Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Güle güle kullan tatlım uzun vade etkisi daha güzel olacaktır ama dediğim gibi bephantene ilaç sınıfında bir krem dikkatli ol

Canım ama sen çok şey karıştırmışsın ben zaten bephanten kullanmanızdan huzursuzum sen birde pişik kremi eklemişsin.
Ya bephanten ile pişik kreminin içindeki etken maddeler ters düşerse :44:
Cildini iyi gözlemle renk dalgalanması, kızarıklık, kaşıntı olursa hemen bırak.
Sivilcelerin ve izleri için kil maskeside yap.

cnm pişik kreminin öncesinde kullanıyordum lekelerde açılma olmusştu zaten o yüzden kattım
inşallah güzel sonuclar alırım dört gündür fılan kullanıyorum sıvılcelerım kalmadı zaten sadece lekeler için bı sorun cıkmadı aksıne bı parlaklık geldi cildime
inşallah böyle güzel devam eder evigen ampuller sanırım cok faydalı

Evet evigen e vitaminidir vücutta yenileyici etkisi vardır (mesela kabak çekirdeğinde de yüksek miktarda bulunur)
Kil maskeside yapıp cildini ölü hücrelerden arındırırsan sonuçlar daha başarılı olacaktır güzelim, su, meyve sebzeyi bol tüketip içten desteklemeyi unutmuyoruz tabi

pirinç kepeği yağımı yoksa ozon yağımı bu ikisi arasında kararsız kaldım :26: hangisi daha etkilidir ciltte

Güle güle kullan tatlım uzun vade etkisi daha güzel olacaktır ama dediğim gibi bephantene ilaç sınıfında bir krem dikkatli ol

.

canım dikkatli ol derken neyi kastettin zararı mı olur yoksa .... güzelleşicez derken bide yüzümüzü mahvetmiyelim... ben senin söylediğin kremler aktarda yok diye bepanhtan aldım... yoksa onları alırdım... dediğim gibi yaşadığım yerde tek bir tane aktar var.... el mahkum olmadığı için bende çareyi bepanhten de buldum...

Canım bephanten kullanan 2-3 kişi var sıkıntı yaşamadılar ama diyorum ya neticede ilaç sınıfında bephanten
bir sürü kimyasalın karışımı etken maddeler reaksiyona girer mi acaba diye ben tedirgin oluyorum sizin için
kimya bilgim pratiğim iyidir, yinede dikkat edin gözlemleyin n'olur n'olmaz
bir sıkıntı yaşarsan bephanten ile benim aldığım kremlerden kargo yaparız çözeriz

Bende pebanten plusla başladım bi kaç gündür takipteyim gözlemlicem nasıl bi etki edicek:)
Bi kaşık bepanten ve bi ampul evigen koydum.
Sürünce biraz yağlı oluyor cildim sonra emiyor...
Gözaltlarımada sürüyorum.
Yalnız gündüz sürmicem bi kere gündüz sürdüm zor emdi yüzümü sonra 50 faktörlük koruyucu sürdüm oda zor emdi sonra birde fondoten sürdüm biraz fazla kaçmış oldumu kalıp gibi yüzüm bin pişman oldum valla hepsini karıştırdığıma:)

Aynı sıkıntıyı yaşamışız ben yağ bakımı yaptığımın ertesi günü cilt doygun olduğu için koruyucu üstünede fondoten sürünce maske etkisi yaratmıştı

Bu arada nemlendiricimi sürmüşken şimdi aklıma geldi yazmak istedim.
Buğday yağınıda arada yüzüme sürüyordum ve gördüğüm etkiyi yazmak istedim.
2 haftayı geçmiştir herhalde sürmeye başlayalı ama her akşam düzenli bir şekilde sürmedim.
Tek tük yüzümde sivilce çıkar bazıları iz bırakmaz bazıları kahverengi leke gibi iz bırakır.
O sivilce izimin rengi baya açıldı.
Çok düzenli kullanmama rağmen bence iyi bi gelişme.
Yazmışken aklımdakinide sorayım zayıfladım yüzüm süzüldü gözlerimin altı çöktü resmen.
Bu hodan yağı göz altlarımada dolgunluk verirmi acaba :):))

