Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Çok özür diliyorum hayatım belirtmemişim:KK43:ben 2 hafta kadar kullanıp bırakmıştım bana pek etki etmiyor diye :26:
ben aynı ölçülerde gene yapıp bu sefer düzenli şekilde bitene kadar dikkatli şekilde kullanayım..
Çok teşekkür ederim cevabın için..

:KK9: Tamam o zaman şimdi oldu. Lütfen oranı düşük hazırla bu seferde tca yaptın unutma bu sebeple laktik asitli tonik daha çok etki edecek (yanma hissi, pullanma...):KK34:

Hanımlar cildimiz için argan yağının peşine düşmemizin sebebi içerdiği yüksek e vitamini değil mi?

Argan yağı öyle anlatıldığı gibi mucize bir yağ falan değil inanıp boşa para harcamayın!
Güzide Duran'ın cildi argan yağıyla falan değil kimyasal peeling uygulaması ile soyularak düzeltildi!

Yüksek oranda E vitamini içeren yağlarımız varken, eczaneden de e vitamini alabilirken, neden başka ülkelerin yağlarına ve içinde ne olduğunu bilmediğimiz yüksek vaatler yüksek fiyatlarla satılan nemlendirici, kırışıklık, sivilce önleyici kremlere dünyanın parasını verip üstüne sorunumuzu çözemiyoruz ki:KK4:

İki çözüm geliştirdim.:KK17::KK12:

1) Tüm cilt tiplerine uygun nemlendirici:

Cildinize uygun memnun olduğunuz nemlendiriciniz varsa içine 2-3 ampul evigen ( E vitaminidir eczaneden alabilirsiniz) ekleyin öyle kullanın.
Layd Subaru ben nemlendiricimden memnun değilim ne alacağım ne yapacağım? diyorsanız (Ben aktarda gördüğüm mecitefendi'nin ''kayısı çekirdeği kremi '' ve ''kara üzüm çekirdeği kremi''nden aldım. Eski nemlendirici kabımı güzelce dezenfekte edip iki kremden 1 er çorba kaşığı ekleyip 2 ampul evigeni ilave ettim oldu bana nemlendirici):nazar:

2) 1.Cilt besleyici lekeleri açıcı yağ karışımı :

''pirinç kepeği yağı + hodan yağı + nar çekirdeği yağı+ üzüm çekirdeği yağı'' ( buğday yağını çıkarıp 'pirinç kepeği yağı' kayısı çekirdeği yağını çıkartıp nar çekirdeği yağı ekledim):nazar:
bunları da başka bir şişede ''hodan yağını 3 kapak'', ''pirinç kepeği 2 kapak'' ve diğerlerini bir kapak koyarak başka bir şişede karıştırın düzenli olarak
(cildinizin ihtiyaç durumuna göre sizler belirleyebilirsiniz ben şu ara haftada 1 gece karışımı ve 1 gece nar çekirdeği 1 gece pirinç kepeği yağı sürüp yatıyorum ''elimdeki karışımın bitmesini bekliyorum yakında buğday yağını bırakıp 2 gece sadece pirinç kepeği yağı ile yapacağım, buğday yağı biraz yapışkan bir his bırakıyor, pirinç kepeği yağı buğday yağından daha üstün özelliklere sahip amaç leke rengi açmak ve cilt tonunu dengelemek'') gece temiz cilde masaj yaparak veya nemli pamuğa damlatarak sürüp yatın.

2. Cilt besleyici lekeleri açan Yağ karışımım (Artık bunu kullanıyorum):

Kara üzüm çekirdeği yağı, Nar çekirdeği yağı, Pirinç kepeği yağı, hepsinden 2şer kapak başka bir şişede karıştırdım haftada 2 gece uygulayıp uyuyorum

Ozon yağına başladım kızlar hem ciltteki dolaşımı hızlandırıyor hem lekelerde de etkili, özellikle göz altı morluklarından şikayeti olanlara tavsiyemdir, yorgunluğuda silip atıyor:21:

(Cildim karmadan yağlıya dönük yağ karışımları kullanmak ciltleri yağlandırmaz, kuru ciltleri daha çok besler):nazar:

Sabah yüzünüzü temizleyiciniz ile yıkayıp (Ben ''kükürtlü sabun, nane sabun, zencefil sabun, okaliptus sabunu, süt bal sabun''larımdan birini kullanıyorum
göz makyajı dahil çok güzel temizliyor cildimi aktarlarda mevcut) E vitamini ilave ettiğimiz nemlendiricinizi uygulayın 10 gün sonra değişim neymiş adım adım görün..:KK9:

Alacaklarımızın özeti:
E vitamini (evigen) ampulü (eczaneden)
Pirinç kepeği yağı
Nar çekirdeği yağı
Kara üzüm çekirdeği yağı
Kayısı çekirdeği kremi
Kara üzüm çekirdeği kremi
Hodan yağı
Kil

(Sıkışmış gözenekler duru aydınlık lekesiz pırıl pırıl bir cilt ki alnımdaki mimik kırışınığını ciddi şekilde azalttı ):nazar:

Kısaca yağ karışımı ile geceleri cildimizi besleyip, gündüzleri nemlendiricimizin içindeki e vitaminimizle günlük nem ve yenilenme ihtiyacını karşılıyoruz.
Kil maskesini de öneririm, ben haftada 1-2 defa yapıyorum.

Tarif 1: Bir çay bardağı suya 1 çay kaşığı lavanta eklenip 1dk kaynatılıp demlenmeye bırakılır.
1 Yemek kaşığı kile, pürüzsüz krema kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak demlenen lavanta suyu ilave edilir.
Cilde kalın bir tabaka halinde karışım bitene kadar üst üste sürülür, 10-15 dk sonra hafif kurumaya geçtiğinde yumuşak hareketlerle ovarak çıkartılır cilt ılık su ile durulanır.

Tarif 2: Bir çay bardağı suya 2-3 tomurcuk gül eklenip 1dk kaynatılıp demlenmeye bırakılır.
1 yemek kaşığı kile demlenen gül suyu, pürüzsüz krema kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak demlenen gül suyu ilave edilir.
Cilde kalın bir tabaka halinde karışım bitene kadar üst üste sürülür, 10-15 dk sonra hafif kurumaya geçtiğinde yumuşak hareketlerle ovarak çıkartılır cilt ılık su ile durulanır.

Tarif 3: Bir çay bardağı suya 1 tutam ıhlamur eklenip 1dk kaynatılıp demlenmeye bırakılır.
1 yemek kaşığı kile demlenen ıhlamur suyu, pürüzsüz krema kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak demlenen ıhlamur suyu ilave edilir.

:KK28:Kızlar size sık kullandığım bir önerim daha var.
Cildinizi cansız ve pul pul hissediyorsunuz acil dışarıya çıkmanız gerekli ama yüzünüz kızarmadan peeling yapmalısınız.

Hemen kalkıp kendinize tercihen şekersiz yada az şekerli bir Türk Kahvesi yapın için ve telvesini kat kat cildinize sürün (göz altlarınız dahil)
Kahve telvesi kurusun cildinizde ve parmak uçlarınızı kullanarak dairesel hareketlerle yüzünüz ovmaya başlayın telvenin fazlası dökülsün.
Fazla kısım döküldükten sonra yüzünüzü su ile durulayın, peeling yapılmış canlanmış yumuşacık bir cilt işte karşınızda
:KK16:

Tabi cildimi 50+ faktörlü güneş koruyucu ile koruyorum lütfen leke gidermek amacındaysanız yeni leke oluşumunu önlemek ve var olan lekelerin renginin koyulaşmasının önüne geçmek için gündüz güneş koruyucu kullanın, yağ bakımlarını gece yapın.

Kulaklarımı bol bol çılatırsınız...:KK9:
Benim sizlerin kulaklarını çınlatmamı istemiyorsanız:KK9: yazdıklarımı ve ileriki sayfalarda sorulara verdiğim cevapları lütfen okuyup sorunuzun cevabı yoksa sormanızı rica ediyorum ki konu tekrar üzerinden devam etmesin:nazar:, farklı soruları olan arkadaşları fazla fazla sayfa okutmak zorunda bırakmayalım:KK1::21:

Rica ediyorum sağda solda okuduğunuz duyduğunuz sözde formülleride topiğe yazmayınız ki (onları paylaşabileceğiniz başka topikler mevcut!) o sözde formüllerin yayılmasını, bilgi kirliliğini engelleyelim kafalar karışmasın.:KK31:

Bir ricam daha olacak konu içinde konu dışı sorular sorup tavsiyeler vermeyiniz. Lütfen konu dışında yorum yapmayalım ki okuyacak soru soracak kullanım yorumlarını paylaşacak arkadaşlara fazla fazla sayfa okutmayalım:KK34:

Benim yazdığım konu dışında gelen sorulara cevap vermeyeceğim.

