- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.121
Canım o sivilcemsi görüntüler gitti artık ama kırmızı ufak lekeler kaldı.. bu arada beni yanlış anlamışsın; expigmenti sadece çene altına sürmüştüm çünkü yüzümde leke yok zaten..laktik asiti ise hem çene altına hem de yüzüme sürdüm..üstelik expigment kullanalı yıllar oluyor..ama yüzüme hiç sürmedim zaten benim cildim hassasmış demek ki..
Yardımların için teşekkür ederim.. şu anda her gece cildime yağ ya da bepanthen sürüyorum, gündüzleri ise mutlaka bepanthen sürüyorum..ama yine de cildimi o kadar çok kurutmuş ki..eski nemine kavuşmadı bir türlü hala..
Cildin hassa olabilir ama hassaslığından ziyade %40lık oran yüksek gelmiş tatlım sana dediğim gibi sen oranı gül suyundan ekleyip düşürdüğünde sorun kalmaz ve laktik asitin şöyle ilginç bir etkisi var ciltteki sebum üretimini dengeye soktuğu için cilt sana kuru geliyor ki aynı zamanda laktik asit iyi bir nem hapsedicidir
lady aklıma birşey geldi aynı mantıkla fondoten ve göz altı kapatıcısı yapılabilir mi ?
İçerisine hangi yağları koymak gerek ?
Denemek lazım ama bence yapılamaz göz altında yada ciltte çok tutunmaz diye düşünüyorum çünkü o kadar ruj eklememe rağmen çok renk vermiyor gerçi benim dudaklarımda renkli bak bilemedim şimdi