- 10 Temmuz 2007
- 4.888
- 26
- 45
-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.141
Üzgünüm nemlendirici size pürüzsüz bir cilt sağlamaz, epey uzun sürmüş sivilce sorununuz uzman hekime gitmeli ilaç tedavisi olmalısınız.
Şu özlü bu özlü sabunları değil, mentollü, naneli sabunlar yada sebamed in yeşil sabununu kullanın dış takviye olarak
bir çok kere dr a gittim ama malesef sonuç alamadım verdikleri ilaçlar bende bi işe yaramadı testlerimde hep temiz çıktı bazı tedavi sürecinde yüzümde bi gelişme olsada bıraktığım an pıtır pıtır geri döndüler roaccutune yi çok tavsiye ettiler ancak onuda bi hepatit b taşıyıcısı olduğum için kullanamadım şimdi bakalım ibrahim saraçoğlunun çayından umudumuz var. Nemlendiricilerle tabiki pürüzsüz bi cildi ummuyorum ama e vitamini takviyesi ile bi onarım olur diye düşünüyorum..
tsk ederim cevap verdiginiz icin (alinti yapamiyorum kusura bakmayin)
sebamed sabunu var herhalde bakacagim ne siklikta kullanmam gerek acaba? her gun sabun kullana bilirmiyim yoksa haftada bir iki gun mu? bu konuda bilginiz varmi?
dediginiz kayisi cekirdegi kremini siparis ettim gelecek, her yerde bulunmuyor.
soylenen yaglari hepsini alirsam iflas bayragimi cekmem gerekecek ... cok pahali, ama deneyecegim.
benim bir sorum olacak konuyla alakasi olmasada
papatya suyu diyorlar (bazi maske tariflerinde )ya onu nasil yapacaz taze papatyayi mi demliyoruz yoksa kuru papatyayi mi?
Sebamed in sabununu sabah uyandığınızda ve gece yatmadan önce kullanırsınız, sorun olmaz.
Pahalı mıBenim bahsettiğim ve kullandığım yağlar pahalı değil.
Ki bu yağlar %100 saf yağlar ve o fiyatlar emin olun piyasanın çok altında!
Hatta şu aktarlardan aldığımız yağlarladan 3-5 tl farkı var.
Ve gayette bereketli, likit parafin ilavesi olmadığı için!
Cildi için pirinç kepeği, nar çekirdeği yağı kullanan diğer arkadaşlarında benimkilerin bitmediği gibi bitmemiştir hala eminim.
Firma ismini yazmayacağım ama........15ml pirinç kepeği yağını 39tl ye satmaya çalışan sözde saf ve organik yağ satan firmalarda var!!
Kuru papatyayı demleyeceksiniz
O zaman ben yazayım daha ne kadar kullandığımı, 7 eylül gibi pirinç kepeği yağını kullanmaya başladım hala %10-15'i kadar kullandım. Yarıya inmedi bile daha. 2 damla pirinç, 2 damla nar çekirdeği karıştırıyorum. 4 damla toplamda. Daha bana birkaç ay gider. Birde macadamia çıktı. Ondanda biraz göz altına sürüyorum.Bu arada çok teşekkür ederim. Sabırla bütün sorularımı cevapladığın için.
Bugün ozon yağına başladım.Sürerken yağ değilde sanki buz sürüyorum gibi. Biraz yapış yapış oluyor sonradan. Şu an burnuma paslanmış demir kokusu gibi bir koku geliyor.
Ozon yağında masaj yapmak biraz zorladı, nar ve pirinç yağı gibi kayıp gitmiyor elim. Nasıl yapıyorsun masajı yuvarlak hareketlerlemi yoksa yukarıdan aşağıyamı sadece.
Merhaba,öncelikle verdiğiniz yararlı bilgiler için teşekkürler.
Bende sizin karışımlarınızı denemek istiyorum ancak bir sorum olucaktı.Önerdiğiniz doa kozmetik sitesinden almak istiyorum yağları ama yurtdışında yaşıyorum.Yurt dışına teslim yapıp yapmadıklarını bilmiyorum sizin bu konuda bir bilginiz var mı acaba ya da yurtdışına ürün gönderen başka güvenilir bir site biliyor musunuz ?
Şimdiden teşekkür ederim.
Marka ismi söylemek yasaktı. Konunun kapatılmasına sebep olabiliriz. Uyarmak istedim. Kendilerine iletişim bölümünden mail atarsanız hemen cevap vereceklerdir. :)
Ozon yağı biraz ağırmış, zeytinyağından dolayı galiba, biraz yapış yapış oldu. Biraz fazla almışım bolca sürmek zorunda kaldım, kardeşim uyurken gözaltına sürdüm, kokusundan midesi bulandı.
İkinci oluyor. Birinci de galiba biraz buz vardı. :)