Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Merhaba bayanlar..Ladysubaru bayadır topiciğini okuyorum ama yazma fırsatım olmamıştı..Ben laktik asit kullanmak istiyorum nasıl kullanmalıyım? Bunun için bana yardım edebilir misin?Tca gibi yüzümde soyma işlemi yapamam çok korkuyorum laktik asitin de bu yönde bir etkisi olduğunu öğrendim ama dediğim gibi pek de emin değilim..Lekelerim var gitmesi için uğraşıyorum gündüz güneş kremi gece de pirinç kepeği yapı kullanıyorum..Ya da verebileceğin başka öneri olursa beklerim,teşekkür ederim şimdiden..Hoşçakalınn..

Tatlım merhaba.
Tca ya da laktik asitli tonik kullanmakta korkulacak bir durum yok.
Aylardır kullanıyorum, kullanıyoruz. Dikkat edilmesi gerekenlere dikkat edildiği sürece problem yaşanmıyor...
Hazır tca ve laktik asit mevsimindeyiz kaçırmamanı öneririm en başta.
Pirinç kepeği, nar çekirdeği gibi cilt tonunu ve leke rengini açan yağlar kullanmaya devam et elbette ama sabır istiyor bunu unutma lütfen.

Tca uygulaması hakkında yazdıklarım şunlar
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html

@ladysubaru - turkiyede degilm belcikada ikamet ediyorum. turkiyedeki fiyatlari bilmiyorum ama burda dogal yaglar cok pahali ondan dedim iflas olurum diye :)

sebamed sabunu buldum ilk kez demin yuzumu yikadim bakalim :)

@ladysubaru - turkiyede degilm belcikada ikamet ediyorum. turkiyedeki fiyatlari bilmiyorum ama burda dogal yaglar cok pahali ondan dedim iflas olurum diye :)

sebamed sabunu buldum ilk kez demin yuzumu yikadim bakalim :)

Sebamed epey toparlar cildinizi umarım uygun fiyata soğuk pres yağda bulursunuz

bu yağlar hamilerlerde de kullanıla bilir mi acabab bi sorun teşkil eder mi?

''Pirinç kepeği, nar çekirdeği, macadamia, kara üzüm çekirdeği, hindistan cevizi yağı, kakao yağı, mango yağı, shea butter, baobab yağı, vs...''
Bu yukarıda saydıklarıma doğal ve katkısız oldukları için kullanabilirsiniz diyebilirim ama elbette kendi kullandığım marka için konuşabilirim çünkü hamile kuzenimde güvenle kullanıyor

Merhaba LadySubaru konuyu uzun zamandır ben de takip ediyorum. Artın düzenli uygulamaya gitmem gerek, bu nedenle bugün gerekli malzemelerin siparişini de verdim. Ancak bir konuda danışmak istiyorum. Laktik asitli toniği lavanta suyu ile mi yoksa gül suyu ile mi hazırlamalıyım? Hangisi daha iyi gelir cildime?

gül suyu ile yapmanı tavsiye ederim, lavanta suyu ile yapıp kullanmışlığım da var ama en güzeli gül suyu bence
ozon yagi nedir ki arkadaslar aklima o takildi ben onu belcikada nasil bulacagim

En az 110 saat ozon gazına tabi maruz bırakılmış jel kıvama geçmiş zeytin yağı tatlım.
Özellikle belirtiyorum sıvı ve akışkan değil, koyu jel kıvamda.
Ve derin dondurucuda muhafaza ediliyor, aşağıya eklediğim resimler en azından görünüşü hakkında fikir sahibi olmanıza yarar ama orada nasıl bulabilirsiniz bilemiyorum:26:

Tsk ederim canim, ben hollandada yasadigim icin lazim olan urunleri ancak bir ay sonra tatildeyken alabilirim.
Iyice bir liste yapmam lazim ama neyi nerde bulurum diye, vaktim kisitli cunku..

Canım nasılsın ?

Baobab yağı hakkında ne düşünüyorsun ? Son zamanlardaki favori ürünlerin neler

Gözaltı için karakafes otu yağı çıkartmışlar :) ay hangilerini alsam bilemedim .

merhaba
ben 1 haftadırlı takıp edıorum haftasonu da ılk sayfada yazdıkların hepsını aldım.
2009 yılında aknetrent kullandm 19 yasımda bıraz tedavı uzun surdu 6 ayken 8 aya cıkardım bı ay kontrole gıdememıstım. doktor sıvılce ızlerının gecmesı ıcınde baska bı ılac vermıstı hatırlamak bıle ıstemıorum yuzume yaptıgını .. sonrasındada gıtmedım tekrar kıl kullanıordum kaymak gbıydı kıle zeytınyagı koyuyordum sodayla yıkardım pembe yanaklar fılan 4 5 ay bole gıttı tekrar cıktı sıvılce ama olu hucrelerde coktu rezalettı !!! 8 ay gectı sıvılceyle suyla bol bol yıkadım gecırebıldım .. tabı hala sıvılce ızlerım . suan cok kuru aynı zamandada yaglı bole deısık bısı nere gıtsem olu hucrelerın var denıor ama duzenlı kıl maskemı uyguluorum tbı zeytınyaglı deıl ... senı kesfedene kdr sabahları 50 fktorluk korumayı surup cıkardım guya nemlendırecek ... ama nerde pul pul oluodu olu hucreler cıkıolardı. ısık vurunca sıvılce lekelerım cokuk delık gbı duruo ve kırmızılıkları bellı bana ne onerırsın !!!

nemlendırıcımı yenı almıstım kızlar o yuzden yenı bır seyler almak ıstemıyorum acaba normal kullandıgım nemlendırıcıme e vıtamını koysam nasıl sonuc alırım??yanı ıllakı burada belırılen kremler mı gerekıyo..:18:

Hu hu :)
Ama unutulmuş bu

Tsk ederim canim, ben hollandada yasadigim icin lazim olan urunleri ancak bir ay sonra tatildeyken alabilirim.
Iyice bir liste yapmam lazim ama neyi nerde bulurum diye, vaktim kisitli cunku..

