- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
inş. elifcim gercek olmasındansa fake olması daha ıyıdır.
biz sahtekar demedik yanlış anladınız siz bizi.. hesabı kapatmak içinTelefon sag cikmadi.misafirlerimizi yolcu etmek icin eslik etmek adina cikmistik yola.isiklari bild kapatmadan hemen doneriz diye.umarim tatmin olmussunuzdur. Hesap kapatilabilir mi sanirim sahtekarlik yapildigi suphesi altinda kalmak Gözdemin istemeyecegi seydi.baktim fakat bulamafim.nereden kapatildigini veya donduuldugunu.geceden beri burada olup esimden kalan kucul yazilari okumak beni bir nebze teselli etti tesekkurler herkese.ama sanirim bu kadari yeter cunku sahtrkarlik zanni altinda kalmasini istemiyorum.
Uzulmeyin. Burada cok fake konular olmus ya kizlar da supheyle yaklasiyor. Birde olum haberi olunca inşallah fake diyolar. Herkes uzuldu inanin. Ben tanimadigim halde bile üzüldüm.Telefon sag cikmadi.misafirlerimizi yolcu etmek icin eslik etmek adina cikmistik yola.isiklari bild kapatmadan hemen doneriz diye.umarim tatmin olmussunuzdur. Hesap kapatilabilir mi sanirim sahtekarlik yapildigi suphesi altinda kalmak Gözdemin istemeyecegi seydi.baktim fakat bulamafim.nereden kapatildigini veya donduuldugunu.geceden beri burada olup esimden kalan kucul yazilari okumak beni bir nebze teselli etti tesekkurler herkese.ama sanirim bu kadari yeter cunku sahtrkarlik zanni altinda kalmasini istemiyorum.