- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevdim cok sevdim izahi olmayacak kadar cok..cunku karim dunya uzerinde olabilecek en tatli kadindi, en iyi kalpli, en kibar, en narin, en anlayisli, en sevgi dolu.. tüm enler onun.. Aile ile gecirilecek zamanda ona ihanet olacakmis gibi geliyor.sanki unutupta hayata donmusum gibi. Ama sanirim benim yardim almam gerek su an inanilmaz sakinim icim bombos..ama yarin ne olacak nasil hissedecek bilmiyorum
sizde eşiniz gibi cümleleri iki noktayla ve boşlukla tamamlıyorsunuz, acınız taptazeyken konu açabiliyor ve profılde mesaj yayınlayabiliyorsunuz.
ne diyelim allah güç versin eşinizin sağ çıkamadığı kazadan telefonu sağ çıkmış!
Ben de takıldım bunlara. Yazı stili, noktalama aynı. Bir de daha yeni vefat etmiş aybal ve aile eşini yalnız bırakmış hiçbir sey olmamış gibi.
Doğru oldugunu dusunmek istemediğim için kendimce fake olduguna dair işaretler de arıyor olabilirim ama bilemedim.
Doğruysa da sabırlar diliyorum ne diyeyim.
sizde eşiniz gibi cümleleri iki noktayla ve boşlukla tamamlıyorsunuz, acınız taptazeyken konu açabiliyor ve profılde mesaj yayınlayabiliyorsunuz.
ne diyelim allah güç versin eşinizin sağ çıkamadığı kazadan telefonu sağ çıkmış!
aynen canım güzel tespit ve inş fakedir gerçek değildir