Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
:KK9:Biraz sabır tatlım, geldiğinde mesaj at bana yardımcı olacağım:KK54:

Bende teşekkür ediyorum:KK17:
Leke giderme özelliği değilde kimyasal içeriği az olduğu için öneriyorum o kayısı kremini ama favorim elbette fesleğen kremi ve melisa kremi:KK16:
Sivilce izleri ve lekeleri için hem cildin beslenmesi açısından da nar çekirdeği yağı + pirinç kepeği yağını tavsiye ederim.
Lekeler yoğunsa laktik asitli tonik yapabilir yada tca uygulayabilirsin:KK54:

Supersin canim, iyice plan yapariz bakima baslarim doner donmez. Yaza kadar cillop gibi okurum evelallah :KK16:

Online görmüşken seni sorayım canım :KK16: Bu boabab yağı neden bu kadar pahalı ?
Alacağım ama öylesi kararsızım ki .

Biri sürüde yağım var :26: ona sıra gelmemesinden de korkuyorum .

Ben de aynen senin gibi düşünüyordum :KK17: Bir sürü yağım var hem fiyat açısından pahalı olarak duruyordu..Geçen indirim vardı çok merak da edip duruyordum, sipariş geçtim ,bu sabah
elime ulaştı..Tek kelime muhteşem bir yağ :KK16:
Sürer sürmez cildinde bıraktığı izlenimi gözlemliyorsun..İlk kullanımda bile bu fiyatı hakkettiği kanısına vardım :)
Tüm yağları bir kenara bıraktım ,düzenli olarak bunu kullanacağım..:)Tavsiye ederim size de:)

Sadece kahve telvesi yeterli tatlım zaten diğer bakımlarıda yapıyorsunuz.
Çok geçmiş olsun 15-20 gün önce bende aynı şekilde bademciklerimden şikayetçiydim ceviz kadar olmuşlardı:2:
İlaç alıyorsun değil mi? Dinle, düzenli kullan ilaçlarını ve bol sıvı tüket özellikle su ve taze sıkılmış meyve suyu:KK34:

Sağol canım... İhmal eder miyim hiç ilacımı :KK34: koca bir antibiyotik de olsa zorla yutuyorum. Şu geçsin de tekrar başlayacağım bakımlara, artık kendine gelmiş bir cilt istiyorum :KK16:

Ben de aynen senin gibi düşünüyordum :KK17: Bir sürü yağım var hem fiyat açısından pahalı olarak duruyordu..Geçen indirim vardı çok merak da edip duruyordum, sipariş geçtim ,bu sabah
Sürer sürmez cildinde bıraktığı izlenimi gözlemliyorsun..İlk kullanımda bile bu fiyatı hakkettiği kanısına vardım :)
Tüm yağları bir kenara bıraktım ,düzenli olarak bunu kullanacağım..:)Tavsiye ederim size de:)

Sen kaça aldın canım ? şu an 32 civarı galiba :KK50:
Ozon yağından daha mı güzel ? bir de nasıl uyguluyorsun onu ? göz altı dahil her tarafa sürüp , yatacak mıyız ? botoks etkisi mi yaratıyor :KK52:

Macadamia Yağı, at kestanesi yağlarınıda acayip merak ediyorum .

Ozon yağından daha mı güzel ? bir de nasıl uyguluyorsun onu ? göz altı dahil her tarafa sürüp , yatacak mıyız ? botoks etkisi mi yaratıyor :KK52:

Canım ben 24 kasım indiriminde almıştım.Faturada 26.99+kdv yazıyor..Sanırım 30'a yakın geliyor..
Ben ozon yağını kullandım.2 kutu..Genelde cildimde sivilce falan olduğunda onları kurutuyordu..
Macadamia yağı da var..Onu da genelde saçlarımı yıkadıktan sonra nemli saça uygulamada kullanıyorum..Benim saçlar genelde kuruduktan sonra kabardığı için bu yağ çok iyi geliyor..Kabaraıklığı alıyor saça parlaklık veriyor..Cilde pek kullanmadım :KK43:bir kaç kez sürmüşümdür..
Bu baobab yağını 3 damla tüm cildime yedirdim göz altı çevresi dahil...Cildim yağ'ı hemen emdi ve 10 dakika kadar sonra ışıl ışıl oldu cildim..Şimdi bakıyorum yaklaşık 4-5 saat geçmiş kullanalı..evet botoks etkisi var cildim de...Herzamankinde daha canlı duruyor cildim...
Birazdan kirpik,kaç bakımı ve dudak bakımı için olan tariflerini hazırlayacağım :)

Online görmüşken seni sorayım canım :KK16: Bu boabab yağı neden bu kadar pahalı ?
Alacağım ama öylesi kararsızım ki .

