Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Cildin hassa olabilir ama hassaslığından ziyade %40lık oran yüksek gelmiş tatlım sana dediğim gibi sen oranı gül suyundan ekleyip düşürdüğünde sorun kalmaz ve laktik asitin şöyle ilginç bir etkisi var ciltteki sebum üretimini dengeye soktuğu için cilt sana kuru geliyor ki aynı zamanda laktik asit iyi bir nem hapsedicidir

lady aklıma birşey geldi aynı mantıkla fondoten ve göz altı kapatıcısı yapılabilir mi ?
İçerisine hangi yağları koymak gerek ?

Denemek lazım ama bence yapılamaz göz altında yada ciltte çok tutunmaz diye düşünüyorum çünkü o kadar ruj eklememe rağmen çok renk vermiyor gerçi benim dudaklarımda renkli bak bilemedim şimdi

meraba Ladysubaru ,
canım sana derdimi şöyle anlatayım cildim karma bi cilt zaman zaman kurumalarım oluyo iltihaplı iltihapsız sivilceler, çıkan sivilcelerden kalma izler var ve t bölgesinde siyah noktalarım çıkıyo.. 3 ay güzellik merkezinde cilt bakımı yaptırıyorum onların yaptığıı bakım dısında bana önerdikleri şu: sebamed sabun aslında sabun içerigi yokmus hassas ciltler için önerdi bepantol nemlendirici kuru cildim oldugu için ve su bazlı güneş koruyucu krem tavsiye etti henüz daha baslamadım kullanmaya senin topiği görünce bian tereddüt ettim alsammı die..suanda düzenli olarak cilt gözenekleri sıkılastırıcı losyon kullanıyorum
güneş koruyucuyu mutlaka alıcam o var aklımda ii bi nemlendiricide gerekiyo sanki bana onun dışında şu lekelere de ii gelebilecek ne tavsiye edersin? önerilerini bekliyorum

Merhaba tatlım
Sebamed in sabununu en az 1 sene kullan çok memnun kalacaksın bende ilk olarak onunla başlamıştım.
Cilt koruyucu mantosu yerine oturuyor kullandıkça zaten sende değişimi en kötü ihtimal 2-3 ayda görürsün ama düzenli kullanmalısın mesela sabah uyandığında ve gece yatmadan önce mutlaka bununla yıka yüzünü ve hatta köpükler cildinde 2-3 dk cildinde kalsın, daha sonra durula.

Nar çekirdeği yağı içerdiği yağ asitleriyle gözenek sıkılaştırma ve cilt toparlama aynı zamanda gece cilt nemliliği için işine çok yarar.

Laktik asitli tonik kullanmanı önerebilirim, mesela kız kardeşimin ergenlik sivilcelerinin %70'i ni laktik asitli tonik sayesinde kuruttum tabi kalan %30 cildi doğru şekilde temizlemekten geçiyor bu noktada sebamed'in sabunu devreye girecek

Cildin karma olduğu için ve sivilce problemide olduğu için kil kullanmanda önemli kil çok özel bir maddedir, ciltteki toksinleri mıknatıs misali çeker alır ve sebum salgısının fazlasını ciltten uzaklaştırır. Haftada 1 defa da kil maskesi yaparsın.

Nar sabunuyla sebamed'in sabunu'nun arasındaki fark nedir? Bendemi sebamed sabun kullansam acaba diyecektim ki vazgeçtim. Ama farkı merak ediyorum.

Son düzenleme:
Nar sabunuyla sebamed'in sabunu'nun arasındaki fark nedir? Bendemi sebamed sabun kullansam acaba diyecektim ki vazgeçtim. Ama farkı merak ediyorum.