Geldiğinde msj at tatlım yardımcı oluruz

Canım nasılsın ?Baobab yağı hakkında ne düşünüyorsun ? Son zamanlardaki favori ürünlerin neler
Gözaltı için karakafes otu yağı çıkartmışlar :) ay hangilerini alsam bilemedim .

Bence baobab daha iyi olur Çok güzel bir yağ, hızlı emilip yağlı görünüm bırakmıyor, sevdim

Sivilce tedavisi görüğünüz için tca öneremiyorum, cildiniz soyucu ilaç yada kimyasal peeling ile tedavi edilmeli. Kısaca yine doktor kontrolünde olmalısınız.

Elbette ekleyebilirsin tatlım

İşimle ilgili bir yetki belgesi sınavına hazırlandığım için yoğun zamanlar geçiriyorum, yorumları farketmeyebiliyorum çok özür:26:
Saf laktik asit kullanabilirsin, dene bakalım

Bugün paketim geldi, malzemeler hazır. Dışardan da E vitamini aldım, Watsons kış geldi diye güneş koruyucularını kaldırmış. Artık ona da bir çare bulup annemle yarın başlayacağız inşallah. :)

Sorularım şunlar, gözümden kaçtıysa özür dilerim şimdiden:

-Annem 50lerinde ve lekeleri fazla, doğal olarak fondöten-kapatıcı sürmeden yapamayacağını söyledi. Laktik asit-nemlendirme aşamasından sonra kapatıcı sürse, normal makyajını yapsa bir zararı olur mu? Lekelerin geçmesi zorlaşır mı?
- Laktik asiti sabah-akşam mı yapmalıyız, sadece akşam yapsak faydasını göremez miyiz?
- Göz makyajı yapmaya devam edebilir miyim, makyaj çıkarma amaçlı nane sabunu aldım ama gözümdeki de çıkarır mı, normal göz makyajı çıkarıcı kullanmaya devam edebilir miyim?

Merhaba
İzmir'de ki watsonslarda hala güneş koruyucu var bildiğim kadarıyla ürün raftan kaldırılmaz talep edin siz temin ederler, o şubede yoksa başka şubeye gidip bakın, isteyin:26:
Laktik asitli tonik ve nemlendirme aşamasından sonra elbette makyaj yapabilir sakınca yok ama bir süre sonra ciltte pullanma olup cilt ölü deri atacağı için fondöten ve kapatıcılar ciltte parçalı görünüme sebep olacaktır.
Laktik asitli toniğin kullanımı size kalmış kimi arkadaşlarımız gece ve gündüz olmak üzere 2 defa kullanıyor isterseniz sadece gece uyumadan önce kullanabilirsiniz yani.
Göz makyajınızı elbette yapın, sakınca yine yok.
Annemize çok selam ve saygılarımı iletin lütfen ellerinden öperim
Ben cilt yenileme amaçlı yapıyorum ama annenizde lekelenme fazla miktardaysa tca yapmanızı öneririm.

http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html

Ladysubaru merhaba umarim bana da yardimci olabilirsin.öncelikle konunu uzun zamandir takip ediyorum. ama cok farkli seyler var kafam acikcasi karisti. o yuzden en iyisi sana sormak :)

ben eczanede cilt analizi yaptirdigimda bana söylenen: karma cildimin oldugu. bundan önce ben hep kuru ciltler icin nemlendiriciler kullaniyordum. son 8 aydir karma ciltler icin avenin jelini,nemlendiricisini ve tonigini kullaniyorum. aslinda memnunum ama gözeneklerim cok acik. beni ciddi ciddi rahatsiz ediyor. yaptigim makyaj yakismiyor,maske gibi duruyor. gözeneklerim alnimda, burnumun etrafinda ve iraz da olsa yanaklarimda mevcut.
ara ara sivilcelenme oluyor (adetten önce ufak tefek...). senin bahsettigin yaglar, yagli ve karma ciltler icin gercekten kullanilabilir mi? sonucta yagli oldugu icin gözenekler aciliyor,sivilceler,siyah noktlar cikiyor.
bana ne önerirsin? tca peelingi yapmamda sakinca var midir?

simdiden tesekkür ederim...

O eczanelerdeki sözde analiz yapan uzmanlardan bariz nefret ediyorum. Tek dertleri avuç dolusu paralara ürün satmak

Bitkisel yağlar cildi yağlandırmaz, cilt yağlanması cildin yüksek miktarda sebum salgılaması demektir.
Cildiniz karma ve sivilceye meyilliyse kil maskesini hayatınızın parçası haline getirin. Haftada 1 defa, mutlaka yapın.
Tca pelling cildinizi yeniler, uygulama yaptıkça yani cilt soyuldukça yenilenir toparlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…