Maske Tarifleri Gözenek sıkıştıran nemli sivilcesiz bakımlı cilt için (Birebir hala kullanıyorum)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

E vitamini (evigen) ampulü (eczaneden)
Kayısı çekirdeği kremi (aktardan)
Kara üzüm çekirdeği kremi
Kayısı çekirdeği yağı
Hodan yağı
Üzüm çekirdeği yağı
Kil
Pirinç kepeği yağı (Doa'dan)
{Canım aktarda bulamazsın pirinç kepeği yağını alacağın tepki o da ne yahu diyorlar doa kozmetikten temin edebilirsin }

Gül suyu ve lavanta almanı tavsiye ederim.
Lavantayı demler kil maskeni hazırlarsın tabi gül suyu ile de hazırlayabilirsin gözeneklere iyi gelir.

Son düzenleme:
Canım kullandığım nemlendiricime (sheseido) evigen katsam etkisi olur mu acaba? Bir de bu yağlar yüzde tüylenme yapar mı? Teşekkürler..

bugün tüm malzemeleri aldım... ama kayısı çekirdeği kremi ya da üzüm çekirdeği kremi bulamadım...sadece bi tane çekirdek özlü krem diye bişey vardı onu da almadım... bepanten plus aldım onun yerine bide sabun alamadım... şimdi canım bir iki sorum olucak...
1) şimdi gece yağ karışımını sabah krem karışımını sürücez ya kil yaptığımız günlerde öncce sabunla yıkayıp sonra kil yapıp sonra yağ karışımını sürücez dimi?
2) bir de bepantan plus tada 2 kaşık krem 2 ampül oranı uygulıcaz dimi
3) bu son :) sence gül sabunu nasıldır o da kullanılabilr mi?

Canım kullandığım nemlendiricime (sheseido) evigen katsam etkisi olur mu acaba? Bir de bu yağlar yüzde tüylenme yapar mı? Teşekkürler..

Canım hiç bir yağ tüylenme falan yapmaz o tamamen hormonel bir durumdur sadece tüy rengini koyulaştırabilir bunu da badem ve hint yağından biliyoruz

Canım iyi yapmışsın almamakla bephantenle dene bakalım aynen bir tüpe 2 -3 ampul evigen yeter eğer yağlandırırsa benim aldığım kremden başka aktardan temin mutlaka edersin
Yağ karışımını gece süreceksin ki güneşten dolayı cildin koyulaşmasın sabah uyandığında yüzünü yıkar nemlendiricini sürersin. (yağ karışımını bir gece yap bir gece yapma şeklinde bir düzene bağla) Kil maskesini haftada 2 defadan fazla yapma tahriş edebilir. Pirinç kepeği yağı ve sabunu doa kozmetikten temin edersin kargoyla onlar sana gelir
Gül sabunu için birşey diyemiyorum aldığın markanın insafına bağlı canım ne derece doğaldır bilemeyiz sen şansa bırakma doğa kozmetik sabun konusunda da gayet başarılı nar sabunu, bal süt sabunu, kil sabunu epey revaçta oradan al

Vallahi bu hodan yağı acayip bişey ama ben firmayı ciddiyetsiz buldum alternatif yağ arayışındayım şimdilik kullan yine bilgilendireceğim bulduğum gibi sizit abi tek kullanabilirsin ama amaç ekstra e vitamini desteği sağlayıp cildi yumuşatmak, pirinç kepeği yağıda ekle ki lekelere iyi gelsin

Son düzenleme:
cnm hodanı yüzüme sürdüm gece sabah yıkadım. gerçekten cildimi düzgünleştirdi. yakıdnan baktım küçük siyah nokta başlangıçlar vardı yanakalrımda. ama onalr daha önce varmıydı hodandanmı oldu anlayamadım. keşke sürmeden önce inceleseydim iyice cildimi. neyse. artık diğer yağlardan alınca uygulamadan önce iyice bakarım sonra uygularım. ya LadySubaru'cum yağı yüzüme çok sürmüşde olabilrim. ne kadar sürmek gerek? çok azmı yoksa cilt yağdan parlayacak kadarmı?