Seni meraklı pisicik seniii
Sebamed ciddi sivilce sorunu yaşayanlarda kullanılan ilaçlar ile beraber sivilceye neden olan bakteriyi azaltan, iyi etkilere sahip bir sabun en son fiyatı 12tl idi
Bu ara ''at kestanesi&susam&mentol'' sabunuma başladım pek güzel

Bu LA nerede satılır ya bende kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum :18:
Oranı düşük tutup bu şekilde başlarsanız problem yaşamazsınız, mesela %10luk alın.
Laktik asit 20ml lik ambalajında satılıyor, 10 ml laktik asit 20ml gül suyu eklersiniz ohh mis
Gelelim laktik asit ve gül suyunu nereden bulacağınıza, firma ismi veremiyorum reklam gibi algılanmasın diğer konu başlığım size yardımcı olacaktır google da aratın ismi

http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...kati-parfumleri-kullananlar.html#post24967252

Son düzenleme:
Küçük bir tazeleyici hatırlatma yapmak istedim sizlere
Orjinal mesajımın linki aşağıdadır..
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...irebir-hala-kullaniyorum-46.html#post26293115

merhaba lady ben aranıza yeni katılıyorum yazdıkların çok ilgimi çekti belki banada yardım edersin benim cildim çok soluk ve göz altlarım mor siyaha çalıyor ne yapmam gerekiyor
35 yaşındayım ve bir sürü pahalı krem kullandım banamsn demiyo şimdden teşekkür bay

Son düzenleme:

Öncelikle bir doktora gitmelisiniz, göz altı renk değişiklikleri çoğu zaman rahatsızlık habercisi olabiliyor.
Çok para vermeye gerek yok kozmetik sektörü biz kadınları resmen ''pahalı olan işe yarar'' algısını dayatıp sömürüyor
Bunu düzenli uygulayın bakalım, mutlaka dolaşıma faydalı olacaktır

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...akimlari/565096-baobab-yagi.html#post26855283

cok sagol tatlım şimdi sebamed alıcam elimdeki gözenek sıkılastırıcıyıda kullanmadan yeni bi tane almak istemiyorum okadar da para verdim nar çekirdeği yağı alıyorum kil de alıyorum ayrıca.. laktik asitli tonigin kurutma özelligi mi var ne işe yarıycak bu tonik??almasam büyük kayıp yaşamam heralde? ha unutmadan bide sirke limon suyu ve karanfil karısımı uyguluyorum her aksam bunu da güzellik merkezinde söylemişlerdi daha öyle gözle görülür bi etkisini göremedim

Son düzenleme:

Laktik asitli tonik hem sivilceleri kurutuyor hemde cildin daha sıkı olmasında etkisi var ama en önemli özelliği cildi pul pul soyduğu için doğal olarak cilt yenileniyor lekelerde gidiyor.
Sirke limon suyu gibi şeyler kullanacağına laktik asitli tonik yap sonuç al

bende çok sivilce problemi yaşayan bi hatunum yaş 33 ama 12 yaşımdan beri kurtulamadım şuan ibrahim saraçoğlunun lavanta çayı kürünü kullanıyorum başlayalı daha 3 gün oldu sabun olarakta fıstıklı ve portakal özlü sabunlarım var sizin önerdiğiniz nemlendirici kremlerde dikkatimi çekti onlardan da kullanabilirim bakalım sonuç neler olacak pürüzsüz bi cilde hasretim

Üzgünüm nemlendirici size pürüzsüz bir cilt sağlamaz, epey uzun sürmüş sivilce sorununuz uzman hekime gitmeli ilaç tedavisi olmalısınız.
Şu özlü bu özlü sabunları değil, mentollü, naneli sabunlar yada sebamed in yeşil sabununu kullanın dış takviye olarak

Son düzenleme:
konu sahibine oncelikle tesekkur ederim
ama bir kac sorum var;

bu saydiginiz malzemeler turkiye icin gecerli, ben belcikada oturuyorum ve o dediginiz kremlerden burda bulamam. yaglari ararsam bulurum belki deneyecegim, ozellikle bugday yagini denemek istiyorum.
benim nemlendiricim ortalama bir nemlendirici ve akiskan. ona e vitamini kapsulu karistirabilirmiyimki acaba? yada dediginiz kremlere alternatif olarak ne ola bilir?