Benim gibi gamzeli arkadaşlarım lütfen gamzelerinizin üstüne gelmeyecek şekilde uygulayın, hodan yağı gamzelerimi doldurdu :KK53: o kısma sürmediğimde geri geldiler:KK14::KK1:

Hodan yağını hamile arkadaşlarımız doktora danışmadan kullanmamalılar. (Hodan yağımın kutusunda böyle bir uyarı var)

E vitaminine alerjisi olan yada alerji yapabilecek tipte cilde sahip arkadaşlarım bileğinizin iç kısmında deneme yapmasını kızarıklık yoksa kullanmalarını rica ediyorum ki sorun yaşamayalım.

Kesinlikle hiç bir marka ve firmanın temsilcisi değilim, sadece kullanıp memnun kaldıklarımı sorunumu çözenleri öneriyorum bu tarzda suçlamalar yapacak arkadaşların kalbini kıracağımı da ayrıca belirtmek isterim!

Detay bilgilendirmelerime de aşağıdan takipçim olarak (gmail sahibi olmanız yeterlidir) ulaşabilirsiniz:KK17:

www.ldysubaru.blogspot.com

Karışımlarım ve oranları aşağıdaki mesajımda:KK16:
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...i-parfumleri-kullananlar-37.html#post25467562

Tca Pelling deneyimim aşağıdaki mesajımda:KK16:
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html

O bakımdı şu bakımdı derken bu durakta durmayalımda:KK1:

Eki Görüntüle 449195

:KK16:Saygılar:KK42:[/QUO

LadySubaru öncelikle bilgilendirdiğiniz herşey için teşekkür etmek istiyorum. Araştırma sonuçlarını deneyimlerini bizimle paylaşman taktire şayen bir davranış. Ben tavsiyen üzerine belirttiğin hodan yağını ve ozon yağını araştırdım.İkiside mükemmel yağlar.Ozon yağını doadan aldım ama hodan yağını bulamadım.Yazıları okuduğumda da hiçkimse hangi markayı nereden bulduğunu tam net açıklamamış.Bana bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim.Özellikle netten sipariş için önerebileceğin bir yer varsa beni mutlu etmiş olursunuz.Şimdiden teşekkürler.

Laktik asit oranın yüksek gelmiş tatlım 1e 3 oranında karışım yaparsan daha iyi olur.
Yani 1 ölçü laktik asit 3 ölçü gül suyu.
Cilt kendisi emmeli laktik asitli toniği bastırmadan sürmelisin tatlım tahriş eder cildini hangi oranda olursa olsun.

canım zaten ben bastırmadan sürüyorum, yani pamukla bile değil 2 parmağğımla sürüyorum toniği..
cildim pul pul dökülüyor.. fesleğen kremi ii geldi biraz, shea var ya içinde ondan sanırım.. pazar günü tonikten hiç sürmedim.. bu sabah sürdüm tekrar.. bugün çoğu pullar dökülüyor, umarım cildime iyi gelir.. bişey sormak istiyorum buna ne kadar devam etmek gerekiyor? yani cildin soyulması, pullanmaların geçmesi ve yenilenmesi süreci uzun mu? benim hemencecik döküldü gibi, yine pul pul ama olsun :KK23: inş iyi geliirrr..
ben dediğin gibi gülsuyunu biraz arttırayım bakalım inş..