Canım bir günde öyle bir tepki alamazsın cildinden yumuşatma renk dengeleme dışında. Ben 4 gece sürdüm 5. günün sabahı gamzelerim yoktu
Ciltte yağ dokusu eksikliği varsa onu tamamlar ama neticede senin cildin başka benim cildim başka herkesin cildi ve tepkisi başka olacaktır.
Pamuğu ıslat fazla suyunu sık 4-5 damla yeter tüm yüzüne
Hodanı tek kullanmandansa ben sana pirinç kepeği yağını tek kullanmanı öneririm

Ozonlanmış yağım ve diğer cicilerimde geldi kızlar bu arada:13:
Eki Görüntüle 435296

Son düzenleme:
4-5 damlamı? ben çok çok daha fazla sürdüm krem sürer gibi heryerime fazlasıyla. hatta elimin tersiyle yağın fazlasını sildim. yağ gamzeni yok ediyorsa kırışıklıklarıda doldurur dimi? alındaki çizgileri felan. oh oh ne güzel olur. yarın diğer malzemeleri alırım inşallah vaktim olursa. sonra yine yazarım cnm.
bu arada malzemelerini güle güle kullan cnm. shea butteri nerde kullancaksın? ha seni seni argan yağını tutmuyordun ondanda sipariş vermisşin.arganı napcaksın? merak ediyorum belki bizimde işimize yarar o yüzden soruyorum cnm

Son düzenleme:

Canım 10 kişiye yetecek kadar sürmüşsün
Cildimde kırışıklık yok canım sadece alnımda mimik çizgisi vardı o hafifledi ama hodandan diyemem neticede nemlendiricide yağ karışımıda kullanıyorum ki kırışıklık ve o çizgiler nemsizlikten olur hodan ne derece doldurur onu bilemiyorum dene bakalım
Shea butter ı diz dirsek el üstü için kullanmayı düşünüyorum tatlım.

Son düzenleme:
4-5 damlamı oooooo ben pehlivan gibi yapmışım o zaman yüzümü :) baya bi yağladım .... ama bu sabah cildim yumuşacık oldu...sadece tek sorun hodanın kokusu ... tüm yağlarımı karden alırdım ben saç için falan olanları da... ama kardenin hodan yağı yoktu... mecburen başka bi markanın aldım... ondan mı bu koku normalmi bilemedim... ben bi ilçede yaşıyorum görev icabı burda da tek bi tane aktar var... doa nın internet sitesinden sipariş vermeyi düşünüyorum artık... ama kredi kartı no falan güvenilir bi sitedir dimi sorun yaşamayız?... (konu dışına çıkmamak için parantez içi soruyoeum özelden mesaj atamıyorum canım sen yağlar hakkında baya bilgilisin saç dökülmesi knusunda bilgin varsa bana mesaj atabilirmisin)

Guvenilir canim ne guvenlik nede urunlerde sorun yasamazsin cok ilgililer zaten politikalarindan biri "hersey satilik degildir!" mesela .) Pc den actigim gibi msj atarim.

canım pirinç kepeği yağını kullanmaya başladın mı gelişmelerini bekliyorum takipteyim

bende takipteyim pirinç kepeği yağının tepkisini bekliyorum :)

Ben pirinc kepegi yaginin bugday yagindan ustun gelecegine eminim kizlar analizlerini karsilastirip takildim pirinc kepegi yagina 1 hafta 10 gun tek kullanacagim .)

merhabalar
bu konuyu yeni gördüm iyi ki görmüşüm
burnumun üstünde ve gözlerimden aşağı doğru küçük lekelerim var
cildim aslında karma ama çok kolay yağlanma yapabiliyor
bu ürünleri alacak olursam nasıl bir etki görürüm :) lekelerde açılma olur mu ? yardımcı olabilirseniz sevinirimm

Kayısı çekirdeği kremim bitti:)
Şimdi bepanten ve evigeni karıştırdım bakalım ondan nasıl bi sonuç alıcam:)
Bepanteni gündüz dışarı çıkmadan önce kullansam bi sorun olur mu acaba :)

bu başlık gerçekten faydalı oldu... hem doa kozmetiği de öğrenmiş oldum... fiyatları da aktarla aynı hatta daha bil ucuz... karışımlarda bugün 2. günüm umarım senin elde ettiğin sonucu alabilirim...

