Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske TarifleriGözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
ben de uc dort gundur bugday yagi suruyodum geceleri bugun gidip diger yaglarimi da aldim ve basladiiim. ilk basta bi iki tane ufak sivilce cikti ama sanirim derinin altindakiler cikiyo. benim yuzum normalde cok solgundur ama renk geldi resmen yuzume bunu gorebiliyorum tesekkurler LadySubaru
merhaba cnm senin cildin ne tip normalde yağlımı karmamı kurumu? sorma nedenim başka yerde nivalin hodanının kuru ciltleri irite ettiğini yağl ciltlere daha uygun olduğunu okumuştum. doğrmu diye birde sana sormak istedim.yani kuru cilde sürünce yakıyormuş. öyle bi etki gördünmü?
Karmadan yağlıya dönük canım, hodanın öyle bir etkisi olsa bilirdim bakma sen onlara herkse başka bişey söylüyor, portakal yada limon, biberiye yağı gibi yağlar iritasyona sebep olur bu sebepten tek kullanılmaz (sabit ve uçucu yağlar), hodan o nitelikte değil. Mesela yengemin cildi kurudur yağ karışımını onada yaptım hiç sorunsuz kullanıyor
canım kükürtlü sabunum geldi doadan nasıl yıkıyosun sen yüzünü kese zararlı demişsin peki lif kullanmak da mı zarar verir elimle köpürtüp yüzüme sürücekmiyim sadece :44:
merhaba .aranıza yeni katıldım.verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.bugün gidip aktardan bütün malzemeleri aldım az öncede nemlendirici kremimi yaptım.şimdi yağları karıştırcam bakalım bende sen ve kullanıpta fayda gören arkadaşlar gibi memnun kalırım inşallah.tekrar teşekkürler
canım kükürtlü sabunum geldi doadan nasıl yıkıyosun sen yüzünü kese zararlı demişsin peki lif kullanmak da mı zarar verir elimle köpürtüp yüzüme sürücekmiyim sadece :44:
merhaba .aranıza yeni katıldım.verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.bugün gidip aktardan bütün malzemeleri aldım az öncede nemlendirici kremimi yaptım.şimdi yağları karıştırcam bakalım bende sen ve kullanıpta fayda gören arkadaşlar gibi memnun kalırım inşallah.tekrar teşekkürler
Biz bu yağ karışımlarını yada hodanı gün içinde bi kaç kere sürebilirmiyiz... Dışarı çıkmadığımız zamanlar. Çünkü ben 2 geceden beri hodan sürüyorum yatmadan ama kremimi süremiyorum sonra onun üstüne o olmasın diye:) Düşündümde evde olduğum zamanlar hodanımı süreyim akşamada kremimi süreyim:)
Biz bu yağ karışımlarını yada hodanı gün içinde bi kaç kere sürebilirmiyiz... Dışarı çıkmadığımız zamanlar. Çünkü ben 2 geceden beri hodan sürüyorum yatmadan ama kremimi süremiyorum sonra onun üstüne o olmasın diye:) Düşündümde evde olduğum zamanlar hodanımı süreyim akşamada kremimi süreyim:)
Hayır öyle bir mantık olamaz... Cilt rengi, leke açma amacıyla kullansanızda, bakım amaçlı da kullansanız gündüz kullanmayın lütfen. Lekelenme yapacaktır güneş ışınları dik gelmeye başladı. Sonra bana ''Lady Subaru eee benim lekelerim hafiflemediiii yenileri olduuuuu '' derseniz asla sorumluluk kabul etmem Nemlendirici kremi zaten gündüz kullanmanız gerekiyor gece değil ama şöyle olabilir bir kaç gün yağ bakımı yapamadınız cildinizi kuru hissettiniz o zaman gece az miktar sürüp yatabilirsiniz Yüksek faktörlü koruyucuda kullanmayı ihmal etmeyin
Genel bir uyarı yapma ihtiyacı hissettim kızlar lütfen yağlı bakımlarınızı gündüz uygulamayın. Ve gündüz nemlendiricinizi az miktar uygulayıp cilt emdikten sonra evde olsanız dahi güneş koruyucusu uygulayın. Camdan evin içine giren ultraviyole ışınları artık cildinize leke yapabilecek sertlikte. Esas amacımız leke açmak, cilt rengi dengelemek ve karışım buna yönelik, ki ne olursa olsun bu mevsimde cildinizi lekelenme olmaması için yüksek faktörlü güneş koruyucu ile koruyun ki diğerlerini silmeye çalışırken yenileriyle boğuşmayın.
tatlım merhaba buğday yağını 1 haftadır kullanıyorum ve biraz açılma var :) ben teyzem için sorucaktım, sivilcelerinden sonra geniiş çukurlar oluştu ve hergün nivea'nın peeling'i ile peeling yapıyor. başka ne yapmalı? hodan yağı bu konuda etkili mi?
tatlım merhaba buğday yağını 1 haftadır kullanıyorum ve biraz açılma var :) ben teyzem için sorucaktım, sivilcelerinden sonra geniiş çukurlar oluştu ve hergün nivea'nın peeling'i ile peeling yapıyor. başka ne yapmalı? hodan yağı bu konuda etkili mi?