Ladycim merhaba..
Yardımına ihtiyacım var..Mesajlarında bana bahsettiğin halde aklımdan çıkmış ve bir an uygulama sonucu şuan sanki yüzüm pütür pütür oldu.Kaş yapayım derken gözümümü çıkarttım ne:KK52: Ben önerdiğin gibi laktik asiti yaptım neredeyse 1 hafta kadar gayette memnundum. Sabahları sanki yüzüm ay gibi parlıyordu.Ama hafta sonu boş bir anıma denk gelince evdeki peelingimi yaptım ve de yüz temizleme jeli ile yıkadım.Bunu uyarmıştın sonrasında hatırladım dedim ya bir anlık gaflette bulundum ama sende bilirsin ki alışkanlıklardan kolay kolay vazgeçilemiyor.Şimdi de çok pişman ve üzgünüm :KK50:.Çünkü yüzümde çok sorunum yoktu sadece çillerim vardı.Şimdi sanki yüzümün altından bir sivilce ordusu geliyor gibi hissediyorum.:KK14:Kabarıklıklar oldu gibi.Kızarıklık yok ama..Aldığım yere mesaj attım böyle böyle diye.Biraz ara vermemi önerdiler.Sen ne önerirsin?Ne yapmalıyım sence?

LadySubaru öncelikle bilgilendirdiğiniz herşey için teşekkür etmek istiyorum. Araştırma sonuçlarını deneyimlerini bizimle paylaşman taktire şayen bir davranış. Ben tavsiyen üzerine belirttiğin hodan yağını ve ozon yağını araştırdım.İkiside mükemmel yağlar.Ozon yağını doadan aldım ama hodan yağını bulamadım.Yazıları okuduğumda da hiçkimse hangi markayı nereden bulduğunu tam net açıklamamış.Bana bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim.Özellikle netten sipariş için önerebileceğin bir yer varsa beni mutlu etmiş olursunuz.Şimdiden teşekkürler.

Merhaba:KK3:
forum kuralları gereği bazı konularda marka veremiyorum ve reklam gibi de algılanıyor ama sen markaya ulaşmışsın zaten:KK9:

canım zaten ben bastırmadan sürüyorum, yani pamukla bile değil 2 parmağğımla sürüyorum toniği..
cildim pul pul dökülüyor.. fesleğen kremi ii geldi biraz, shea var ya içinde ondan sanırım.. pazar günü tonikten hiç sürmedim.. bu sabah sürdüm tekrar.. bugün çoğu pullar dökülüyor, umarım cildime iyi gelir.. bişey sormak istiyorum buna ne kadar devam etmek gerekiyor? yani cildin soyulması, pullanmaların geçmesi ve yenilenmesi süreci uzun mu? benim hemencecik döküldü gibi, yine pul pul ama olsun :KK23: inş iyi geliirrr..
ben dediğin gibi gülsuyunu biraz arttırayım bakalım inş..

İşte laktik asitli toniğin lekeleri açması ciltte pul pul döküntü yapmasıyla oluyor:KK34:
Senin için tamam dediğin noktada bırakabilirsin.

Ladycim merhaba..
Yardımına ihtiyacım var..Mesajlarında bana bahsettiğin halde aklımdan çıkmış ve bir an uygulama sonucu şuan sanki yüzüm pütür pütür oldu.Kaş yapayım derken gözümümü çıkarttım ne:KK52: Ben önerdiğin gibi laktik asiti yaptım neredeyse 1 hafta kadar gayette memnundum. Sabahları sanki yüzüm ay gibi parlıyordu.Ama hafta sonu boş bir anıma denk gelince evdeki peelingimi yaptım ve de yüz temizleme jeli ile yıkadım.Bunu uyarmıştın sonrasında hatırladım dedim ya bir anlık gaflette bulundum ama sende bilirsin ki alışkanlıklardan kolay kolay vazgeçilemiyor.Şimdi de çok pişman ve üzgünüm :KK50:.Çünkü yüzümde çok sorunum yoktu sadece çillerim vardı.Şimdi sanki yüzümün altından bir sivilce ordusu geliyor gibi hissediyorum.:KK14:Kabarıklıklar oldu gibi.Kızarıklık yok ama..Aldığım yere mesaj attım böyle böyle diye.Biraz ara vermemi önerdiler.Sen ne önerirsin?Ne yapmalıyım sence?

:KK1:Aaah ah kızayım mı güleyim mi bilemedim, çok geçmiş olsun:KK14:
Aslında o pütürler veya kabarıklıklar sivilce değil, cildin peeling ve yıkama jeli yüzünden tahriş olmuş, iyileşecek merak etme.
Fesleğen kremine devam et istersen geceleri bephantenede sürebilirsin, yüzünü artık kimyasal temizleyici ile yıkama ve tonik kullanımına ara ver.:KK34:

Genel uyarı yapayım:
Arkadaşlar lütfen laktik asitli tonik kullanırken peeling ürünleri, kimyasal temizleyiciler, yüz yıkama jelleri vs kullanmayın. Ciltte tahrişe sebep olur.

