- 29 Ağustos 2012
- 656
- 1
-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.181
Geldiğinde msj at tatlım yardımcı oluruz
Bence baobab daha iyi olurÇok güzel bir yağ, hızlı emilip yağlı görünüm bırakmıyor, sevdim
Sivilce tedavisi görüğünüz için tca öneremiyorum, cildiniz soyucu ilaç yada kimyasal peeling ile tedavi edilmeli. Kısaca yine doktor kontrolünde olmalısınız.
Elbette ekleyebilirsin tatlım
İşimle ilgili bir yetki belgesi sınavına hazırlandığım için yoğun zamanlar geçiriyorum, yorumları farketmeyebiliyorum çok özür:26:
Saf laktik asit kullanabilirsin, dene bakalım
hizli yanitiniz icin tsk ederim.
avene cok pahali oldugu icin bugun son kez kullandim kremini. gercekten 50 lira ve sadece 1 ay dayaniyor. o yuzden alternatif arayisi icindeyim.
sizce hangi gunluk kremi kullanmaliyim?
kil maskasini yapiyorum ama ayda bir :) cok tembelim.
maya maskesini de cok iyi oldugunu söylediler benim cildimi inanilmaz tahris etti.
Lady Subaru, gül suyu gözenekleri sıkılaştırıyordu değilmi, öyle duymuştum. Pahalı markalara para vermektense güvenilir bir yerden gül suyu alıp tonik olarak kullanmak daha iyi. Tonik olarak bende gülsuyu kullanıyorum. Şimdi laktik asitle gül suyu ve lavanta suyunu karıştırıyorum. Ama zaten benim gözenekler açık değil.
en kısa zamanda eklıyeyım o haldepekı goz cevresıne surmenın bır sakıncası yoktur degılmı yanı genelde cok dıkkat etmek lazım her seyı kullanamıyoruz ya o yuzden...tesekur ederım canım bu guzel paylasımın ıcın
Pullanması iyidir. Benimde pullanıyor sonra pürüzsüzleşiyor cildim. Ama yeni başlayanlar 20'lik kullanırsa daha iyi olur diyordu Lady Subaru. Kızarıklık olması, laktik asit oranının fazla olmasından olabilir. Lady Subaru daha iyi bilir tabii ki.Bende 20'lik laktik asit aldım. 20 ml. 20'lik laktik asite. 20 ml. gül suyu, 20 ml'de lavanta suyu ekledim.
Lady sana bişey sormak istiyorum..
şimdi ben gülsuyu ve %40lık laktiki karıştırdım, 2ye 1 oranında..
sürdüğümde yüzümü hafiften yakıyor ama sonra geçiyor zaten..
yanaklarım kabuk kabuk oldu, hani soğuktan yüzü insanın yanar da kabuklanır ya.. yanaklarımda o şekilde pullanmalar oldu, kremliyorum ama yetmiyor.. kızarıklık da oluyo tabii.. bu laktikin işe yaradığını ve o pullanmaların altından yeni taze cilt geleceğini mi gösterir yoksa bi yerdde yanlış mı yapıyorum :26:
Merhaba kızlar..
Ya ben % 10 luk almışım ..sonra biraz fazla koydum açıkcası korkttum dün başladım sürmeye biraz da fazla bastırdım kırmızılaştı ama yine sipariş vereceğim ekleyeceğim gül suyunun içine nereden baksan 40 ml lik gül suyu koydum.Yapmışken etkisi çok olsun bari.Korkunun ecele faydası yok.Tekrar sipariş edeceğim de %20lik alsam fazla mı gelir bu seferde? Eklesem hani..
gül suyu ile yapmanı tavsiye ederim, lavanta suyu ile yapıp kullanmışlığım da var ama en güzeli gül suyu bence
Eki Görüntüle 556330 Eki Görüntüle 556331
Yanıtın için teşekkür ederim.Bugün ihtiyacım olan ürünlerim geldi... Yalnız laktik asit 20 ml gelmiş, artık ben de gül suyunu da 20 ml kullanırım, yapacak bir şey yok. Birkaç sorum olacak... 30 ml la ve 30 ml g.suyuna yağlardan 5er damla konabilir demiştin. Şimdi benim la 20 ml olduğuna göre ne kadar koymalıyım yağları? Bir de ben toniği plastik şişeye koymak zorundayım, cam şişe bulamadım, asit kullanacağımız için bu sorun yaratır mı? Son olarak, şu an yosun sabunu kullanıyorum ama nar ve nane sabunu getirttim... Artık bir düzene oturtmak istiyorum bakımı... Bu bakımın yanında hangi sabunu önerirsin? Yosunu kullanmaya devam edeyim mi yoksa nane ya da nar sabununa mı geçeyim? Bu arada cilt tipim karma. Şimdiden teşekkürler. :)
Laktik asit önceden 30ml ambalajda satılıyordu o yüzden 30ml olarak yazmıştım tarifi.