Merhaba öncelikle lütfen güneş koruyucu kullanın ki lekelerin ton koyuluğu ilerlemesin.
Cilt tipi ister kuru ister yağlı olsun nem ihtiyacı vardır, düzenli su, meyve sebze tüketin (enginarlar semiz otları erik çilek kiraz dut hindistan cevizi vs vs... az önce tüm manavı eve yüklenip gelecektim gözüm döndü )
Benim yaptığım nemlendiricide size dış takviye olacaktır
Pirinç kepeği yağı işinize yarayacaktır ama düzenli kullanımla.
Ozonlanmış yağa başladım doa sağolsun yeni süprizleri, pamuk gibi duru rengi dengeli bir ciltle başladım güne

Kayısı çekirdeği kremim bitti:)
Şimdi bepanten ve evigeni karıştırdım bakalım ondan nasıl bi sonuç alıcam:)
Bepanteni gündüz dışarı çıkmadan önce kullansam bi sorun olur mu acaba :)

Canım ben bephantenden çok tedirginim ilaç sınıfında bir krem neticede, etken maddelerin reaksiyona girebilme ihtimali düşündürüyor.
Gözlemlemeyi ihmal etme lütfen.

Kesinlikle en başından beri diyorum hem aktarlara hem markadan dolayı yüksek fiyatlar istenen diğer kozmetik firmalarına boşa para dökmüşüz
Hangi karışımı uyguluyorsunuz?

tatlım merhaba :)
bugun guvenilir bir yer buldum ve buğday yağını aldım. her gece yatarken tüm yüzüme sürücem, tepkiye göre diğerlerinide eklicem :)

tatlım merhaba :)
bugun guvenilir bir yer buldum ve buğday yağını aldım. her gece yatarken tüm yüzüme sürücem, tepkiye göre diğerlerinide eklicem :)

Hadi bakalım kolay gelsin tatlım buğday yağı biraz yapışkan hisli, keşke pirinç kepeği yağı alsaydın analiz sonuçlarından daha üstün çıkıyor pirinç kepeği yağı asyalı kadınlarında cildi en büyük referansımız Şu ara doa ozonlanmış yağ çıkarttı onu kullanıyorum bir hafta daha kenarıda kalacak pirinç kepeği yağım

canım ben senin verdiğin tarifi uyguluyorum 2-3 gün önce başladım... önce sabunla yıkadım yüzümü sonra kil sonra hodan-üzüm çek. yağı- buğday yağı karışımını sürdüm sabahta bepanhten+evigen karışımlıkremi sürdüm... şu ana kadar bi sorun çıkmadı cildim yumuşacık tabi daha kesin çözüm için bi ka gün daha gözlemlemem lazım... her kullandığımda teşekkr ediyorum sana...

kızlar benimde cildim sorunluydu epey stresten fılan cok sıvılcelenme olmustu bıde cıldım cok hassas o yuzden ızlerı aylarca gecmıyordu
bende burdakı gıbı bı krem hazırladım kendıme hem nemlendırıcı hemde lekelerı gıderır dıye dusundum ınsallah faydasını gorurum :18:
bi kaşık normal nemlendırıcı krem + bı kasık bepanthne plus krem + bi kaşık pişik kremi + 2 ampül de evigen kırdım bi kac gundur kullanıyorum gelısmelerı yazıcam
ayrıca cok yaglı gıbı gorundu karısımım kullanmaya korktum benım cıldımde yaglı kesın sıvılce yapar dıye ama hıc oyle bırsey olmadı surunce yaglı his de bırakmıyor ınsallah bu sefr işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…