Biri sürüde yağım var :26: ona sıra gelmemesinden de korkuyorum .

:KK9: Canım önce elinizdekileri kullanın, sonra dönüp bana lady bu işe yaramadı demeyin.
Baobab yağı diğer yağlardan farklı bir yağ çünkü; A,C,D,E,F vitaminlerini, beta-karoten, amino asitler ve tartarik asit içeriyor...

Supersin canim, iyice plan yapariz bakima baslarim doner donmez. Yaza kadar cillop gibi okurum evelallah :KK16:

Tamamdır canım:KK34::KK16:

Süper emiliyor ve cilt yağlı kalmadan güzel bir parlaklığa kavuşuyor bende çok seviyorum baobab yağını:KK16:

Macadamia yağı çok güzel bir yağ, bu da çok hızlı emilip etkin nemlendiren yağlardan biri.
Blog sayfamda detaylı araştırma yazıları var bir çok bitkisel yağların, mutlaka okumanızı tavsiye ederim:KK34:

2 şişe 20'lik laktik asit siparişi verdim. Hemen bitiyor yetmiyor. Onun için 2 şişe aldım. Birde hint yağı aldım, kirpiklere sürmek için. :KK70: Baobab yağını ileride belki kullanırım, şu an elimdekileri kullanacağım. Elimdekiler Ozon yağı, pirinç kepeği yağı, nar çekirdeği yağı, macadamia yağı. Baobab yağının fiyatı çok gelirse, macadamia da işinizi görür demişlerdi. :KK70: Lady Subaru'nun bloğunda macadamia yağıyla ilgili çok güzel bilgiler var, arada açıp okuyorum. :KK70:
Bu arada ozon yağını sürekli kullanamam herhalde, buzluktan al, sür, birde kaşığa almakta zorlanıyorum, savaşıyorum yağla. Uzun iş, birde biraz ağır ama yararları güzel onun için katlanıyorum.

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR RESİM KOYABİLİRMİSİNİZ GÖRMEK İSTİYORUZ GELİŞMELERİ..
eminim ben gibi merak eden daha bir çok arkadaşımız vardır..öncesi sonrası resimler olsa
çok iyi olur.

Bende teşekkür ediyorum:KK17:
Leke giderme özelliği değilde kimyasal içeriği az olduğu için öneriyorum o kayısı kremini ama favorim elbette fesleğen kremi ve melisa kremi:KK16:
Sivilce izleri ve lekeleri için hem cildin beslenmesi açısından da nar çekirdeği yağı + pirinç kepeği yağını tavsiye ederim.
Lekeler yoğunsa laktik asitli tonik yapabilir yada tca uygulayabilirsin:KK54:

aradaki yazıları okumadığım için son gelişmeleri kaçırdım sanırım fesleğen ve melisa kremlerini duymamıştım onlar daha etkiliyse onları alırım tabikide :KK76:
laktik asitli tonik ve tca bunlar hakkında pek bilgim yok bunları satınmı alıcam çok sordum ama:26:

ARKADAŞLAR RESİM KOYABİLİRMİSİNİZ GÖRMEK İSTİYORUZ GELİŞMELERİ..
eminim ben gibi merak eden daha bir çok arkadaşımız vardır..öncesi sonrası resimler olsa
çok iyi olur.

Ben zaten resim eklemiştim konuya ama diğer arkadaşlarımızda isterlerse ekleyebilirler, konu genel başlığına gidip benim konumun yanındaki ataç işaretine tıkladığınızda resimleri görebilirsiniz:KK34:

aradaki yazıları okumadığım için son gelişmeleri kaçırdım sanırım fesleğen ve melisa kremlerini duymamıştım onlar daha etkiliyse onları alırım tabikide :KK76:
laktik asitli tonik ve tca bunlar hakkında pek bilgim yok bunları satınmı alıcam çok sordum ama:26:

Canım şöyle yapalım o zaman önce aşağıya linkini ekleyeceğim iki başlığı biraz incele öyle karar ver. Bu arada melisa veya fesleğen kremini pek seveceksin:KK34:

http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html

http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html

:KK9: Canım önce elinizdekileri kullanın, sonra dönüp bana lady bu işe yaramadı demeyin.
Baobab yağı diğer yağlardan farklı bir yağ çünkü; A,C,D,E,F vitaminlerini, beta-karoten, amino asitler ve tartarik asit içeriyor...