Aslında o pütürler veya kabarıklıklar sivilce değil, cildin peeling ve yıkama jeli yüzünden tahriş olmuş, iyileşecek merak etme.
Fesleğen kremine devam et istersen geceleri bephantenede sürebilirsin, yüzünü artık kimyasal temizleyici ile yıkama ve tonik kullanımına ara ver.:KK34:

Genel uyarı yapayım:
Arkadaşlar lütfen laktik asitli tonik kullanırken peeling ürünleri, kimyasal temizleyiciler, yüz yıkama jelleri vs kullanmayın. Ciltte tahrişe sebep olur.
[/QUOTE]

Ne desen haklısın.Yüzüm yok bir şey demeye.:KK50:Pütürler geçtiği zaman devam edeceğim bakımıma.O vakte kadar fesleğen kremi ve pepanthene devam edeceğim.Çok sağol Lady yardımların için.:KK16:

Ne desen haklısın.Yüzüm yok bir şey demeye.:KK50:Pütürler geçtiği zaman devam edeceğim bakımıma.O vakte kadar fesleğen kremi ve pepanthene devam edeceğim.Çok sağol Lady yardımların için.:KK16:

Üzülme canım benim çok şükür geri dönüşü olmayan bir hata değil, bazen doğruyu bulmak için illa önce yanlışı test etmek gerekiyor:KK34:
Sıkma canını öpüyorum:KK16:

İşte laktik asitli toniğin lekeleri açması ciltte pul pul döküntü yapmasıyla oluyor:KK34:
Senin için tamam dediğin noktada bırakabilirsin.

Genel uyarı yapayım:

ya canım ciddi misin, ben de bu ölü deri hücresi kalksın diye ginsengli kil maskesi yapmıştım gülsuyu ile :26: onu da mı yapmayacaktık? yüzümü sabunla yıkıyorum, nar sabunu.. iyi ve yeterli midir?

Genel uyarı yapayım:

Ne desen haklısın.Yüzüm yok bir şey demeye.:KK50:Pütürler geçtiği zaman devam edeceğim bakımıma.O vakte kadar fesleğen kremi ve pepanthene devam edeceğim.Çok sağol Lady yardımların için.:KK16:[/QUOTE]

benim toniğimde salisilik asit var
onu kullanmadan önce peeling yapıyorum
o da zararlı mı

Son düzenleme:

ya canım ciddi misin, ben de bu ölü deri hücresi kalksın diye ginsengli kil maskesi yapmıştım gülsuyu ile :26: onu da mı yapmayacaktık? yüzümü sabunla yıkıyorum, nar sabunu.. iyi ve yeterli midir?

Kil maskesi sorun yaratmaz ama ovalamamaya dikkat et cildini. Peeling kastım kese yapmamak ve tanecikli kozmetik tipte ürünler:KK34:

Cildin elbette pullanmadan dolayı peelinge ihtiyacı var bunu zararsız şekilde şöyle çözüyorum;

Bir adet Türk Kahvesi içilir, telvesi bitene kadar göz altları ve göz çevresi dahil tüm yüze sürülür. Kuruduktan sonra parmak uçlarımız yardımıyla çok bastırmadan telve fazlasının ciltten dökülmesi sağlanır, cilt soğuk su ile durulanır.:KK16:

Çok seveceğinize eminim haftada 2 defa yapabilirsiniz:KK34:

Kil maskesi sorun yaratmaz ama ovalamamaya dikkat et cildini. Peeling kastım kese yapmamak ve tanecikli kozmetik tipte ürünler:KK34:

Cildin elbette pullanmadan dolayı peelinge ihtiyacı var bunu zararsız şekilde şöyle çözüyorum;

