GÖZDEM.

Inanin yazdiklariniz umurumda degil..iki nokta ile bitiriyorum oda iki noktayla bitirirdi ve zamaninda brn onunla bu noktalar yuzunden cok kavga ettim herseye nokta koyma sinirimi bozuyorsun diye.biz 5 yildir bir aradayiz..ayni isi yaptik ayni evdr yasadik 5 yildir biz ilk lez birbirimizden ayrildik.ve siz nokta mi diyorsunuz? Su an gercekten sakinim.ne istiyorsunuz? Bir dua etmek icin ölum raporumu istiyorsunuz? Benim hicbir kazancim hicbir cikarim yok sizden sizi onemseyen bir insan icin sadece dua istedim

Baya bir kötü hissettim inşallah dogru değildir. Doğru ise Allah sabır versin geride kalanlara, nur içinde yatsın..

Allah rahmet eylesin, size de sabir versin. Çok uzuldum konuyu okurken ilk basta ayrildiniz sandim. Umarim fake dir

Ben tanimiyordum esinizi ama ben bu yaziyi okurken dumur oldum. Esinizin yazdiklarina bir goz attim. Tanimadigim halde cok uzuldum. Yazilarindan hayat dolu bir kişilige sahip oldugu belli. Ne desem bilemedim. Allah sabir versin. Mekani cennet olsun. Offff ya icim kotu oldu. Bende kayiplar yasadim. Gunler gectikce yokluklari cok koyuyor insana.

Allah rahmet eylesin, size de sabır versin.
ben metanetinize bravo diyorum acınız bu kadar tazeyken buradasınız, acıdan bastığı yeri bilmez insan.
umarım siz de konu da fakedir.

Telefon sag cikmadi.misafirlerimizi yolcu etmek icin eslik etmek adina cikmistik yola.isiklari bild kapatmadan hemen doneriz diye.umarim tatmin olmussunuzdur. Hesap kapatilabilir mi sanirim sahtekarlik yapildigi suphesi altinda kalmak Gözdemin istemeyecegi seydi.baktim fakat bulamafim.nereden kapatildigini veya donduuldugunu.geceden beri burada olup esimden kalan kucul yazilari okumak beni bir nebze teselli etti tesekkurler herkese.ama sanirim bu kadari yeter cunku sahtrkarlik zanni altinda kalmasini istemiyorum.

Çok kötü bir durum,ne denir bilemiyorum. Sonuna kadar okudum kızlar şaka yaptım yazacak diye ama ne yazık ki öyle bir şey yazmıyor.Allah sizlere ailesine sabır versin.Mekanı cennet olsun inşallah

Başınız sağolsun.. Allah sabırlar versin.. Mekanı cennet olsun.. Hanımlar doğru olarak görün hassas bir konu.. Karşımızdaki kişiyi üzmeyelim daha fazla.

Acim taze evet buradayim cunku esimden bir fotohraflari birde burasi kaldi bana.onun izini surebilecegim baska hicbir adres yer yok.iki gun oncesine kadar telefonu elinden dusurmeden durmadan okuyup yaziyordu.ve sanirim birazdan hesabi kapatacagim.yazilariniza tesekkurler

biz sahtekar demedik yanlış anladınız siz bizi.. hesabı kapatmak için Mune hanım ile görüşmeniz gerekmektedir.

Uzulmeyin. Burada cok fake konular olmus ya kizlar da supheyle yaklasiyor. Birde olum haberi olunca inşallah fake diyolar. Herkes uzuldu inanin. Ben tanimadigim halde bile üzüldüm.

Burada olmanizi anliyorum. Sanki esinizle bağlantı noktasi gibi olmus burasi. Esiniz buraya deger veriyordu sanirim. Sizde son bir kez sayfasiyla vedalasiyorsunuz sanirim.

Allah Rahmet Eylesin...Çok üzüldüm...Mekanı cennet ruhu şad olsun....Allah size de diğer yakınlarına da sabır versin...BAŞIMIZ SAĞOLSUN...

kusura bakmayın da ben de inanamadım.bi kere,yeni cenaze evi,yangın yeri gibi olur.üstelik genç ve beklenmedik ölümlerde.buraya girip,bunları yazabilmek için üzerinden bayağı bir zaman geçmesi gerekir.ya da siz çok metanetlisiniz,2 gün önce vafat etmiş eşinizin ardından,ağlayacağınıza,burada insanlara atar yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…