Merhaba. Tum gecem yazdigi mesajlara yorumlara bakmakla gecti.yorum yapildigini bilmedigim icin cevaplayamadim..Tesekkur ederim dualariniz icin.Kucuk bir kaza oldu icerisinde bulundugumuz arabamiz yan yoldan giren bir aracla on sag tarafindan carpisti.Gözde birkac siyrikla arabadan indi konustuk iyiyim bi yerime birsey olmadi dedi.Sonradan fenalasti iç kanama geciriyormus. Doktor anlatti inanin kafam allak bullak ama Gözde de kan pihtilasma sorunu varmis ve sanirim o bunu biliyormus ama bana hicbir zaman soylemedi.Onemli birseyi olsa soylerdi cunku kendisi surekli kontrollerini yaptirirdi.şu an donmuş gibi hissediyorum. Malesef sifresini bilmiyorum tarayicidan en cok girdigi sayfa olarak kendi telefonundan baglaniyorum ve malesef bir sure sonra telefonunu kapatacagim.. buralara yazdigi hersey ondan kalan bir hatira gibi..hepsini yazarken yanyanaydik, sohbet ediyorduk, bazen bana fikir danisirdi ve ben yeter artik birak sunu derdim.Kaderde buni gormekte varmis ve su an bu sayfaya bu yazilari yazmamin sebebi onun için son derece önemli biryer olması.uyandigi ilk andan yatakta dalana kadar bir sekilde en ufak boslugunda acar bakardi, arkadaşıydi buradaki herkes onun bir nevi tanisa da tanimasa da kotu bir konu oldugunda nasil uzuldugune cok sahit oldum. Ve sanirim bunlari yazmam da benim ona karsi yapabilecegim son gorevlerden biri olacak.umarim anlayis gosterirsiniz