Süper emiliyor ve cilt yağlı kalmadan güzel bir parlaklığa kavuşuyor bende çok seviyorum baobab yağını:KK16:
:
Yok canım :KK16: anca senin kulaklarını cınlatırız biz :KK19: sen olmasan bu muhteşem yağlarla tanışamazdım galiba .
Baobab ısmarladım dün ve de kara üzüm çekirdiğini :KK31::KK31::KK31::KK31:

Canım ben 24 kasım indiriminde almıştım.Faturada 26.99+kdv yazıyor..Sanırım 30'a yakın geliyor..
Ben ozon yağını kullandım.2 kutu..Genelde cildimde sivilce falan olduğunda onları kurutuyordu..
Macadamia yağı da var..Onu da genelde saçlarımı yıkadıktan sonra nemli saça uygulamada kullanıyorum..Benim saçlar genelde kuruduktan sonra kabardığı için bu yağ çok iyi geliyor..Kabaraıklığı alıyor saça parlaklık veriyor..Cilde pek kullanmadım :KK43:bir kaç kez sürmüşümdür..
Bu baobab yağını 3 damla tüm cildime yedirdim göz altı çevresi dahil...Cildim yağ'ı hemen emdi ve 10 dakika kadar sonra ışıl ışıl oldu cildim..Şimdi bakıyorum yaklaşık 4-5 saat geçmiş kullanalı..evet botoks etkisi var cildim de...Herzamankinde daha canlı duruyor cildim...
Birazdan kirpik,kaç bakımı ve dudak bakımı için olan tariflerini hazırlayacağım :)

Ozon yağıda benim cildime baya bir canlılık kattı .Ömrümün sonuna kadar kullanabileceğim yağlardan birisidir o .

Macadamia saç için mi kullanıyormuş :26: ben göz altı şişliğine iyi geliyor sanmıştım .
Peki canım 10 dk mı cildimizde tutacağız yoksa gece sürüp ,gündüz mü yıkayacağız cildimizi .

Dudak ,saç ve kirpik için neler kullanıyorsun ?:KK56:

Yok canım :KK16: anca senin kulaklarını cınlatırız biz :KK19: sen olmasan bu muhteşem yağlarla tanışamazdım galiba .
Ozon yağıda benim cildime baya bir canlılık kattı .Ömrümün sonuna kadar kullanabileceğim yağlardan birisidir o .
Macadamia saç için mi kullanıyormuş :26: ben göz altı şişliğine iyi geliyor sanmıştım .
Peki canım 10 dk mı cildimizde tutacağız yoksa gece sürüp ,gündüz mü yıkayacağız cildimizi .

:KK9:güle güle kullanın canım benim bende diren81 in kulaklarını çınlatıyorum bende onun sayesinde tanıştım.:KK12:

Macadamia yağı yapısı insan vücudundaki yağa en yakın yağlardan birisi, göz altları, göz çevresi dahil tüm cilde ve saça kullanılabiliyor.
Ama saçta çok ilginç bir iddiaya sahip, detaylı yazısı blog adresimde var mutlaka okumalısın:KK34:
Yıkamana gerek yok bu yağıda gece sürüp uyuyabilirsin.

Bu arada aklıma gelmişken ekleyeyim ozon yağını tca uygulaması yaptıktan sonrada kullandım aklınızda olsun etkisi pek iyi:KK1:

Son düzenleme:
Sınavın yaklaştı galiba. Ama yinede tek tek cevaplıyorsun sorularımızı teşekkürler. :) Sınavın da başarılar. :) Saçıma hindistan cevizi yağı iyi geliyor çok azda macadamia eklemiştim içine, ama macadamia yağını tek başına da deneyeceğim saçıma. Macadamiayı yüz için almıştım. Bloğundaki yazıyı tekrar okudum, gerçekten saç içinde yararları çok iyi.

Son düzenleme:

Hayirli olsun cnm Baobab yagin..cidden cok seviceksin bu yagi :)kullanir kullanmaz cildine verdigi canliligi hemen gozlemleyeceksin :)
bu arada kirpiklere hint yagi kullaniyordum bu yag ile karisim vardi artik oyle kullanacagim Birde dudaklarima Shea butter kullaniyordum onada bu yagdan ekleiyormus onu da yaptim :)

Sınavın yaklaştı galiba. Ama yinede tek tek cevaplıyorsun sorularımızı teşekkürler. :) Sınavın da başarılar. :) Saçıma hindistan cevizi yağı iyi geliyor çok azda macadamia eklemiştim içine, ama macadamia yağını tek başına da deneyeceğim saçıma. Macadamiayı yüz için almıştım. Bloğundaki yazıyı tekrar okudum, gerçekten saç içinde yararları çok iyi.

