Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Ladycim sen doadan melissa kremi almışmıydın?

Doa nın başlığında kullanan arkadaşlar vardı çok beğeniliyordu canım, elimdeki kara üzüm çekirdeği ve kayısı çekirdeği kremi bitsin öyle alacağım inşallah
200gr 3 kutu var yahu

Merhaba canım,bende yaptım bu kremden,ilk 2-3 gün çok güzeldi,sonra birden 4 tane sivilce çıktı çenemde
zaten söylemiştim sanada kremler sivilce yapıyor diye ama hala devam ediyorum,acaba kremden mi oldu?
çözemedimyağlarada başlamadım henüz:44:

Canım bende de diğer arkadaşlarda da sivilce sorunu yaratmadı:44:
bephanten le mi yaptın benim önerdiğim kremleri mi karıştırıp yaptın?
kil maskeside yapıyor musun?

yok canım senin önerdiğin kremleri aldım aktardan
ilk 2-3 gün çıkmayınca çok sevindim,sonradan çıktı
yok kil maskesi yapmıyorum,biraz daha devam edicem artarsa bırakırım
hemen çıksa kesin kremden derdimde sonradan çıktığı için emin olamıyorum.

Canım kremin yağlı gözenek tıkayacak bir yapısı yok ki içine e vitamini evigende ekledik yeniler cildi.
Tam mevsim geçişindeyiz e birde kadınız hormon düzeni malum her ay dalgalanıyor
Bence kreme bağlamak yanlış olur.
Ayrıca 2-3 günde yada 1 ayda hiç bir ürün tam etki edemez kimyasal ıvır zıvır da pek yok o kremlerin içinde.
Cildin alışma sürecinde, bence bırakma, kil maskesi de yapmalısın cildinin kildeki minerallere ihtiyacı var hemde peeling yapıyor kil maskesi gözenekleri temizler

doğru diyorsun,evde kilim var onuda yapayım
biraz daha devam edeyim,sonra bakarız duruma göre,teşekkürler canım...

ay cok tesekkurler canım tavsıyelerın içinn deniycem uymaya calısıyorum bakalım

slmm,şehir dışındaydım bu konuyla çok ilgilenemedim.bugün elime geçti kremler ve yağlar fakat baktıkları 2 aktardada pirinç kepeği yağı bulamamışlar buğday yağı aldırmak durumunda kaldım...ve inci özlü sabun aldım fikriniz varmı bu sabunla ilgili...karışımları hazırladım.artık güzelleşme zamanı geldi:))))

Tatlım evigen cildinde tüylenme yapmadı dimi çünkü onu saç bakım maskelerinde falan kullanırım ben saçlarım gürleşti baya. bepanteni arkadaşımda kullanıyor bende kayısı yağını kullanırım çok etkili geldi cildime birde mısır unu maskesi çok iyi geliyor o maske peeling etkisi yapıyor cildimde senin bu nemlendiricin çok iyi gelebilir bana sanki :)

Bende bu gün hodan yağı aldım.
Blue ocean markası böyle damla şişesi gibi bi şişesi var.
Markayı ilk kez duydum.
Gittiğim iki aktar var karden markası satıyor ama hodan yağında karden yok.Bi tek bu vardı bende aldım kokusu böyle mentollü gibi sanki ne bileyim bi garip sanki.

Pirinç kepeği yağını aktarlarda bulamazsınızki, doa kozmetikten temin edebilirsiniz

Hayır tekrar söylüyorum hiç bir yağ vitamin tüylenme yapmaz sadece badem yağı tüy rengini koyulaştırır ki saç, yüz, bacaktaki tüy yapısı aynı değil yahu
Eğer benim yazdığım kremleri bulabilirseniz cildinizi yağlandırmadan nemlendireceğine emin olabilirsiniz

Canım o markadan bir defa ürün kullandım canını okudu yüzümün artık parafinmi karıştırmışlar pamuk yağımı bilmiyorum ama cildim hassastır anında tepki verdi kaşıntıdan yara olmuştu yüzüm alc doğadan diye bir markaydı benim hodanım

Şöyle yap tatlım yağ karışımı hazırlama, önce tek olarak dene yüzünde kızarıklık kaşınma yaparsa at çöpe

Tek sürdüm canım biraz yoğun bi yağ sanırım emmesi biraz zaman aldı bende masaj yapa yapa yedirdim iyice yüzüme kızarıklık olmadı kaşıntıda olmadı bi kaç gece denicem bakalım. Acaba aramızdan bu marka hodan yağını kullanan varmıdır :)

ben de uc dort gundur bugday yagi suruyodum geceleri bugun gidip diger yaglarimi da aldim ve basladiiim. ilk basta bi iki tane ufak sivilce cikti ama sanirim derinin altindakiler cikiyo. benim yuzum normalde cok solgundur ama renk geldi resmen yuzume bunu gorebiliyorum tesekkurler LadySubaru

merhaba cnm senin cildin ne tip normalde yağlımı karmamı kurumu? sorma nedenim başka yerde nivalin hodanının kuru ciltleri irite ettiğini yağl ciltlere daha uygun olduğunu okumuştum. doğrmu diye birde sana sormak istedim.yani kuru cilde sürünce yakıyormuş. öyle bi etki gördünmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…