-
- Konu Sahibi LadySubaru
karbeyaz cnm özelden msj gönderemiyorum canm.hodan yağınn markası nival.güvenilir bir marka.
Ladycim sen doadan melissa kremi almışmıydın?
Merhaba canım,bende yaptım bu kremden,ilk 2-3 gün çok güzeldi,sonra birden 4 tane sivilce çıktı çenemde
zaten söylemiştim sanada kremler sivilce yapıyor diye ama hala devam ediyorum,acaba kremden mi oldu?
çözemedimyağlarada başlamadım henüz:44:
yok canım senin önerdiğin kremleri aldım aktardan
ilk 2-3 gün çıkmayınca çok sevindim,sonradan çıktı
yok kil maskesi yapmıyorum,biraz daha devam edicem artarsa bırakırım
hemen çıksa kesin kremden derdimde sonradan çıktığı için emin olamıyorum.
Evet evigen e vitaminidir vücutta yenileyici etkisi vardır (mesela kabak çekirdeğinde de yüksek miktarda bulunur)
Kil maskeside yapıp cildini ölü hücrelerden arındırırsan sonuçlar daha başarılı olacaktır güzelim, su, meyve sebzeyi bol tüketip içten desteklemeyi unutmuyoruz tabi
slmm,şehir dışındaydım bu konuyla çok ilgilenemedim.bugün elime geçti kremler ve yağlar fakat baktıkları 2 aktardada pirinç kepeği yağı bulamamışlar buğday yağı aldırmak durumunda kaldım...ve inci özlü sabun aldım fikriniz varmı bu sabunla ilgili...karışımları hazırladım.artık güzelleşme zamanı geldi:))))
Tatlım evigen cildinde tüylenme yapmadı dimi çünkü onu saç bakım maskelerinde falan kullanırım ben saçlarım gürleşti baya. bepanteni arkadaşımda kullanıyor bende kayısı yağını kullanırım çok etkili geldi cildime birde mısır unu maskesi çok iyi geliyor o maske peeling etkisi yapıyor cildimde senin bu nemlendiricin çok iyi gelebilir bana sanki :)
Bende bu gün hodan yağı aldım.
Blue ocean markası böyle damla şişesi gibi bi şişesi var.
Markayı ilk kez duydum.
Gittiğim iki aktar var karden markası satıyor ama hodan yağında karden yok.Bi tek bu vardı bende aldım kokusu böyle mentollü gibi sanki ne bileyim bi garip sanki.
Tereddüt ettim şimdi ben :18:
Şöyle yap tatlım yağ karışımı hazırlama, önce tek olarak dene yüzünde kızarıklık kaşınma yaparsa at çöpe