- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 41
- Konu Sahibi LadySubaru
ben de uc dort gundur bugday yagi suruyodum geceleri bugun gidip diger yaglarimi da aldim ve basladiiim. ilk basta bi iki tane ufak sivilce cikti ama sanirim derinin altindakiler cikiyo. benim yuzum normalde cok solgundur ama renk geldi resmen yuzume bunu gorebiliyorum tesekkurler LadySubaru
Güle güle kullan tatlım hele sen birde pirinç kepeği yağını kullan dahada güzel sonuç alacaksın
merhaba cnm senin cildin ne tip normalde yağlımı karmamı kurumu? sorma nedenim başka yerde nivalin hodanının kuru ciltleri irite ettiğini yağl ciltlere daha uygun olduğunu okumuştum. doğrmu diye birde sana sormak istedim.yani kuru cilde sürünce yakıyormuş. öyle bi etki gördünmü?
Karmadan yağlıya dönük canım, hodanın öyle bir etkisi olsa bilirdim bakma sen onlara herkse başka bişey söylüyor, portakal yada limon, biberiye yağı gibi yağlar iritasyona sebep olur bu sebepten tek kullanılmaz (sabit ve uçucu yağlar), hodan o nitelikte değil.
Mesela yengemin cildi kurudur yağ karışımını onada yaptım hiç sorunsuz kullanıyor