede sürebilirsin, yüzünü artık kimyasal temizleyici ile yıkama ve tonik kullanımına ara ver.

Genel uyarı yapayım:
Arkadaşlar lütfen laktik asitli tonik kullanırken peeling ürünleri, kimyasal temizleyiciler, yüz yıkama jelleri vs kullanmayın. Ciltte tahrişe sebep olur.

Aaah ah kızayım mı güleyim mi bilemedim, çok geçmiş olsun
Aslında o pütürler veya kabarıklıklar sivilce değil, cildin peeling ve yıkama jeli yüzünden tahriş olmuş, iyileşecek merak etme.
Fesleğen kremine devam et istersen geceleri bephantenede sürebilirsin, yüzünü artık kimyasal temizleyici ile yıkama ve tonik kullanımına ara ver.

Genel uyarı yapayım:
Arkadaşlar lütfen laktik asitli tonik kullanırken peeling ürünleri, kimyasal temizleyiciler, yüz yıkama jelleri vs kullanmayın. Ciltte tahrişe sebep olur.
[/QUOTE]

Ne desen haklısın.Yüzüm yok bir şey demeye.Pütürler geçtiği zaman devam edeceğim bakımıma.O vakte kadar fesleğen kremi ve pepanthene devam edeceğim.Çok sağol Lady yardımların için.

Ne desen haklısın.Yüzüm yok bir şey demeye.Pütürler geçtiği zaman devam edeceğim bakımıma.O vakte kadar fesleğen kremi ve pepanthene devam edeceğim.Çok sağol Lady yardımların için.

Üzülme canım benim çok şükür geri dönüşü olmayan bir hata değil, bazen doğruyu bulmak için illa önce yanlışı test etmek gerekiyor
Sıkma canını öpüyorum

ya canım ciddi misin, ben de bu ölü deri hücresi kalksın diye ginsengli kil maskesi yapmıştım gülsuyu ile :26: onu da mı yapmayacaktık? yüzümü sabunla yıkıyorum, nar sabunu.. iyi ve yeterli midir?

Ne desen haklısın.Yüzüm yok bir şey demeye.Pütürler geçtiği zaman devam edeceğim bakımıma.O vakte kadar fesleğen kremi ve pepanthene devam edeceğim.Çok sağol Lady yardımların için.[/QUOTE]

benim toniğimde salisilik asit var
onu kullanmadan önce peeling yapıyorum
o da zararlı mı

Son düzenleme:

ya canım ciddi misin, ben de bu ölü deri hücresi kalksın diye ginsengli kil maskesi yapmıştım gülsuyu ile :26: onu da mı yapmayacaktık? yüzümü sabunla yıkıyorum, nar sabunu.. iyi ve yeterli midir?

Kil maskesi sorun yaratmaz ama ovalamamaya dikkat et cildini. Peeling kastım kese yapmamak ve tanecikli kozmetik tipte ürünler

Cildin elbette pullanmadan dolayı peelinge ihtiyacı var bunu zararsız şekilde şöyle çözüyorum;

Bir adet Türk Kahvesi içilir, telvesi bitene kadar göz altları ve göz çevresi dahil tüm yüze sürülür. Kuruduktan sonra parmak uçlarımız yardımıyla çok bastırmadan telve fazlasının ciltten dökülmesi sağlanır, cilt soğuk su ile durulanır.

Çok seveceğinize eminim haftada 2 defa yapabilirsiniz

bu akşam bu pullardan kurtulmak için kese mi yapsam ki diye düşünürken bunu okuduğum iyi oldu..
türk kahvesi içip sürelim o zaman, haftada bir de kil maskesini nazikçe sürebilirimm
teşekkürler canım

tariflerin okadar hoşuma gittiki hemen uygulamaya başlamam lazım
herzaman doğal şeylerden yanayımdır bide böyle kendine göre formuller geliştirmen süper takdir ettim seni ve tabi şimdiden teşekkür ediyorm
kayısı çekirdeği kremini almayı düşünüyorum sadece sanırım leke giderme özelliği var sivilce izlerm fena halde sence tek başına yeterli olurmu?
bide bu ara kılcal damarlarım belirginleşti bunun hakkında bi bilgin varmı napmamı önerirsin bu tarifler onada etki edermi

Ay bende 4 gozle Turkiyeye gidip,
lazim olan malzemeleri alsamda bakimima baslasam.
Cok sabirsizlaniyorum yaa

Biraz sabır tatlım, geldiğinde mesaj at bana yardımcı olacağım

Bende teşekkür ediyorum
Leke giderme özelliği değilde kimyasal içeriği az olduğu için öneriyorum o kayısı kremini ama favorim elbette fesleğen kremi ve melisa kremi
Sivilce izleri ve lekeleri için hem cildin beslenmesi açısından da nar çekirdeği yağı + pirinç kepeği yağını tavsiye ederim.
Lekeler yoğunsa laktik asitli tonik yapabilir yada tca uygulayabilirsin

Bir sorum olacak bu peeling ile ilgili. Sadece kahve telvesini mi süreceğiz yoksa içine bir şeyler de katmamız gerekir mi? Şunu da katarsanız faydasını görürsünüz diyebileceğin bir şey...
Tüm tonik, yağ vs karışımlarımı yaptım işte şimdi düzenli kullanmaya başlayacağım dedim ki bu kez hastalık tuttu yakamdan. Bademciklerim kocaman kocaman yatıyorum, öyle acıyorlar ki bugün biraz açabildim gözümü... İyileşsem de uygulasam artık... :18:

Sadece kahve telvesi yeterli tatlım zaten diğer bakımlarıda yapıyorsunuz.
Çok geçmiş olsun 15-20 gün önce bende aynı şekilde bademciklerimden şikayetçiydim ceviz kadar olmuşlardı:2:
İlaç alıyorsun değil mi? Dinle, düzenli kullan ilaçlarını ve bol sıvı tüket özellikle su ve taze sıkılmış meyve suyu

Online görmüşken seni sorayım canım Bu boabab yağı neden bu kadar pahalı ?
Alacağım ama öylesi kararsızım ki .

Biri sürüde yağım var :26: ona sıra gelmemesinden de korkuyorum .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…