10ml laktik asit 20ml gül suyu yağlar yine aynı ama eklemen şart değil yağları
İstediğin şişeye koyabilirsin sadece çok ışık ve ısı alan bir yerde muhafaza etme sorun olmaz.
aldığın sabunlar çok güzel seçim, her ikisini de dönüşümlü yada birini düzenli kullanabilirsin, sana kalmış
:) sayende LadySubaru... Tüm konuyu okudum bu sabun seçimlerini yapana kadarla'yı hep 1e 1 ölçü olarak okumuştum ama 1e 2 demişsin bu kez... İlk kez yapacağım için mi böyle olması gerekiyor?
Canım bazen cilt alışma süresinde ağır gelebiliyor, alışsın sonra bire bir yaparsınız cildin tepkisine göre
Merhaba
İzmir'de ki watsonslarda hala güneş koruyucu var bildiğim kadarıyla ürün raftan kaldırılmaz talep edin siz temin ederler, o şubede yoksa başka şubeye gidip bakın, isteyin:26:
Laktik asitli tonik ve nemlendirme aşamasından sonra elbette makyaj yapabilir sakınca yok ama bir süre sonra ciltte pullanma olup cilt ölü deri atacağı için fondöten ve kapatıcılar ciltte parçalı görünüme sebep olacaktır.
Laktik asitli toniğin kullanımı size kalmış kimi arkadaşlarımız gece ve gündüz olmak üzere 2 defa kullanıyor isterseniz sadece gece uyumadan önce kullanabilirsiniz yani.
Göz makyajınızı elbette yapın, sakınca yine yok.
Annemize çok selam ve saygılarımı iletin lütfen ellerinden öperim
Ben cilt yenileme amaçlı yapıyorum ama annenizde lekelenme fazla miktardaysa tca yapmanızı öneririm.
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html
:) Peki, o şekilde hazırladım toniği ve uygulamaya koyuldum... Zamanla cildimde bir gelişme kaydedeceğime inanıyorumGelişmeleri burada yazacağım.
Merhaba Lady, verdiğin bilgiler için çok çok teşekkürler. Bakımlara başladık, ürünlerden memnunuz şu an. Hatta 2. siparişi şimdiden vermeyi düşünüyoruz. :)
Benim gene sorularım var:
-Annemin lekelenmesi fazla olduğu için tca da yapmayı düşünüyoruz. Peki o zaman sadece en fazla 30 günde 1 olmak üzere tca mı yapacak? Deri yenilenince normal laktik asite devam edecek mi? Arada tca, arada %40lık laktik asitli tonik fazla mı gelir? Tca+ %20ye devam mı edelim?
- Saç dökülmesine karşı bakım yağını denemiş miydin, yorumların var mı gözümden kaçtı mı bilmiyorum.
Şimdiden teşekkürler
Tatlım sana bir sorum olucak?
Ben Laktik Asit'i ilk çıktığı zaman alıp kullandım..%20 lik şişeyi aynı oranda gül suyu ile karıştırıp kullandım.ama pek netice alamadım gibişimdi tekrar sipariş geçtim hazır indirimde diye ne var ne yok topladım:))Acaba bu sefer nasıl kullanayım?gene %20 lik aldım..40lık olanı alayım dedim ama TCA uygulaması yaptığım için açıkcası 40 lık fazla olur diye korktum:)
Teşekkürler..
merhaba lady subarı benim sorunum sivilce lekelerim o kadar dermatolağo gittim ama bir çözüm bulamadım dışardan bi sürü krem yazdı doktor on larıda aldım ama ne çare geçmiyor.cildim yağlı sivilce sorunum var ama yüzümde ahım şahım büyük iltihaplı sivilce çıkmaz.siyah noktalarım var nasıl kurtulabilirim bunlardan özellikle sivilce lekelerim ve sivilce çıkmaması için ne yapabilirim.bu arada cildime geceleri nemlendirici sürmem hiç alışkanlık etmedim acaba ondan kaynaklanırım mı cvbını bekliyrm cnm şimdiden tşkler...
Yaptığın toniğin tamamını ve düzenli kullandıysan sonuç alamaman ilginç olmuş. Ciltteki etkisi görülmeyecek gibi olmuyorki:44:
Oranını düşük yaparsın, çünkü tca kullandıktan sonra laktik asitli tonik epey yanma hissi veriyor cilde