Bir adet Türk Kahvesi içilir, telvesi bitene kadar göz altları ve göz çevresi dahil tüm yüze sürülür. Kuruduktan sonra parmak uçlarımız yardımıyla çok bastırmadan telve fazlasının ciltten dökülmesi sağlanır, cilt soğuk su ile durulanır.:KK16:

bu akşam bu pullardan kurtulmak için kese mi yapsam ki diye düşünürken bunu okuduğum iyi oldu..
türk kahvesi içip sürelim o zaman, haftada bir de kil maskesini nazikçe sürebilirimm :KK76:
teşekkürler canım

tariflerin okadar hoşuma gittiki hemen uygulamaya başlamam lazım
herzaman doğal şeylerden yanayımdır bide böyle kendine göre formuller geliştirmen süper takdir ettim seni ve tabi şimdiden teşekkür ediyorm:nazar:
kayısı çekirdeği kremini almayı düşünüyorum sadece sanırım leke giderme özelliği var sivilce izlerm fena halde sence tek başına yeterli olurmu?
bide bu ara kılcal damarlarım belirginleşti bunun hakkında bi bilgin varmı napmamı önerirsin bu tarifler onada etki edermi :KK14:

Ay bende 4 gozle Turkiyeye gidip,
lazim olan malzemeleri alsamda bakimima baslasam.
Cok sabirsizlaniyorum yaa:KK5:

:KK9:Biraz sabır tatlım, geldiğinde mesaj at bana yardımcı olacağım:KK54:

tariflerin okadar hoşuma gittiki hemen uygulamaya başlamam lazım
herzaman doğal şeylerden yanayımdır bide böyle kendine göre formuller geliştirmen süper takdir ettim seni ve tabi şimdiden teşekkür ediyorm:nazar:
kayısı çekirdeği kremini almayı düşünüyorum sadece sanırım leke giderme özelliği var sivilce izlerm fena halde sence tek başına yeterli olurmu?
bide bu ara kılcal damarlarım belirginleşti bunun hakkında bi bilgin varmı napmamı önerirsin bu tarifler onada etki edermi :KK14:

Bende teşekkür ediyorum:KK17:
Leke giderme özelliği değilde kimyasal içeriği az olduğu için öneriyorum o kayısı kremini ama favorim elbette fesleğen kremi ve melisa kremi:KK16:
Sivilce izleri ve lekeleri için hem cildin beslenmesi açısından da nar çekirdeği yağı + pirinç kepeği yağını tavsiye ederim.
Lekeler yoğunsa laktik asitli tonik yapabilir yada tca uygulayabilirsin:KK54:

Bir sorum olacak bu peeling ile ilgili. Sadece kahve telvesini mi süreceğiz yoksa içine bir şeyler de katmamız gerekir mi? Şunu da katarsanız faydasını görürsünüz diyebileceğin bir şey...
Tüm tonik, yağ vs karışımlarımı yaptım işte şimdi düzenli kullanmaya başlayacağım dedim ki bu kez hastalık tuttu yakamdan. Bademciklerim kocaman kocaman yatıyorum, öyle acıyorlar ki :KK14: bugün biraz açabildim gözümü... İyileşsem de uygulasam artık... :18:

Bir sorum olacak bu peeling ile ilgili. Sadece kahve telvesini mi süreceğiz yoksa içine bir şeyler de katmamız gerekir mi? Şunu da katarsanız faydasını görürsünüz diyebileceğin bir şey...
Tüm tonik, yağ vs karışımlarımı yaptım işte şimdi düzenli kullanmaya başlayacağım dedim ki bu kez hastalık tuttu yakamdan. Bademciklerim kocaman kocaman yatıyorum, öyle acıyorlar ki :KK14: bugün biraz açabildim gözümü... İyileşsem de uygulasam artık... :18:

Sadece kahve telvesi yeterli tatlım zaten diğer bakımlarıda yapıyorsunuz.
Çok geçmiş olsun 15-20 gün önce bende aynı şekilde bademciklerimden şikayetçiydim ceviz kadar olmuşlardı:2:
İlaç alıyorsun değil mi? Dinle, düzenli kullan ilaçlarını ve bol sıvı tüket özellikle su ve taze sıkılmış meyve suyu:KK34:

Online görmüşken seni sorayım canım :KK16: Bu boabab yağı neden bu kadar pahalı ?
Alacağım ama öylesi kararsızım ki .

Biri sürüde yağım var :26: ona sıra gelmemesinden de korkuyorum .

Son düzenleme:
X