Canım pirinç kepeği yağına geç daha başarılı sonuç alırsın Sivilce çukurlarına kimyasal peeling ile çözüm getirilebilir, hodan ciltteki yağ dokusu eksikliğini tamamlar mesela gamzeleri dolduruyor, ciltte hafif bir gerginlik etkisi olur
cnm ben hodanu uyduladım 3-4 gece. artık markasındanmı bilmiyorum cildimdeki gözenekler tıkanmaya başladı bir sürü sivilce-siyah nokta tarzı oluşmaya başladı. yani yağlı geldi bana. hadi ilk seferde çok sürmüştüm sonra akıllandım. ama yinede yağlı geldi. gerçi ciltte bir dolgunluk yaptı ama malesef devam etmeye korktum. iyice sivilcelenirsem diye.
cnm ben hodanu uyduladım 3-4 gece. artık markasındanmı bilmiyorum cildimdeki gözenekler tıkanmaya başladı bir sürü sivilce-siyah nokta tarzı oluşmaya başladı. yani yağlı geldi bana. hadi ilk seferde çok sürmüştüm sonra akıllandım. ama yinede yağlı geldi. gerçi ciltte bir dolgunluk yaptı ama malesef devam etmeye korktum. iyice sivilcelenirsem diye.
Bir kaç gündür takip ediyordum topiği ve en sonunda bugün bende aldım yağlarımı ve evigeni Yalnızca hodan yağını bulamadım onuda bulduğumda ekleyeceğim karışıma. İnşallah işime yarar ben birde siyah noktalardan muzdaribim ona bi etkisi olur mu bilmem ama inşallah olur
Bir kaç gündür takip ediyordum topiği ve en sonunda bugün bende aldım yağlarımı ve evigeni Yalnızca hodan yağını bulamadım onuda bulduğumda ekleyeceğim karışıma. İnşallah işime yarar ben birde siyah noktalardan muzdaribim ona bi etkisi olur mu bilmem ama inşallah olur
kil maskesini de haftada iki yapmayı düşünüyorum bu kez herşeyi düzenli yapcam ay inşallah bir dünya kozmetik denemelerimden sonra doğru olanı bulmuşumdur.. Birde ben çok beyaz tenliyim ve bronzlaşmak falan istemiyorum güneş koruyucu da önerirsen bana şöyle memnun olduğun bir ürün çook sevinirim
kil maskesini de haftada iki yapmayı düşünüyorum bu kez herşeyi düzenli yapcam ay inşallah bir dünya kozmetik denemelerimden sonra doğru olanı bulmuşumdur.. Birde ben çok beyaz tenliyim ve bronzlaşmak falan istemiyorum güneş koruyucu da önerirsen bana şöyle memnun olduğun bir ürün çook sevinirim
Canım bende beyaz pembe tenliyim ve kesinlikle bronzlaşmak istemiyorum artık Sebamed 50+ faktör ve watsonsta satılan Solait 50+ very high baby (yağlandırması çok az olduğu için genelde yüz el kol omuzlar boyun için kullanıyorum) kullanıyorum ama denize gidince ister istemez biraz renk değiştireceğim
Canım bende beyaz pembe tenliyim ve kesinlikle bronzlaşmak istemiyorum artık Sebamed 50+ faktör ve watsonsta satılan Solait 50+ very high baby (yağlandırması çok az olduğu için genelde yüz el kol omuzlar boyun için kullanıyorum) kullanıyorum ama denize gidince ister istemez biraz renk değiştireceğim
aaaa bugün watonstaydım bilseydim alırdım bak yağlandırmaması süper çünkü karma bir cildim var T bölgem yağlı zaten bide ekstra yağlanmayım Çoook teşekkürler canım gelişmeleri de fark ettikçe yazarım artık
aaaa bugün watonstaydım bilseydim alırdım bak yağlandırmaması süper çünkü karma bir cildim var T bölgem yağlı zaten bide ekstra yağlanmayım Çoook teşekkürler canım gelişmeleri de fark ettikçe yazarım artık
Canım kil ve kükürt sabunu ile cildiniz temizlemeye alıştır birde kil maskeni düzenli yaptınmı cildinin yağ salınımı dengelenecek, merak etme yağ bakımları cildi yağlandırmaz aksine cildinin onları sünger gibi emdiğini görüp şaşıracaksın
Sırasıyla bakım ürünlerim 1. resim sizlere yazdığım şekilde yaptığım nemlendiricim 2. resim ozon yağım 3. resim doa dan aldığım cicilerimin bir kısmı