:KK30:Bugün dahil 17 gün var...
Çok teşekkür ederim duanızı eksik etmeyin olur mu?
Şu uzmanlık belgemi alsamda kurtulsam, sinir geldi yahu:2:
Yüzüne de ara sıra uygula, saça etkisi kadar ciltteki etkisini ben çok seviyorum:KK16:

:KK30:Bugün dahil 17 gün var...
Çok teşekkür ederim duanızı eksik etmeyin olur mu?
Şu uzmanlık belgemi alsamda kurtulsam, sinir geldi yahu:2:
Yüzüne de ara sıra uygula, saça etkisi kadar ciltteki etkisini ben çok seviyorum:KK16:

Hangisini yüzüme uygulayayım hindistan cevizini yağını mı? Macadamiayı pirinç kepeği ve nar'ı sürerken göz altıma uyguluyorum ama hindistan cevizi yağını denemedim hala. Macadamiayı yüzümde hep kullanırım çünkü bütün yüze uygulanabiliyormuş.

Tavsiye için teşekkürler.Çok mantıklı geldi,bugün nemlendirici niyetine bepanten krem ve evigen kapsül alıp karıştırmayı düşünüyorum.zaten akşamları da mutlaka kayısı çekirdeği yağıyla yüzümü siler öyle yatarım.hodan yağını duymamıştım ama üzüm çekirdeği yağı almayı düşünüyordum.tekrar teşekkür ederim.
Pahalı kozmetiklere bir dünya para ödememize gerek yok bence,doğal bakımlar hepsinden daha etkili.

Şu kayısı yağı çok faydalı biliyoruz da etkisi cildinize nasıl oluyor, cildinizin bi resmini çekip koysanız da biz de etkisini görmüş olsak keşke. Öyle yakından teninizin sağlığını görebileceğimiz bir foto işte.... yaşınıza ramen cildiniz nasıl yani?

Ben zaten resim eklemiştim konuya ama diğer arkadaşlarımızda isterlerse ekleyebilirler, konu genel başlığına gidip benim konumun yanındaki ataç işaretine tıkladığınızda resimleri görebilirsiniz:KK34:

Şu kayısı yağı çok faydalı biliyoruz da etkisi cildinize nasıl oluyor, cildinizin bi resmini çekip koysanız da biz de etkisini görmüş olsak keşke. Öyle yakından teninizin sağlığını görebileceğimiz bir foto işte.... yaşınıza ramen cildiniz nasıl yani?

Bu yazdığınızın cevabını ben sabah 09:14'te zaten yazmışım acaba bunu dikkate alıp benim eklediğim resimlere baktınız mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...irebir-hala-kullaniyorum-62.html#post27510963

Ve lütfen insanları ''resim ekleyin'' gibi bir baskı altına almayın, eklenen resimlerin bir daha silinmediğini sizde bizim gibi biliyor olmalısınız ki eklemek istemeyen ve eklemeyen arkadaşları bu noktada ben çok iyi anlayabiliyorum...:KK34:

Hangisini yüzüme uygulayayım hindistan cevizini yağını mı? Macadamiayı pirinç kepeği ve nar'ı sürerken göz altıma uyguluyorum ama hindistan cevizi yağını denemedim hala. Macadamiayı yüzümde hep kullanırım çünkü bütün yüze uygulanabiliyormuş.

Hindistan cevizi yağı ve macadamia yağıda bütün yüze uygulanabiliyor tekrar belirtmiş olalım:KK9::KK34:

2 şişe 20'lik laktik asit siparişi verdim. Hemen bitiyor yetmiyor. Onun için 2 şişe aldım. ...

Gerçekten çabuk bitiyor, ben de benzer bir mantıkla %40lık aldım, 2 kat gül suyu ekleyip seyreltmiş olacağım kendi çapımda %20ye. :)
Diğer yağlarda-kremlerde-herşeyde gözüm var ama şimdilik bu kadar yeter. Allah'tan annem de kullanıyor da sponsorum o oldu. :KK1:

Gerçekten çabuk bitiyor, ben de benzer bir mantıkla %40lık aldım, 2 kat gül suyu ekleyip seyreltmiş olacağım kendi çapımda %20ye. :)
Diğer yağlarda-kremlerde-herşeyde gözüm var ama şimdilik bu kadar yeter. Allah'tan annem de kullanıyor da sponsorum o oldu. :KK1:

Daha mantıklı aslında daha ucuza gelir, bende bir dahaki sefere öyle alırım. Ama bu siparişte 20 tl'yi doldurmak için pek düşünemedim. 20 tl üstü alışverişte kargo ödemiyoruz diye. :) Hint yağımı da almış oldum. Hindistan cevizi yağıyla karıştırdım inşallah işe yarar.

X