- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
- Konu Sahibi LadySubaru
canım ben senin verdiğin tarifi uyguluyorum 2-3 gün önce başladım... önce sabunla yıkadım yüzümü sonra kil sonra hodan-üzüm çek. yağı- buğday yağı karışımını sürdüm sabahta bepanhten+evigen karışımlıkremi sürdüm... şu ana kadar bi sorun çıkmadı cildim yumuşacık tabi daha kesin çözüm için bi ka gün daha gözlemlemem lazım... her kullandığımda teşekkr ediyorum sana...
Güle güle kullan tatlım uzun vade etkisi daha güzel olacaktır ama dediğim gibi bephantene ilaç sınıfında bir krem dikkatli ol
kızlar benimde cildim sorunluydu epey stresten fılan cok sıvılcelenme olmustu bıde cıldım cok hassas o yuzden ızlerı aylarca gecmıyordu
bende burdakı gıbı bı krem hazırladım kendıme hem nemlendırıcı hemde lekelerı gıderır dıye dusundum ınsallah faydasını gorurum :18:
bi kaşık normal nemlendırıcı krem + bı kasık bepanthne plus krem + bi kaşık pişik kremi + 2 ampül de evigen kırdım bi kac gundur kullanıyorum gelısmelerı yazıcam
ayrıca cok yaglı gıbı gorundu karısımım kullanmaya korktum benım cıldımde yaglı kesın sıvılce yapar dıye ama hıc oyle bırsey olmadı surunce yaglı his de bırakmıyor ınsallah bu sefr işe yarar
Canım ama sen çok şey karıştırmışsın ben zaten bephanten kullanmanızdan huzursuzum sen birde pişik kremi eklemişsin.
Ya bephanten ile pişik kreminin içindeki etken maddeler ters düşerse :44:
Cildini iyi gözlemle renk dalgalanması, kızarıklık, kaşıntı olursa hemen bırak.
Sivilcelerin ve izleri için kil maskeside yap.