Canım hodan yağ dokusu eksikliğini tamamlıyor mesela gamze dolduruyor göz altına etki etmez bence göz altı çökmesini doa nın ozonlanmış yağı çözer

Canım hodan yağ dokusu eksikliğini tamamlıyor mesela gamze dolduruyor göz altına etki etmez bence göz altı çökmesini doa nın ozonlanmış yağı çözer

Bugün siteye bakıyordum siteye koymuşlar ozon yağını alıcaktım ama önce yorumları görmek istedim:) bi kaç gün yorumlara bakıp ona göre sipariş vereceğim:)

ben aktardan kara üzüm ç.yağı,kayısı kremi aldım.karıştırdım.akşamları sürmeye başladım.yağ olarakta buğday yağı(geçmişte kullanmıştım.memnun kalmıştım),hodan yağı aldım(onuda annem almıştı ve memnun kalmıştı.geçenlerde aktarlar der.başkanı hodan yağının argan yağından üstün olduğunu söylemişti)bunlarıda karıştıracam.üzüm yağını unutmuşum.sorum şu ozon yağı var bendede bu yağ karışımına onuda ekleyeyim mi? teşk.canm samimiyetin için...

Rica ederim aklınıza takılanları her zaman sorun lütfen ki bende bilgim dahilinde yardımcı olayım
Tatlım ben gece pirinç kepeği sürüp yattım buğday yağım bitti zaten almayacağım.
Pirinç kepeğinin etkisi daha güzel, zaten analizlerinde de üstündü
O dernek başkanlarına pek inanmayın neticede amaçları sektörlerini canlandırmak, bişeyler satmak, evet argan yağının tek özelliği içerdiği e vitamini piyasanın yenilik ihtiyacını karşılamak
ki bu pirinç kepeğinde buğdayda üzüm çekirdeği yağında da var
Ozonlanmış yağı doa dan aldıysa başka bir yağ ile arıştırma tek kullan, ki aktarlarda gördüğümüz sözde ozonlanmış yağlar ile arasında uçurum var

Son düzenleme:

çok teşekürler tatlım... sayende cildimiz bebek gibi olucak :) alnım şimdiden istediğim gibi oldu... yanak ve elmacık bölgesi de düzgünleşmiştimi değmeyin keyfime... sayende canım çok saol... dediğin gibi bazen krem zor emiliyo sabahları akşamdan da yağı emdiği için ben o yüzden kalkar kalkmaz yüzümü yıkıyıp kremimi sürüyorum anca giyinip saç makyaj derken evden çıkmadan emiyo kremi... ayrıca kendimi takdir ettim... 5. günüm ve hala sektirmeden gün atlamadan yapıyorum kürleri :)

Canım sen bırak buğday yağını pirinç kepeği kullanmaya başla esas o zaman çok memnun kalacaksın gece sürüp yattım sabah pırıl pırıldı yüzüm
Başarı istikrardan geçer aynen devam

aa ozon yağıda mı ekledin canım o ne işe yarıyor sadece sıkılaştırıyormu benimde daha gelmedi doa kargoyla sorun yaşıyomuş çok hevesleniyorum ama bi başlayamadım

aa ozon yağıda mı ekledin canım o ne işe yarıyor sadece sıkılaştırıyormu benimde daha gelmedi doa kargoyla sorun yaşıyomuş çok hevesleniyorum ama bi başlayamadım

Canım kargo şirketi epey sorun yaşattı tüm kargolar birbirine karışmış adresler ürünler çözmeye çalışıyorla özcan beyle görüştüm
pazartesiden itibaren sorunsuz gelecek kargolar farklı bir kargo şirketiyle anlaşmışlar
Ozon yağı göz altlarına çok iyi geliyor cildi sıkılaştırıyor dolaşımı arttırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…