- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
-
- Konu Sahibi LadySubaru
canım 31 yaşındayım.gözenekli ve karma cildim var.birazdan aktara gidicem.
alacaklarımı teyit etmek istedim :)
pirinç kepeği yağı
hodan yağı (ne için olduğunu hatırlamıyorum)
beyaz kil
kayısı kremi mi duydum ama kayısı çekirdeği kreminden varmı emin değilim varsa onu alıcam
kükürtlü sabun
Canım kullandığım nemlendiricime (sheseido) evigen katsam etkisi olur mu acaba? Bir de bu yağlar yüzde tüylenme yapar mı? Teşekkürler..
bugün tüm malzemeleri aldım... ama kayısı çekirdeği kremi ya da üzüm çekirdeği kremi bulamadım...sadece bi tane çekirdek özlü krem diye bişey vardı onu da almadım... bepanten plus aldım onun yerine bide sabun alamadım... şimdi canım bir iki sorum olucak...
1) şimdi gece yağ karışımını sabah krem karışımını sürücez ya kil yaptığımız günlerde öncce sabunla yıkayıp sonra kil yapıp sonra yağ karışımını sürücez dimi?
2) bir de bepantan plus tada 2 kaşık krem 2 ampül oranı uygulıcaz dimi
3) bu son :) sence gül sabunu nasıldır o da kullanılabilr mi?
tmm cnm söz bu sondu.özelden cevaplamak aklıma gelmedi.ha bu arada dün hodan yağını bi elimin üstüne sürmüştüm öyle kokusuna felan bakmak için. gece kaldı sabah kalktım baktımki sürdüm elin üstü diğer elimden çok daha pürüssüz ve düzgündü. bu gece yüzümde deneyeceğim. diğer yağlardan alamadım daha. cnm bu hodanı tekde sürebilirmiyim sence yüzüme? yani ağır felan gelirmi? saol.bb
cnm hodanı yüzüme sürdüm gece sabah yıkadım. gerçekten cildimi düzgünleştirdi. yakıdnan baktım küçük siyah nokta başlangıçlar vardı yanakalrımda. ama onalr daha önce varmıydı hodandanmı oldu anlayamadım. keşke sürmeden önce inceleseydim iyice cildimi. neyse. artık diğer yağlardan alınca uygulamadan önce iyice bakarım sonra uygularım. ya LadySubaru'cum yağı yüzüme çok sürmüşde olabilrim. ne kadar sürmek gerek? çok azmı yoksa cilt yağdan parlayacak kadarmı?
Canım bir günde öyle bir tepki alamazsın cildinden yumuşatma renk dengeleme dışında. Ben 4 gece sürdüm 5. günün sabahı gamzelerim yoktu
Ciltte yağ dokusu eksikliği varsa onu tamamlar ama neticede senin cildin başka benim cildim başka herkesin cildi ve tepkisi başka olacaktır.
Pamuğu ıslat fazla suyunu sık 4-5 damla yeter tüm yüzüne
Hodanı tek kullanmandansa ben sana pirinç kepeği yağını tek kullanmanı öneririm
4-5 damlamı?ben çok çok daha fazla sürdüm krem sürer gibi heryerime fazlasıyla. hatta elimin tersiyle yağın fazlasını sildim. yağ gamzeni yok ediyorsa kırışıklıklarıda doldurur dimi? alındaki çizgileri felan. oh oh ne güzel olur. yarın diğer malzemeleri alırım inşallah vaktim olursa. sonra yine yazarım cnm.
bu arada malzemelerini güle güle kullan cnm. shea butteri nerde kullancaksın?
4-5 damlamı oooooo ben pehlivan gibi yapmışım o zaman yüzümü :) baya bi yağladım .... ama bu sabah cildim yumuşacık oldu...sadece tek sorun hodanın kokusu ... tüm yağlarımı karden alırdım ben saç için falan olanları da... ama kardenin hodan yağı yoktu... mecburen başka bi markanın aldım... ondan mı bu koku normalmi bilemedim... ben bi ilçede yaşıyorum görev icabı burda da tek bi tane aktar var... doa nın internet sitesinden sipariş vermeyi düşünüyorum artık... ama kredi kartı no falan güvenilir bi sitedir dimi sorun yaşamayız?... (konu dışına çıkmamak için parantez içi soruyoeum özelden mesaj atamıyorum canım sen yağlar hakkında baya bilgilisin saç dökülmesi knusunda bilgin varsa bana mesaj atabilirmisin)
canım pirinç kepeği yağını kullanmaya başladın mı gelişmelerini bekliyorum takipteyim
bende takipteyim pirinç kepeği yağının tepkisini bekliyorum :)
merhabalar
bu konuyu yeni gördüm iyi ki görmüşüm
burnumun üstünde ve gözlerimden aşağı doğru küçük lekelerim var
cildim aslında karma ama çok kolay yağlanma yapabiliyor
bu ürünleri alacak olursam nasıl bir etki görürüm :) lekelerde açılma olur mu ? yardımcı olabilirseniz sevinirimm
Kayısı çekirdeği kremim bitti:)
Şimdi bepanten ve evigeni karıştırdım bakalım ondan nasıl bi sonuç alıcam:)
Bepanteni gündüz dışarı çıkmadan önce kullansam bi sorun olur mu acaba :)
bu başlık gerçekten faydalı oldu... hem doa kozmetiği de öğrenmiş oldum... fiyatları da aktarla aynı hatta daha bil ucuz... karışımlarda bugün 2. günüm umarım senin elde ettiğin sonucu alabilirim...
tatlım merhaba :)
bugun guvenilir bir yer buldum ve buğday yağını aldım. her gece yatarken tüm yüzüme sürücem, tepkiye göre diğerlerinide eklicem :)
Merhabaöncelikle lütfen güneş koruyucu kullanın ki lekelerin ton koyuluğu ilerlemesin.
Cilt tipi ister kuru ister yağlı olsun nem ihtiyacı vardır, düzenli su, meyve sebze tüketin (enginarlar semiz otları erik çilek kiraz dut hindistan cevizi vs vs...az önce tüm manavı eve yüklenip gelecektim gözüm döndü )
Kesinlikle en başından beri diyorum hem aktarlara hem markadan dolayı yüksek fiyatlar istenen diğer kozmetik firmalarına boşa para dökmüşüz
Hangi karışımı uyguluyorsunuz?