Yagli cilde sahibim dolayisi ile sivilce kacinilmaz. cok fazla olmasada lekeler var, ayni sekilde gozenekler. Suanda bunlara bir cozum ariyorum.

Lush'tan aldigim ozel bir sabunla bazen yuzumu yikiyorum (cildimi kurutmamak adina arada bir yikiyorum)kil maskesini zaten kullaniyorum, birde maya maskesi - haftada 1-2 kez, ayrica elma sirkesi ile suyu karistirip kendime tonik yaptim. cay sodasi ve limon suyu ile peeling yapiyorum. bunlari kullandigim icin siyah noktalar yok denecek kadar azaldi ve kuculduler.

Bence burdaki ana fikir su olmali; her kes basarili deneyimlerini yazsin fikir alis verisinde bulunsun, okuyanlar ise aklina yatan ve cild tipine uygun olanlari deneyip tecrube etsinler.
zaten bende, burdaki bir cok arkadasta tecrube ederek bilincleniyoruz.

Bugday yagini ve e vitamini kapsulunu kullanip tecrubelerimi paylasacagim.

her kese bol sanslar

Merhaba gördüğünüz üzere hepsi başarılı yaşanan tek şikayet kaynağı laktik asitli tonik oluyor bunun sebebi arkadaşlarımızın biraz sabırsız olup karışım oranına yüksek %li laktik asit ilave etmeleri oluyor

Öncelikle ben e vitamini kapsülü değil e vitamini ampulü kullanıyorum.
Elbette karıştırabilirsiniz 1 tane ekleyip tepkiye göre arttırabilirsiniz, size alternatif sunamıyorum yaşadığınız yerde neler bulunabilir kullanılabilir doğal olarak bilmiyorum.
Lütfen alacağınız buğday yağının %100 katkısız ve soğuk pres yöntemiyle edinilmiş olmasına dikkat edin, bulabilirseniz nar çekirdeği yağı ve pirinç kepeği yağıda çok başarılı aklınızda olsun.

Her sabun cilt kurutmaz, mesela bunu sebamed için de gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Sivilceler için öncelikle cilt temizliği çok önemlidir Belçika'da sebamed in sabununu bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Yüzünede kullanabilirsin tatlım

merhaba ben tavsiyelerinizi uzun süredir okuyorum öncelikle çok teşekkürler yardımlarınız için. size danışmak istediğim bir karışım var bunu bir arkadaşım tavsiye etti. cilde botoks etiki yapıyormuş. karışım şöyle ceviz yağı, k.çekirdeği yağı, buğday yağı, portakal yağı ve çilek yağı. bunlardan 20 mg bir kapta karıştırılıp her akşam cilde 1-2 damla sürülüyor. ne dersiniz bu karışım için. teşekkürler

Merhaba.
K.çekirdeği yağı nedir? Ben epey türettim çünkü kabak çekirdeği yağı, kayısı çekirdeği yağı, karabaş otu yağı, karite yağı.... böyle uzar gider bende
Hiç sanmıyorum çilek portakal bunlar uçucu olarak tabir edilen yağlar ceviz yağının böyle bir etkisi olmasını beklemiyorum ama isterseniz yine deneyin.

cildimdeki kurumalarım yüzümün her yerinde degil sadece belli bölgelerde..laktik asiti heryerime sürmemmi gerekiyo yoksa problemli bölgelere mi??laktik asitli tonik de 10 ml laktik asit 20 ml gülsuyu karısımı mı oluyo?

Tüm yüze sürün ki cilt eşit yenilensin ama saf laktik asiti sürmenizi önermem çok fazla yakar ve kızartır tonik şeklinde kullanmak en iyisi.
Kullanmayı düşünüyorsanız %20lik laktik asitten 10 ml yani şişenin yarısı oluyor, gül suyu 20ml olacak şekilde karıştırın, cildinize deneyin çok kızarma yaparsa 10ml daha gül suyu ilave edin karışının %si düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…